Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso TCA 735 105 İnceleme

Hocam 5700 yaprak, 5800 aynakola uygun mu hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır...

• Beğen
Tepkiler: H.T
Scudo
@H.T Güle güle kullanın amatör ve yeni olduğum için pek bir yorum yapamayacagim ama bisikletiniz gayet güzel görünüyor . Bol pedallar diliyorum hocam :)

• Beğen
@gokberk88

Yol bisikletine yeni başladığım için zamanla bu orana alışabilirim belki.Ramazan dolayısıyla sadece iftardan sonra ve yakın mesafelerde sürebiliyorum. Bu nedenle uzun bir turda deneme fırsatım olmadı. Bakalım eğer yetmezse değiştiririm.

İç lastik patlaması da kesinlikle dediğiniz hadiseden kaynaklanıyor.Ben de sipariş verdim ama markasını bilmiyorum.
Bakalım bi denim gelenleri o da çare olmazsa sizin dediğinizden alırım.

hayırlı ve uğurlu olsun sağlıklı sürüşler dilerim
birde bir sorum olacak bu 735 tca modelinde claris tiagra ve 105 modellerinin arasındaki tek fark vites setleri mi diyer her parça aynı mı ?

• Beğen
@emrah sökmenberk Teşekkür ederim. Aynı modelin tiagra sistemlisini kullanan arkadaşlar var fakat sora ya da claris olanı var mı bilmiyorum.
Tigralı olanın sadece vites sistemi farklı geri kalan herşey aynı.

@H.T yaprak fiyatlari fena degil. Istediginiz zaman da eski haline donersiniz:
(link)

• Beğen
@Saikou Tam aradığım şey üstat sağolasın. Peki buradan alışveriş yaptınız mı daha önce. Güvenilir mi kargo durumu nasıl.

@H.T sitesinde var benim kenarda ultegra setim var hangi modeli alırsam alayım ona aktarıcam bütçemde belli f/p ürünü arıyorum o yüzden kararsızım seti de satmak istemiyorum bisikletim de yok bu aralar o yüzden çok fena bir durumdayım (içimi döktüm resmen ):hhhhhh:

• Beğen
Merhabalar;
Fiyat sorsam ayip olurmu:)))?

• Beğen
@H.T Butun malzemelerimi burdan aliyorum. Sadece yilbasi haftasi aldigim seyler gecikti. Onun haricinde memnunum. Kredi karti icin guvenlik kontrolu yapiyorlar 1 € falan cekip.

• Beğen
@Yasinadar Yalnız ben bunu bir hafta kullanmış bir arkadaştan aldım. Sıfırı 3300 - 3400tl civarı olması lazım. Peşin olursa indirim olur illaki.

@H.T
Uygun fiyata almisin,iyi gunlerde kullan

• Beğen
@H.T
Bu arada aklima geldi, MA ile MA, MB ile MB kullanmaniz gerekiyormus. Yani 34-53 yapamiyorsunuz. 34-50 yapmak zorundasiniz.

• Beğen
Ben mosso kullanırkene o jant ile iç Lastiğin arasındaki çemberi satın alıp bi öncekini çıkarmayıp üstüne takmıştım aldığım o jant ile iç lastik arasına geçen şeyi, bence sende yapmalısın

@Saikou Evet onu ben de farkettim o zaman masraflı oluyor bu iş..
@kutlucan Aynen öyle yapıcam kardeşim. Böyle sürekli patlayacak gibi.

Cts otomobil sibop iç lastiği ile jant şeridini de çektim bakalım inşallah patlamaz artık.
Bu işlemi yaparken jantı tartma fırsatım oldu.

Merak eden arkadaşlar için;
Dış lastiğin tanesi 310 gr
İç lastiğin tanesi 95 gr
Ön jant ağırlığı mandallarla birlikte 1.011 gr
Arka jant ağırlığı mandallarla birlikte 1.195 gr
Sonuç olarak toplam jant ağırlığı 2.206 gr.
Komple tekerlek seti ise 3.016 gr.

Bence bu ağırlık yol bisikleti için gerçekten çok fazla
Mtb jantımın ağırlığı toplamda 1760 gr
Napsam mtb jantlarımı taksam:):)
Biraz eskitip yeni bir jant almak gerekecek.
Hem bu kadar ağır olmamalı hem de mümkünse jant tellerinin jant çemberindeki delikleri olmamalı.

@H.T merak etme patlamayacak artık ;)
jant seti değişimi düşünüyorum bende ama önce bir parayı denkleştirmek lazım :(

• Beğen
@H.T Lastigin cigerine kadar inmissin, eline saglik. Anladigim kadari ile arka janti, rubleyi sokup tartmissin.

11-28 rublenin agirligi 280gr imis.

Giris seviyesi denen jantlarin agirliklarina baktim. Cogunlukla 1700-1900gr arasindalar. Okudugum jant yorumlarinda, bazi jantlar icin agir oldugu halde akici deniyor. bunun nasil olduguna henuz gelemedim.

MTB jantlarin iyiymis. Zira DT Swiss marka 850 avroluk jant 1550gr.

• Beğen
Geri