Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso TCA 735 105 İnceleme

Scudo
aynakol tercihi bence kullanıcının kondüsyonu ile alakalı :) 52-39 kullandım sonra 50-34 geçtim büyük bir boşluk yaşadım düz yolda adeta dönmüyor gibiydi ama rampada arka 28t hissedilir derecede rahatlık vardı ama 39 un hırçınlığını vermiyor.Bence en ideali 52-36 arkada 32t ruble mis gibi :)

abicim bir incelemeden kötü olsun beee
Çok güzel inceleme olmuş mtbci adamı bile okuttun ya helal olsun.
İyi sürüşler:harika:

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Anıl Erdoğan Sagolsin. Sen okuyupta gaza gelme boşver. Ben bir hevesle yol aldim ama iki hafta sonra yoldan çıktim. Mtb surmeye devam:)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Arkadaşlar;

Carraro CR-052 veya 062 ile Mosso TCA 735 i karşılaştıran oldu mu hiç?

Veya karşılaştırırsanız hangisini tercih edersiniz? Benim Carraro sportive 227 bisikletim var ama bir tane de uzun yollar için Cycle Cross bisiklet alıp kullanmak istiyorum.

Saygılarımla...

Arkadaşlar merhaba,

Konuyu yeni görüyorum, bende yorum yapmak istedim. Kabaca bütün yazılanlara göz attım.

Öncelikle ben de Mosso TCA 105 kullanıcısyım Nisan 2016'da almıştım. MTB'den yola geçtiğim için bir çok kişiden tavsiye aldım ama bu konuda düşünceler değişiyor. Değişkenler; kadro - set - jant kişiden kişiye bunların sıralaması değişiyor. Ben jantları sona atmayı tercih edip Mosso TCA 105 aldım. İnternet üzerinden alıp olduğum yerde bir bisikletçiye kurdurdum. Kurulum esnasında fark edemedik ben eve gelince ikinci suluk kafesini takmak istediğimde kadro içinde bir alüminyum parça gördüm ve suluğu takamadım. Firmayı aradığımda kurulum esnasında fark edilmediği için değişim yapılamayacağını söylediler. Ama bisikleti gönderin biz bir bakalım, deyince kargo ile bisikleti gönderdim. Baskı yapsam da değişim yapmadılar, onun yerine o parçayı bir şekilde esnetip veya oradan söküp ikinci suluk kafesini de takıp bana gönderdiler.

Sorunlar bitti mi, hayır bitmedi..

İlk aldığımda lastik patlama olayı bende çok yaşadım. Yollar kirli bir şekilde patlıyordur diye düşünüyordum, haftada 2 kere lastiğim patlıyordu. Ama bir gün arabanın bagajında giderken durduk yere patlayınca bir sorun olduğunu anladım. Sorun da jant içine sarılan lastiğin bir yerden kesik olmasıymış. Bu yüzden jant demiriyle direk temas ettiği için sürekli lastik patlıyormuş. Daha sonra, daha kaliteli başka bir jant içi lastik alarak bu sorunu aştım.

Böyle bir süre kullandıktan sonra jantlarımı değiştirmeye kadar verdim ve sanırım bisiklet üzerinde yaptığım en mantıklı değişim oldu. ((link)) Bu şekilde bisikletimi uzunca zamandır kullanıyorum. Keşke başta yaşadığım sıkıntılar olmasaydı markaya daha sıcak yaklaşabilirdim.

Dosyalar

• bike.jpg
    bike.jpg
    130,1 KB · Okunma: 83
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
@Fırat Ç.

Yol bisikleti istiyorum, Cycle cross u dikkatsizce yazmışım.

@Mert-41
Mosso nun kadrosu geometri olarak carraroya göre agresif,carraro endurance tarzı geometri tercih etmiş kadrosunda seçim sizin yinede.

Merhaba bende 2017 Tca 105 sahibiyim jantlar Shimano Rs 11 lastikler Maxxis Detonator bu lastik patlama olayı bendede olurmu henuz 100km yaptım. ustundeki Maxxis lastikler ve rs11 jantlar ile ilgili yorumunuz nedır

Saygılar

@hunter84 Şimdiye kadar 100km yapıp da patlamadıysa sorun yoktur muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: hunter84
@hunter84 bende 2017 modeline sahibim yaklaşık bir yıl oldu jantlar giriş seviyesi yarış koşmayacağım dersen fazlasıyla yeter lastiklerse yol tutuşunu ben beğenmemiştim ama patlama olayı yaşamadım 600 km kadar sonra çıkardım şu anda pro3 var kesinlikle yol tutuşu ve akıcılığı çok daha iyi

• Beğen
Tepkiler: hunter84
Tca735 105 in 2016-2017-2018 modelleri arasındaki farklar nelerdir acaba?

@isosel 2016 modelinde jant göbeği shimano 105 kullanmış kendi ürettiği jantla kombine etmiş 2017 ve 2018 ler tamamıyle aynı 2016 danda farkları rs11 jant seti kullanmaları renk vites sistemleri kadrolar tamamıyla aynı

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Tuars07
Aynen hocam 17-18 de fark göremedim 16 dan dediğimiz farkı gördüm çok birşey değişmemiş gibi acaba ben mi bilemedim diye kendimden şüphelendim :)

Merhaba H.T. Bende bu bisikletin ikinci elini satın alacağım.Sele borusu ölçüsü 27.2MMX400MM sanırım değil mi? Değiştireyim hemen dedim :)

• Beğen
Tepkiler: H.T
Geri