Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Reborn 105

@mucahitcin42
Aynı duyguları ben de yaşamıştım hocam. 735tca'nın 58 kadro-mavi-tiagra kombinasyonunun gelmesini epey beklemiştim. İstediğim kombinasyonu mağazada görünce geceleri uyuyamamaya başlamıştım :)

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
Scudo
@3rsin evet arka dişlinin büyük olmasına alışacağızdır diye umuyorum :harika:
Kilo yerinde, kondisyon ve beslenme yok :D

@uguryilmaz144 bisikletin kutulu halini gördüm, sabah erkenden kalktım :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
alet süper.yerli markalar arasında en iyilerinden biri olmus.

• Beğen
@Dethagorf ilk önce teşekkür ederim :)
Öncelikli olarak tasarımdan bakarsak kabloların içerden geçmesi gidonda görüntü kirliliği yapmaması,
11'li sistem olması,
Ağırlık olarak daha hafif olması,
Vites geçişleri ile tam bir f/p ürünü diyebilirim, grupset yükseltmek isteyenler geçebilir, aradaki farkı anlatamam yani.. :))

@nuruasakir teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :)

@mucahitcin42 Frenleme mesafesinde de iyileşme var mı hocam?
Parmağınız acımıyor değil mi vites değiştirirken, sessiz sessiz geçiyor? :)

• Beğen
Hocam valla bakip bakip duruyorum alete icim gitti resmen :D param olsa alacagim bisikletler listesine aldim :D hedef 2048 :D

Alet fena ;) Hayırlı olsun :)

• Beğen
hayırlı olsun, bisikletçi'den tamir, kurulum esnasında karbon kadronuzu sele borusundan standa bağlamalarını isteyin.

• Beğen
@Dethagorf freni gayet iyi maşallahı var :) vites değiştirirken tık tık ama zor geçiyor ve ses yapıyor, ayar şart kendim yapabilir miyim onu ?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN inşallah en kısa sürede sizde alırsınız hocam :)

@mfurkan teşekkürler :)

@kırık zincir teşekkürler, inşallah hocam :)

@jhon bilgi için teşekkürler, bir sonraki bakımda dile getirim bunu :harika:

Maşallah. Güle güle eskitin. Lastikler nasıl ?

• Beğen
Bu yenidendoğuş, yıl sonundaki bisikletforum yazarlarının yılın bisikleti seçiminin nerdeyse şimdiden galibi olacak. Bisikletin herşeyini öğrendik ama esas espirisi olan fiyatıda yazılmış olsaydı dahada güzel olacaktı.

Fiyatı ben de merak ettim şimdi gerçekten...

• Beğen
@mucahitcin42 Öncelikle maşallah. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Fiyat bekliyoruz gördüğünüz gibi :)

• Beğen
Güzel bir yardım yapmış doğrusu. Bir lirayıda ben verseydim bozuk para sıkıntısı olmazdı. Ama 105 sete göre gayet güzel bir fiyata almışsın. Oldukça rekabetçi. Diğer markaların fanatiği olmadıktan sonra karbon kullanacakların birinci tercihi olacaktır. Şu anda salcanolardan sonra en rekabetçi fiyat bu.

• Beğen
Geri