Ben de öyle düşünüyorum da pek yok o ebatta lastik. Genellikle 18-25 ve 32-37 vs var. Bir tane 25-32 buldum, ona da sıcak bakmadım, airway mi ne markası.
@Yavuz SOYLU kadronuz konikmiydi acaba bende lastik + maşa değişimi düşünüyorum mosso wildfire 29 D modeli var bende yazılarınızda maşanın veya kadronuzun konik olduğuna dair bir yazı göremedim.
maşa düz ise konik kadrolarda kullanılabilirmi maşa üzerine aparat takarak ?
@tanchu Maşa düz en azından alın borusu ve maşanın borusu dümdüz. Kadro özelliklerinde 1-1.18" diye geçtiğinden bende sadece bu sıfat ile maşa araştırması yaptım. konik maşa tam olarak nasıl hiç görmedim açıkçası. bundan dolayı bilgim olmadığından cevap veremeyeceğim.
Bu arada bisikleti 2500 liraya 6148 km sonra satmış bulunuyorum. bu sevdenanın sonu değil tabiki başka maceralara yelken açıyorum YOL BİSİKLETİ gibi
@Yavuz SOYLU hayırlı olsun beşparmak dağlarına tırmanışların oluyor mu hiç ? Yazın gitmiştim güzel sağlam rampalar vardı orada. hava sıcaklığı ile 2 ye katlanır o ayrı
@mehmet ulaş Olmazmı en zevkli yerleri oralar manzaraları için bile çıkılır Kendime Kızıyorum bazen.. Çok yoruluyorum 14 km 1338 Metre tırmanış.. gerçekten zor.. Kartepeden 1 tık kolay Ama en sevdiğim yol gerek manzarası gerek bacaklardaki yanma hissi yüzünden.. Aşağida 2 yolunda strava kaydını ekliyorum. ve her iki yolunda resimlerini..
@Yavuz SOYLU eğimler sağlam ordan geçerken bisiklet olsada tırmansam demiştim o tankı görmeye fırsat olmamıştı şimdi gördüm abi çok sıcak orası ya ben burda deli gibi terkiyorum orda nasıl olur acab
@mehmet ulaş Onun yüzünden sabah 05-06'da çıkıyoruz ki saat 11 olmadan nereye gideceksek dönelim yada akşam 15:00'dan sonra.. yoksa 40-50 derece arasında oynayan sıcaklıklarda gerçekten zor.
baştan sona keyifle okudum yapmak istediklerim ama maddiyat yüzünden yapamadıklarım hepsi burda. benimde sonum xrs030 gibi sanki ama bakalım
meridanız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli bol pedallı günlere
Teşekkür ederim. konudada dediğim gibidirek herşeyi olan br bisiklet almak herzaman daha mantıklı ama o anki bütçe ile alınıyor her zaman bisikletlerimiz. Merida'nın Konusuda burada Bişiler eklemeden duramıyorum [inceleme] Merida scultura 300 - BisikletForum
Çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Bende böyle bir şey toplamayı düşünüyorum ama sonradan yol bisikletine geçmişsiniz. Sizce direk olarak yol bisikleti almak daha mı mantıklı? Toplamanın zevki ayrıdır tabi,onu hesaba katmıyorum.
çok güzel bir başlık olmuş üşenmeden oturdum 7 sayfayıda okudum mossonun değişimi anı anına yaşamış gibi oldum. Bende Mosso Wildfire 29'' jant almayı düşünüyorum bütçe dahilinde ince lastik takmayı planlıyorum.