Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Marine

@emre64
Kardeşim yukarıda yazdım karşılaştırdıklarımı. Agresif görümlü olan iki model var.

Scudo
@slckats

Hangi bisiklet profilinizdeki? 7 vitesli bisiklet Dahon'un 9 vitesli bisikletiyle nasıl aynı klasmanda oluyor? Gördüğüme göre Mariner d8 bile daha yüksek bir model o bisikletten.

@emre64
Ya kardeşim ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun? Ben görünüm olarak diyorum. Yoksa Tern 105 setli, dahon tiagra setli olması lazım. Ben onlar bir demedim. Agresif görünümlü olmaları hasebiyle benziyorlar. Yani benim bütçem, burada bu konuyu tartışmamıza neden olan arkadaşın bütçesi buna yetiyor. Yani daha önce de söyledim yılmadan birkez daha söyleyeyim onları almak çok isterim. Yeşil beyaz bir Tern Verge X 10' u alabilecek bütçem olsaydı düşünmezdim bile. Ama Para yok, biz Trakyalıların argo ifadesiyle Yusufun Anası Hasta. Anlatabildim mi kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Yusufun Anası Hasta :):):):):):)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Akınlasınn
Ne yapayım ya. Bir de böyle anlatmayı denedim :)

@slckats

Kore iPhone diyorsun yani :D Kötü bir durum.

İyi akşamlar katlanır bisikletlere ilgim kardeşim decathlondan tilt 120 modelini alınca başladı bende kendime Carraro Flexi 121 modelini aldım fakat gidon boyunun sadece 2 parmak uzamasıyla hayal kırıklığına uğradım müşteri hizmetleri genelde bu modellerde böyle olduğunu söyleyince hevesim kursağımda kaldı fakat parça gönderecekler bekliyorum 1 haftadır bisikleti süremedim tam olarak,kardeşimde yeni katlanır bisiklet istiyor ve onda hata yapmak istemiyorum baya bi araştırma yaptım ve sizlerin görüşüne,deneyimlerine ihtiyacım var 2200 tl gibi bir bütçem var
Mosso Marine 20'' HYD
Tern B7
Carraro Flexi 108
Tern favori ama bütçemi biraz aşıyor,Carraro yine ilgimi çekiyor fakat şüpheli yaklaşıyorum,Mosso görünüş bakımından harika fakat performansı nasıl bilemiyorum sizce ne almalıyım çok önemli yardımcı olusanız çok sevinirim.

@Erdem Değer
Eski bir Mosso Marine 2d kullanıcısı olarak tavsiye ederim. O paralara alınacak en iyi sıfır katlanır bisikletlerden biridir. Hele bir de lastikleri 20X1.35 Schwalbe Kojak yaparsan tadından yenmez.

Kardeşime ileticem teşekkür ederim,peki alırsak çamurluk taktırma ihtimalimiz var mı?

@Erdem Değer
195539Ben böyle bir şey yapmıştım.

yani takılabiliyor çok güzel peki lastik ne alınabilir schwalbenin hangi lastik modelleri uygundur ?

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Erdem Değer
Direkt Schwalbe Kojak 20X1.35 tak. Bisiklet müthiş akıcı oluyor.

@slckats
Anladım hocam biraz param olduğunda o yolu izleyeceğim teşekkür ederim.

Aralık 2016'da 26" olandan 850 tl'ye hem kendime hem eşime aldım.

Bisiklet üzerinde sadece sele, iç ve dış lastikler ile arka balataları değiştirdim. Cst 26x1.75 sensoma master level 6 koruma düzeyindeki lastikler ile 1.5 yıldır patlama sorunu yaşamadan yaklaşık 1000 km yol yaptım.

Bugüne kadar toplamda 1500 km yol yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zincir dahi atmadı. Katlama maşası ile ilgili problemim de olmadı. Bir tek disklerden balat sesi geliyor ve fren tutmuyordu. Balataları değiştirirek sorunum çözüldü.

Aracımın bagajı (audi a3 sedan) yeterli genişlikte olduğu için koltuğu yatırmadan sığdırabiliyorum. Fakat katlandıktan sonra maşa kısmında sürtünmeden dolayı deformasyonlar çizikler oluştu.

Bisiklet tam bir f/p ürünüydü o dönem için. Şu an 2000 tl civarı olduğundan objektif yorum yapamayabilirim.

Tüm bunlar dışında bisiklete yeni grupseti takan, eklemeler yapan arkadaşlardan ne gibi eklemeler yaptıklarına dair bilgilendirici mesajlar bekliyorum.

Kaliteli Elcik konusunda tavsiyeye de ihtiyacım var. Bir türlü istediğim kalitede bulamadım. O yüzden hala fabrika çıkışı elcikler mevcut ve son derece rahatsız edici. Bisikletimizin muadili olan yabancı versiyondaki elcikleri nereden bulabiliriz? İlk sayfalarda youtube videosu vardı. (İçinde gidon ayarı için alyan olan)

Merhaba

Katlandığında bisiklet sağa sola çok oynuyor. Sürülmüyor. Bunu nasıl engellerim?

Bisikletim mosso marine 20

@efiltem
O elcikler biologic marka. (BioLogic Arx w/ T-Tool) Yurtdışı sitelerde bulunuyor.
Amazonda var ama Türkiyeye teslimatı yok. Tern online satış mağazasında da var, 20 usd.
Amacınız sadece iyi bir grip ise yarı fiyatına Türkiyedeki online alışveriş sitelerinden benzerini bulabilirsiniz. Alyanı cebinizde taşırsınız.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Emrullah1903

Ne kadar süredir katlanır bisiklet kullanıyorsunuz?

yaklasik 2 aydir. konuyla alakasi var mi?

@Emrullah1903

Maalesef bu bisiklet katlandığında sabitleyebileceğimiz bir mekanizması, mıknatısı vs. yok. Dolayısıyla katlayıp Dahon, Tern, Brompton gibi sürerek yanımız sıra götürme olanağı yok.

• Beğen
Tepkiler: Emrullah1903
@Emrullah1903

Bence var. Bisiklete ilk bindiğim gün bende aynısını hissettim. 2 yıldır sürüyorum. Artık alıştım. Şimdi de bana diğer tip bisikletler öyle geliyor. Bence biraz daha sabredin. Alışacaksınız. Hatta sağa sola fazla oynaması daha bir kıvrak olduğunu gösterecek size. Diğer tip bisikletler kalas gibi gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Emrullah1903
Geri