Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso Wizart 7.8 Carbon

@sinan_celik62
Bence de size 52 uygun gibi. Benim boy 175 iç bacak 77,5. Kadro boyunda 54 rahat ediyorum. 51 kadro wizart bana kçğk gelmişti ve çok uğraştırdı.

İç bacak size 53 kadroda da rahat ettirir sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Çlk
Scudo
Kadro boyu aynı marka model bir bisiklette doğru orantılı bir ölçü verde de diğer markalarla kıyaslamada kesin bir ölçü olmuyor maalesef. En doğrusu geometri ölçülerine bakarak karar vermek. Konuya çok hakim olmadığım için şöyle bir method geliştirdim.
Canyon bisikletin sayfasında her model ve boy için sele yüksekliği aralığı verilmiş. Kendime bir model seçiyorum (endurance, aero...)
Bacak içi boyumu ölçüyorum onun sele yüksekliği için bir çarpanı vardı şimdi aklımda değil bulunca yazarım. Çıkan sele yüksekliği ile sitede verilen değerin ortasında kalan bir modeli referans alarak geometri ölçülerini alıyorum. Bu ölçüleri diğer markaların kendi sınıfındaki (endurance, aero vs) ölçüleriyle ve mevcut kullandığım bisikletin ölçüleriyle kıyaslayarak hem bedeni hem de ölçü farkları (efective top tube, head tube, stack-reach hakkında bi fikir sahibi olabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Çlk
S. A. Yıl olmuş 2019 mosso bayiinde sıfır wizart tiagra gördüm. Satıcı 2017 dedi ama sanki daha eski buradaki paylaşımlardan anladığım, herneyse full carbon ve 5000 lira istedi ne dersiniz alınır mı

Son düzenleme:
5 bin çok istemiş temiz 2 el almaya bak bence

merhaba. siteye bugün üye oldum. en son 11 yıl önce bisiklet sürmüştüm :) şimdi işe gidip gelmek için bisiklet bakıyorum 10+10 20km yol yapıcam hergün. 692480064 bu ilan no daki bisiklete bakıyorum. trainer olmadan 2700e aksesuar dahil verirse alcağım. fiyat konusunda sizlerin de fikrini almak istedim. 2015 model bisiklete haliyle..

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bence de karbon ve o grupset için iyi fiyat gibi geldi. Hatta bir acaba oldum da yaklaşan tatil nedeniyle durdum:)

@herkes_gibi_
Bende o bisikleti cok takip ettim. Ancak kadro boyu bana uygun olmadıgından vazgecmiştim. Aynı ilan letgoda 2900 TL zaten.

Büyük ihtimal satıcı alındıgı dönemde o bisiklet cok uygundu fiyatı o yuzden uygun tutmus.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Letgo da halen trainer dahil 3350 yazıyor, satıcı bu yorumları okuyor da olabilir :) bisikleti bakıma vermiş, aldıktan sonra haber verecek bakalım, yazacağım gelişmeleri teşekkür ederim

Bende mosso wizart 7.8 kullanıyorum. 105 grupset var gayet yeterli sağlam. Jantlar mavic aksium elite, gidon, gidon boğazı, sele borusu karbon ile değişti sele de. Pedallarım biraz ağır mtb spdsi kullanıyorum 300 gram civarlarındalar. Ve pedalsız güncellemeler ile 7,8 kilo geliyor. 54 kadro kullanıyorum gayet güzel bisiklet alınır

konuşma başlayalı 2015 bitiş 2019 vay be 4 yıldır konuşma devam ediyor ??

Merhabalar, carraro tiagra setli yol bisikletiyle mtb den yol bisikletine geçtim. 2 senedir çok memnunum. Karbon bir bisiklet almak satıyorum ama sıfır alma durumum yok. İkinci el şu modele bakabilecek var mı?
full carbon İlan No: 1064025416 shbnden

Geri