Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso TCA 735 105 İnceleme

Scudo
Bence sıkıntılar orantısızlıktan oluyor.
Dış ve iç lastik ne kullanıyorsunuz ?
1 senedir aktif şekilde biniyorum 1 kere bile yolda giderken lastiğim patlamadı şükür. İç lastik, decathlon sanırım hatırlamıyorum. Dış lastiğimde Vittoria Pro. Lastik ile çakıllı yollara da dağ tepe de gittim bir kere sıkıntı yaratmadı. Kiloya göre psi vurmadığınızdandır lastiğin patlaması bence.

@gokberk88

image.jpeg

Lastik patlamasi sorunu yasadim ve bu beni yol bisikletinden soguttu diyebilirim.Konuyu basindan itibaren takip eden arkadaslar sorunu ve denedigim cozumleri biliyor.
Bisikleti sattigim arkadas suan lastik patlama sorunu yasamamis..
Herseyin hayirlisi diye bosa dememisler.
Bana yol bisikleti yaramadi.Yol maceram bir hafta surdu:)

@Volks zondalardan memnunmusunuz? üzerinde gelen jantlarla arasında ne kadar farketti ?

Hocam sorun neden kaynaklaniyormus çözebildiniz mi? Jant seridi diye okudum da benim janttaki şerit cift kat kirmizi elektrik bandi:koptum::koptum:

@Auron Sanchez sorun benim sanssizligimmis sanirim:)Yol bisikleti bana yar olmadi:)

@gokberk88

Aşırı derece memnunum. Yokuşlarda vs jant çok fazla esnemiyor, kendini hissetirmiyor. Eski stock jantları ile yokuş çıkarken eziyet çekiyordum, ama Zondaya geçtikten sonra " Şubat " ayından beri kullanıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 1540GR yaklaşık, 400 GR hafifliyor zaten bisiklet, jant akıcı zaten düz yolda da gayet verim alabiliyorsun.
Benim görüşüm, İstanbul içerisinde yüksek profil jant kullanmak sıkıntılı. Her taraf yokuş..

@Volks ağır olsun yüksek profilli olsun düz yolda faydasını göreyim yada hafif olsun yokuşta faydasını göreyim :) üzerindeki jant hem profili düşük hemde ağır :D yokuşlarda bayağı gelişim kaydettim sağolsunlar ilerleyen zamanlarda jantları değiştirmeyi düşünüyorum zonda ve ultegra arasında gidip geliyorum bir yandan da 35 profilli jantlara bakıyorum yokuşta esnemezliği sayesinde daha rahat ettirir düz yolda da aerodinamikliği ile rahat ettirir diye düşünüyorum. Bisiklet alırken bu kadar zorlanmamıştım açıkçası :D

• Beğen
Tepkiler: Volks
@gokberk88 vallahi ben o konuda hiç zorlanmadım. Zondaları ilk görüşte çok beğenmiştim, al benisi vardı yani jantların.
İstanbul ve çevresi de hep yokuş ve eğimli olduğundan dolayı yüksek profile girmek istemedim hiç.
Ankara' nın da İstanbul' dan kalır bir yanının olduğunu düşünmüyorum, yine de seçim senin :)

@Volks Maşallah, renkleride çok güzelmiş.

@H.T Kilonuz fazlamıydı?
Ben 93 kilo ile 1000 km yaptım ama sıkıntı yaşatmadı bana.

@Asusmune 176 boy 65 kiloyum.Olmayinca olmuyor dedim zorlamadim sattim:)
Bu arada yuksek profil jant ne demek arkadaslar.

@H.T
Keşke senin kilonda olsaydım bu aletle yollarda ceylan gibi sekerdim:) Almış olduğun kararda hayırlı olsun. İşin aslı şu diye bir şey yok zaten, bu keyif aracıdır. Bol keyifli pedallamalar dilerim.

Yüksek profil janta bir örnek:
https://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/mavic-cosmic-cxr-60-c-laufradsatz-reifen-system-sc-02d24d86565ec81034569c4af87a0f03.jpg

Bu bisikleti kötulemeyin gercekten harika

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bisikleti bugün aldım fakat bisiklette fotoğraflarda görüldüğü gibi deformeler mevcut.
Eve geldiğimde durumu fark ettim, sizce bunlar sorun teşkil eder mi? o kadar para verdik bu hataları istemiyor insan haliyle.
Çok takıntılıyım çizik vb. hatalara.

Dosyalar

• bf4b0189-a07a-4061-aeac-af44fffa400f.jpg
    bf4b0189-a07a-4061-aeac-af44fffa400f.jpg
    47,6 KB · Okunma: 250
  • 1cac7f5c-9239-4ceb-b441-1ee31b4bd6a2.jpg
    1cac7f5c-9239-4ceb-b441-1ee31b4bd6a2.jpg
    48,4 KB · Okunma: 241
  • aeee2c53-ab6b-418b-b5e1-1adb280f36a3.jpg
    aeee2c53-ab6b-418b-b5e1-1adb280f36a3.jpg
    43,8 KB · Okunma: 237
@tuna07
sıfır hocam

@diemcizone kardeşim öyle saçma şey mi olur niye kabul ettin hemen geri ver ya paranı ödesinler yada yenisini versinler büyük ihtimalle ellerine kullanılıp geri gelen bir üründür bu sen en kısa zamanda aldığın yere git faturası var mı

@tuna07
Var hocam Pazartesi gunu degistirecegiz. Hemen fotograflari saticiya gonderdim.
Eve geldigimde fark ettim bu boya kalkmalarini.

Geri