Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@mertars

Bu yüzden jantlardaki etiketleri sökmüştüm, sade siyah hali ile cok daha yakışıklı bir hâl almıştı kerata.283601 dosyayı görüntüle

Alın borusundan üst boruya doğru gelen gri zeminde ROAD da yazmasaymış iyiymiş.

Bende Pinarello'dan çıkma jant setli ve lastikler var, lastiklerine bile kocaman PINARELLO basmışlar. Neyse ki ilk lastik değişiminde gidici.
Lastiğin kendi marka (Vİttoria Zaffiro Pro) yazıları zaten var, jantın üstü de yarı yarıya kocaman yazı.

unknown.png

Bir de arkadaki gereksiz tekrar rahatsız ediyor ama ona yapacak bir şey yok:

unknown.png

Legarda 1921'de yandan bakınce bir kere Mosso, bir kere legarda görünüyor, o yüzden rahatım. Jantların değişmiş olması da önemli bir etken tabii.

Decathlon ürünleri daha temiz. B'twin Original 520'de sadece sağ ve sola birer kere yazmışlar marka ve modeli, başka hiç tekrar yok.

En kötüsü de eski Bisan'lar sanırım. Neyse ki sticker'dı, neresine baksam Bisan yazdığından sinir olup oturup hepsini söktüm, artık hiçbir yerinde yazmıyor.

Scudo
Yakışıklı.
Mosso'ları severim ama favorim lime renkli olanlar.
Lakin tanıtım amacıyla çekilmiş bir fotoğrafta gidonun yanlış açıda olması gözümü çok rahatsız ediyor.

Çok fazla yazı konusuna katılıyorum. Bence bir bakış açısında bir kere marka, bir kere model adı görülmeli, fazlası çok abartı. Kocaman ROAD yazılarına falan da hiç gerek yok. Yazmasa yol bisikleti olduğu anlaşılmayacak sanki.
Lime ayrı ya hatta içlerinde hala en iyisi bence de. Bir de kinetik yeşil falan yapsalar ne güzel olur şöyle suzuki jimny gibi.a795a5fb-01b4-4166-9ccb-f570076ca9cf_912x513.jpg

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Lime ayrı ya hatta içlerinde hala en iyisi bence de. Bir de kinetik yeşil falan yapsalar ne güzel olur şöyle suzuki jimny gibi.283604 dosyayı görüntüle

O renk sanırım bazı Merida'larda var.

Limenin avantajı her türlü giyim ve aksesuarda renk uyumunu yakalayabilmek. Limeyse lime, açığı koyusu yok. Diğer renklerin çoğunun açığı, koyusu, önüne arkasına gelen isimlerle bin türlü çeşidi var ama lime hep aynı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Myali
Alın borusundan üst boruya doğru gelen gri zeminde ROAD da yazmasaymış iyiymiş.

Bende Pinarello'dan çıkma jant setli ve lastikler var, lastiklerine bile kocaman PINARELLO basmışlar. Neyse ki ilk lastik değişiminde gidici.
Lastiğin kendi marka (Vİttoria Zaffiro Pro) yazıları zaten var, jantın üstü de yarı yarıya kocaman yazı.

unknown.png

Bir de arkadaki gereksiz tekrar rahatsız ediyor ama ona yapacak bir şey yok:

unknown.png

Legarda 1921'de yandan bakınce bir kere Mosso, bir kere legarda görünüyor, o yüzden rahatım. Jantların değişmiş olması da önemli bir etken tabii.

Decathlon ürünleri daha temiz. B'twin Original 520'de sadece sağ ve sola birer kere yazmışlar marka ve modeli, başka hiç tekrar yok.

En kötüsü de eski Bisan'lar sanırım. Neyse ki sticker'dı, neresine baksam Bisan yazdığından sinir olup oturup hepsini söktüm, artık hiçbir yerinde yazmıyor.
Evet arkadaki gereksiz tekrar olmasaymış daha hoş olurmuş ama şunun kadar da tekrar etmiyordur yine:
images (1).jpeg

Sizin Bisan gibi ben de Rockrider'in kalkan, kabaran stickerlarini söküp bir güzel temizledim. Böyle daha hoşuma gitti:
2022_03_02_18_27_04_123.jpg

Son düzenleme:
Evet arkadaki gereksiz tekrar olmasaymış daha hoş olurmuş ama şunun kadar da tekrar etmiyordur yine:
283605 dosyayı görüntüle

Sizin Bisan gibi ben de Rockrider'in kalkan, kabaran stickerlarini söküp bir güzel temizledim. Böyle daha hoşuma gitti:
283606 dosyayı görüntüle

Canyon için "ıyyy" diyorum. Yeni firmalar yapsa bir yere kadar hoş görürüm ama tüm bisiklette hızdan eğilmiş bir tanecik C harfi olsa Canyon olduğunu anlar herkes. Bir tarafa 5 kere yazmışlar, toplamda 10 kere, küçük olup sayamadıklarım hariç. Bisan'da bile bu kadar yoktu.

Rockrider sadece ve güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Eskiden çoğu bisiklet markası Mosso gibi kadronun her yerine yazı yazarlardı. Son zamanlarda artık hepsi sade tasarımlar yapıyor. Mosso da artık tasarımlarını değiştirip çağa ayak uydurmalı. Canyon bile bıraktı yazmayı yeni modellerinde :)
full_2021_ultimate-cf-slx-8-etab-disc-us_2864_wh-bk_P5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
Eskiden çoğu bisiklet markası Mosso gibi kadronun her yerine yazı yazarlardı. Son zamanlarda artık hepsi sade tasarımlar yapıyor. Mosso da artık tasarımlarını değiştirip çağa ayak uydurmalı. Canyon bile bıraktı yazmayı yeni modellerinde :)
283607 dosyayı görüntüle

Legarda'lar iyi aslında. Janttakiler sökülürse iş görür:

legarda-2221-mdm-h-ant-1000x1000w.jpg

Yol bisikletleri hala çok cafcaflı ama birkaç yıldır aynı tasarımları kullanıyorlar zaten. Bu sene yeni bir boya tarzı bekliyordum, olmadı.

2022 modellere baktım. aynı tas aynı hamam, madem değişiklik yapmayacaksın ne diye "yeni modeller çıktı" diye rüzgar yapıyorsun be mosso.

bende söktüm böyle daha güzel. DTSWISS olsa sökmezdik tabiii :D team 30 a da razıyık
Kesinlikle çok daha güzel oluyor sökünce 👍

Ama bu işin de sonu yok biliyor musun, Team 30 alinca da daha da iyisi olsun peşine düşülüp bir zamanlar cok istenilen Team 30'larda satılıyor.

Cavalier'in jantı ağır olmasına rağmen gayet akiciydi, oldukça memnundum.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez

Ama bu işin de sonu yok biliyor musun, Team 30 alinca da daha da iyisi olsun peşine düşülüp bir zamanlar cok istenilen Team 30'larda satılıyor.

akıcılığı anlayamıyorum ben henüz 1000km yaptım ama. alexrims var bisan grand tour

bende söktüm böyle daha güzel. DTSWISS olsa sökmezdik tabiii :D team 30 a da razıyık
Verelim hocam Team30😊 tekrar satışta bilgin olsun.

Ben 😂

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez

Değil mi, tam seni anlatıyor gibi olmuş, denk gelmiş aslında 😁

Ama haksız değil miyim, bir hedef koyuyoruz ve o hedefe ulaşıp sahip olduğunuzda bu sefer daha büyük hedefler koyup ona ulaşmaya çalışıyoruz... Bu yalnızca bisiklette değil hayatın her yerinde aynı durum söz konusu :)

Fazla parlak bu abi istediğim gibi değil. @Spartiat
Stickerları sökünce daha da hafifliyor üstelik :D @seko35.50

Değil mi, tam seni anlatıyor gibi olmuş, denk gelmiş aslında 😁

Ama haksız değil miyim, bir hedef koyuyoruz ve o hedefe ulaşıp sahip olduğunuzda bu sefer daha büyük hedefler koyup ona ulaşmaya çalışıyoruz... Bu yalnızca bisiklette değil hayatın her yerinde aynı durum söz konusu :)
Kesinlikle katılıyorum. Bu tarz şeylerde işin sonu maalesef yok insanoğlununda gözü doymuyor(şekil a😁)

Team30 lar işimi görmüyor mu kesinlikle görüyor hatta hakkını veremedim bile. Ama neden daha iyisi olmasın deyince kafalar kayıyor başka sevdalara. Birde Türkiyede yaşıyorsan ve bugün almadığını 2 ay sonra iki katı fiyata alacağını biliyorsan aldım aldım yoksa bir daha alamam düşüncesi bir çok şeyi yaptırıyor maalesef🤦‍♂️

• Hahaha
Tepkiler: amasseia
Geri