Aldığınız bisiklette böyle kusurlara pek takılmamak lazım bisiklet geldiği gibi iç lastik dış lastik gidon sargısı gibi basit şeyleri hemen değiştirmek lazım epey bir dandik sorunlu malzemeler kullanılıyor buralarda. ben carbon giant almışım adam içine kenda iç lastik koymuş daha 2. sürüşümde yolda kaldım sibop fırladı gitti. suç bizde tabi ne işin olur kenda iç lastik ile hemen michelin ultra light e geçtim geldiği gün geçmemiz lazımmış ama tecrübe.
50x11 de yokuş aşağı 78 kmh yi tamamen kendi kadansım ile görüyorum. 100 mü yapacaksınız daha yarışmıyoruz biraz kadans geliştirmek o koca aynakolu ve %20 kullanacağınız dişlileri bisiklette taşımaktan iyidir. bence 50 yarışmayan kişi için 50 süper bir ölçü. zaten düz yolda 40 kmh ile giderken son 3 vites boşta kalıyor. sadece inerken 10 kmh fazla hız yapacaz diye yokuşu riske atmanın alemi yok ben küçük ayna da 1 km kadar %20 eğimi keyif almadan çıkıyorum kadans yapamıyorum yokuş daha önemli inişten. ondan sonra yokuşsuz rota arayıp biraz yokuşta sızlanan bisikletçiler.