Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Gidon için bir Öneriniz var mı?
Ben xlc hb tm12 taktım. Xlc pro sl hb tm 14 de olabilir. Omuz genişliğinize uygun ölçüde seçim yapmaya dikkat edin. Gidon bandı olarak da propalm kullandım. Yumuşak ve iyi yastıklama yapıyor. Hele jelli eldivenle konforu ikiye katlanıyor.

Scudo
@burakksglu Elcikleri değiştirin.
@ismailaydogan yetkili servise gidin gösterin. Eğer pedal attıkça periyodik olarak ses geliyorsa pedalın ya da göbeğin sıkılması gerekiyordur. Bir gösterin fikir alın servisten. Ben mosso gvl 290 aldım 1. Ayına kadar ben de şikayetçiydim aynı durumdan . Yıkadım kaliteli yağ ile yağladım . 20 günlük bakımında da her tarafı sıkılmıştı. Bakımdan sonra ses biraz devam etti ama şu anda ses gelmiyor hiç . Bunların haricinde zinciri çapraz kullanıyorsan zincir attırıcıya sürtüyor olabilir .

Ne tavsiye edersiniz elcik olarak? Bilindik kaliteli markalar var mıdır?

@Lemtru Selede otururken ayaklarınızı yere değdirmeye çalışmayın. Sele yüksekliği nasıl ayarlanır diye videolar var . Bakmanızı tavsiye ederim. Yani selede otururken durup/kalkmayın eğer öyle yapıyorsanız.
Buralar hep Legarda olmuş biraz da başka bir şey paylaşalım. :)
Güzel tercih 👍👋
@Lemtru Selede otururken ayaklarınızı yere değdirmeye çalışmayın. Sele yüksekliği nasıl ayarlanır diye videolar var . Bakmanızı tavsiye ederim. Yani selede otururken durup/kalkmayın eğer öyle yapıyorsanız.
Buralar hep Legarda olmuş biraz da başka bir şey paylaşalım. :)
FB_IMG_1590842611277.jpgIMG_20200724_173131-EFFECTS.jpg240839 dosyayı görüntüle

@burakksglu hic bir fikrim yok. En iyisi once servise goturun gosterin garantiden degistirtmeye calisin. Elciklerin oturmamasi sizin hataniz degildir sonucta. Degistirmezlerse de orada varsa deneyerek alin .

• Beğen
Tepkiler: burakksglu
@Bordo38 benim boy 1.75 51 olur sana dediler 51 aldım. Gidonu biraz kaldırmam gerekti. 46 daha iyi olur

Birde bisikleti alacağım yer bir bisikletçi değil bir beyaz eşya bayisi Antalya'da 2 yerde var sadece. Bisiklete bişey olursa garantiyi falan nasıl halledeceğim.Bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.

Birde bisikleti alacağım yer bir bisikletçi değil bir beyaz eşya bayisi Antalya'da 2 yerde var sadece. Bisiklete bişey olursa garantiyi falan nasıl halledeceğim.Bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.
Garanti kağıdında hepsi yazar. Ayrıca bisiklete olabilecek şeyler bellidir. Bunlar da herhangi bir bisikletçide yapılabilir. Bisikleti uygun şartlarda kullanmaya özen göstermek gerekir.

Mosso Legardaya 700x35 yani orijinal lastik dışında daha ince bir lastik takıp deneyimleyen sürücüler burada mı:)

Mosso Legardaya 700x35 yani orijinal lastik dışında daha ince bir lastik takıp deneyimleyen sürücüler burada mı:)
Hangi bisiklet olursa olsun 35c'den 32 veya 28'e düşmeniz durumunda fark bariz olacaktır. Şehir içinde 28 tavsiye ederim.

@Cambaz Performanstan ziyade uyumluluk sorunu vs. Disk fren kullanıyorum.

Ben 25 kullanıyorum 23 kullanan var yolda sen düşün rahat iyice azalıyor tabi ki sürtünme azaldığı için yolda hız artıyor.

@Cambaz Performanstan ziyade uyumluluk sorunu vs. Disk fren kullanıyorum.
disk frenle pek bir alakası yok. Jantın genişliği önemli, jant genişliğini öğredikten sonra, takmak istediğin dış lastik için:
jant ölçüsü x 1.4 = alt sınır
jant ölçüsü x 2.2 = üst sınır

gidon sallanma ve ses sorununu çözümü ön alttaki vidayı sıkmak . ön tekeri şişirmek için eğildiğim sırada altta civata olduğunu fark ettim.

Ben 25 kullanıyorum 23 kullanan var yolda sen düşün rahat iyice azalıyor tabi ki sürtünme azaldığı için yolda hız artıyor.
10 sene önce öyle düşünüyorlardı. Oysaki 28 mm civarı uygun jant ve lastik daha iyi yuvarlanıyor. Artık uci yarışlarında 25 ve 28 kullanılıyor

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@selim82 arkadaşımızın dediği gibi eskiden iç genişliği 15c olan jantlar 23-25 lik lastiklerle kullanılırken kullanılırken şu anda 17c-19c jantlar 25 ve 28 lik lastiklerle kullanılıyor.

Yeni aldığım bisikletimin gidon bandı 2. gün söküldü.Baktığımda gidon bandının yapıştırıcısının açılmadan sarıldığını farkettim.Anlamadığım 2 gün boyunca nasıl sökülmeden orada durdu.Ne yapabilirim bu banda bilgisi olan varmı
2 günde bundan buna dönüştü ;
IMG_20200919_214754[1].jpgIMG_20200924_224126[1].jpg

Legarda 2024 msm v kullanıcısıyim.
On ve arka ideal lastik basıncı ne olmalı?
110 kiloyum🙂

@juanjuan lastiğin üstünde yazıyor değeri her lastikte değişse de ortalama o değerler idaaldir.

@İsmetCanpolat açıkçası yazan değerler ortalama. Acaba havası eksik mi, janta zarar gelir mi diye düşünmüyor değilim.
Kurulum yaptırdığım yerdeki hava var. Başka bir yerde basıncı kontrol etmedim.

@juan göstergeli bir yerde üstünde yazan değer kadar sisirmeniz gerekli önerilen miktarda sisiriseniz herhangi bir şekilde komponentlerinize zarar gelmez .

• Beğen
Tepkiler: juanjuan
Geri