Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso Wizart 7.8 Carbon

Herkese selam arkadaşlar. Bende 105 setli wizart almayı düşünüyorum ama 54cm kadroyu bulamıyorum. Nerden alabileceğimle ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

Scudo
ben mosso ya güveniyorum ama ümit bisiklete güvenmiyorum. mosso un ürettiği en eski kadro bile mosso.com.tw' de var. fakat cavalier ve wizard kadrosu bu sitede YOK !. Tavsiyem bu sitede görünmeyen kadrolara çok güvenmemeniz. mesela benim wildfire' da mosso'nun sitesinde. kadromun ümit bisiklet tarafından yapıldığını düşünüyorum kesinlikle.

Hakikaten bu Mosso'nun sitesinde bazı kadrolar neden yok? 29 mtb'lerde 980xc varken 3.29 wildfire yok mesela... Sebebini bilen var mı ?

(link)

Bunlar üretici firma, bir çok bilinen markalara kadro üretiyoruz demişler. Siparişleri sitede paylaşmıyorlar sanırım. Olanlarda örnektir.

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Tamam başka markalara ürettikleri paylaşmamalarına birşey demiyorum. Fakat Mosso'nun kendi adını taşıyan bazı kadrolar da sitede yok. Mosso'ya bu sorumu ilettim. Bakalım ne yanıt verecekler...

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Belkide, sipariş veren firmalar yer almasını istemiyordur. Model kopyası, endüstriyel tasarım/patent vb. de olabilir.

Wizart büyük ihtimalle geçen senenin kadrosu ve bu yıl yerini 750CB'ye bıraktı. Bu nedenle wizart'ı 2016'da yeni olarak görmüyeceğiz diye düşünüyorum.

Ben sormuştum yine gelecek mi 2016 model diye. 2 farklı model Satışa sunacağız . 105 ve ultegra olarak. Dediler.

Şuanda Triban 3 kullanıcısıyım fakat bir sonraki yol bisikletim mosso wizart olucaktır. Çok yakışıklı bir bisiklet.

@Ali.can
nereden almıştınız. sattığını bildiğiniz bir yer var mı? 57 kadro almayı düşünüyorum.

@einhander
zixtro bu arada 2. el bölümünde ilanım var satılık şu an. :)

Geri