M.Fatih
Daimi Üye
- Tepki
- 356
- İsim
- M.Fatih
- Bisiklet
- Mosso
Evet dostlar olay çözüldü aldığım adamı aradım yine aynı samimiyet ve ilgiyle benimle konuştu ve mosso Türkiye distribütörü ile iletişime geçip bana onun numarasına verdi aradım ve konuştuk sonuç şu ki: Bende ki bisiklette sorun yok, sorun web sitesine yazılan özelliklerde yanlışlıkla hibrit modelin özelliklerinin yazıldığını söyledi "1521 MSM bin bayan modeline bakarsaniz fiyat ayni olmasına rağmen özellikler benim bisikletteki gibi yani tourney aktarıcı 7'li ruble ve 21 vites şeklinde "dedi. Siteyi bir hafta içinde güncelleyip hatayı duzelteceklerini takip edebileceğimi ve ozurlerini bildirdi.
@bekotechno
Öncelikle ince lastiğe kabak olacak gözüyle bakmak yanlış bir düşünce, birincisi ince lastik ne kadar kabak olacaksa kalın lastikte kabak lastik de o kadar kabak olacaktır, ikincisi ince lastik hem yola temas eden alani sebebiyle hem de cok daha hafif olmasi sebebiyle sürücüyü yormadan çok daha hızlı yol gitme performansı verecektir. Sorunuzun cevabına gelince: Evet kalın lastik takılabilir...
@bekotechno
Öncelikle ince lastiğe kabak olacak gözüyle bakmak yanlış bir düşünce, birincisi ince lastik ne kadar kabak olacaksa kalın lastikte kabak lastik de o kadar kabak olacaktır, ikincisi ince lastik hem yola temas eden alani sebebiyle hem de cok daha hafif olmasi sebebiyle sürücüyü yormadan çok daha hızlı yol gitme performansı verecektir. Sorunuzun cevabına gelince: Evet kalın lastik takılabilir...