Selam Arkadaşlar,
benim Legarda'nın ön aktarıcı biraz hasar gördü. Hafif yamuldu ve üst vitese iyi geçemiyor, geçse de zincir temas ediyor.
İşin özü yenisini alacağım.
Shimano fd-ty510 olarak karşıma çıkan herhangi bir aktarıcıyı alabilirmiyim? 48T ve 34.9mm uyumlu diyor özelliklerinde. Bunun yanında başka rakamlar yada kod numaraları da var, özellikle dikkat etmem gereken konu nedir?
Bir de bu Ümit bisikletin servisi olarak çalışan mahalle bisikletçilerinde bu model aktarıcı bulunur mu acaba? Zaten takma işlemini onlara yaptaracağım ama yedek parçayı internetten alırım diye düşündüm.
EK: Aradım, serviste parça yok.
Peki hocam son soru...
fd-ty510 kodundan sonra TS6 yada L6 ve cb ts dp filan da yazıyor, bazıları da hiç birşey yazmıyor.
Yine anladığım kadarıyla bunlardan standart olan TS6 olan, gerisi önemsiz?
Yukarıda ek yaptım, bisikletçiyi aradım bu tarz yedek parça bulundurmuyormuş. Yani kesin internetten alacağım.
ayarlayınca düzelir belki. ben arka aktarıcının olduğu tarafa düşürdüm bisikleti vites geçmiyordu çizikler oluştu. yeni almam gerekir diye düşünürken ayarlayınca düzeldi sorunsuz çalışıyor.Selam Arkadaşlar,
benim Legarda'nın ön aktarıcı biraz hasar gördü. Hafif yamuldu ve üst vitese iyi geçemiyor, geçse de zincir temas ediyor.
İşin özü yenisini alacağım.
Shimano fd-ty510 olarak karşıma çıkan herhangi bir aktarıcıyı alabilirmiyim? 48T ve 34.9mm uyumlu diyor özelliklerinde. Bunun yanında başka rakamlar yada kod numaraları da var, özellikle dikkat etmem gereken konu nedir?
Bir de bu Ümit bisikletin servisi olarak çalışan mahalle bisikletçilerinde bu model aktarıcı bulunur mu acaba? Zaten takma işlemini onlara yaptaracağım ama yedek parçayı internetten alırım diye düşündüm.
EK: Aradım, serviste parça yok.
ayarlayınca düzelir belki. ben arka aktarıcının olduğu tarafa düşürdüm bisikleti vites geçmiyordu çizikler oluştu. yeni almam gerekir diye düşünürken ayarlayınca düzeldi sorunsuz çalışıyor.
Merhabalar, Bende Mosso Marine 26 jant katlanabilir bisikleti var. Bisiklette bildiğiniz gibi amortisör yok. İstanbul yolları da çok çukurlu. Şunu geçeyim derken diğerine mutlaka giriyorsunuz Bu bisiklet için sorun yaratır mı? Dağ bisikleti evet ama amortisör olmaması beni biraz kuşkulandırıyor.
Tecrübeli arkadaşlar bilgi verecektir ancak; bildiğim kadarıyla selede otururken ayağınızın parmak uçlarının yere değebilmesi gerekiyor zaten. Selede otururken tam ayak yere basabiliyorsanız sorun vardır.İyi forumlar herkese. Legarda 2127 46 kadro almak istiyorum. Boy 180 kilom 112. Bu modelde kilomdan kaynaklı sıkıntı olur mu? 51 kadroda ayakta ancak parmak ucumda durabiliyorum rahatsız ediyor.
İyi forumlar herkese. Legarda 2127 46 kadro almak istiyorum. Boy 180 kilom 112. Bu modelde kilomdan kaynaklı sıkıntı olur mu? 51 kadroda ayakta ancak parmak ucumda durabiliyorum rahatsız ediyor.
İnternetten "uygun fiyata" vermiş olduğum ön arttırıcı siparişini firma stok elimizde yok bahanesi ile iptal etmeye çalışıyor. Bir de stok elimize gelince aynı fiyattan size göndermeyi taahhüt ediyoruz diye de not düşmüşler.
Günahlarını almayayım doğru da olabilir ama aynı ürünü birden fazla sitede listelemişler. İnsan ister istemez şüpheye düşüyor.
Ayrı yerden ayrı kişi adına sipariş verin.Gönderirlerse arayın farkın iadesini isteyin.İnternetten "uygun fiyata" vermiş olduğum ön arttırıcı siparişini firma stok elimizde yok bahanesi ile iptal etmeye çalışıyor. Bir de stok elimize gelince aynı fiyattan size göndermeyi taahhüt ediyoruz diye de not düşmüşler.
Günahlarını almayayım doğru da olabilir ama aynı ürünü birden fazla sitede listelemişler. İnsan ister istemez şüpheye düşüyor.
Ayrı yerden ayrı kişi adına sipariş verin. Gönderirlerse arayın farkın iadesini isteyin.
Legarda modellerinde lastik ölçüleri ne?