Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso Wizart 7.8 Carbon

Scudo
Dear ...

Thank you for your reply ...

Actually this product is only available in Turkey distributor...
So .. We don't have this product sales in Taiwan ...

So that we don't have local price as well...
Sorry for that ..

But you can still contact with our Turkey distributor for more information.
Yani; Biri sormuş adamlarda modellerin Türkiye distribütöründe olduğunu söylemiş.

İçiniz rahatladı mı[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Soran Oray'a gelsek alabilimiyiz diye sorunca Bizde yok ve burada yani Tayvan'da satmıyoruz o yüzden yerel fiyat vermeyiz demişler.

screenshot alma şansınız var mı acaba? Ben sayfalarında göremedim de...

Bu bir Maile gelen cevap. İzin istedim isminizi vermeden paylaşabilirmiyim diye..
Gönderen: "MOSSO BIKE" <info@mosso.com.tw>
Tarih:17 Kas 2015 12:07
Konu: Re: Contact Us from (link)[For Administrator]
Alıcı:..

Birşey görünmüyor ama ?

İçeriğini yani cevabı az yukarıda paylaştım.
Mosso Wizart 7.8 Carbon
Dear ...

Thank you for your reply ...

Actually this product is only available in Turkey distributor...
So .. We don't have this product sales in Taiwan ...

So that we don't have local price as well...
Sorry for that ..

But you can still contact with our Turkey distributor for more information.
Yani; Biri sormuş adamlarda modellerin Türkiye distribütöründe olduğunu söylemiş.

İçiniz rahatladı mı
İnceleme - Mosso Wizart 7.8 Carbon

Pardon ben facebook sayfasına yazdığınızı düşünmüştüm, orada göremeyince öyle sormak istedim. Mosso, wizart için fake deyince içim ürpermişti bir an ama belirsizliği giderdiğimiz iyi oldu. Demek ki mosso hala f/p oranı en başarılı marka... Kime sorsam mosso'yu kötülüyor fakat çankaya sundu'da mosso kalmamış resmen. Adamlar wizarttan, cavalier tourney'e kadar peynir ekmek gibi satmış...

Bende almayı düşünüuorumum vizart (2.el) ama anlamadım biyerde fake demişler biyerde sadece türkiyede var anlamadım fakemi diilmi

bu sene baya satıldı, hatta geçen gün sahibinde de de vardı 1 tane da satıldı mı bilmiyorum.
Arkadaş, 2.800 liralık bisikleti, 2,2 e veriyordu diye hatırlıyorum..

@Volks evet ama bu konuda fake diye bi mesaj var ve karbona göre çok ucuz anlamadım orjinalmi

belki, ihtiyacı vardır ondan dolayı olaiblir.. Fake olsa anlaşılır sanırım - kafanın rahat olmasının istersen, şehir de olan bir bisikletçiye götürmeni öneririm.
Ya da, satılan şehir de arkadaşın varsa gidip bakmasını. bende tca730 kullanıyorum..

@Volks bisiklet bende yok almayı düşünüyorum daha ama bu konudaki mesajşarı okuduktan sonra içime kurt düştü biri yazmış facebook sayfasına fake demişler bisiklet için

@AliMurat ilanı msj olarak atar mısın bana bir bakayım

(link) bu ama sorun bu bisiklet değil wizartın genel olarak fake olması sadece bu değil.
@Volks

@AliMurat sizce böyle birşey mümkün olabilirmi sonuçta bu kadroyu sadece bir mağaza satmıyor ümit bisikletin bayiliğini almiş bütün bisiklet saticilarinda bu model var. Duruma şöyle bir açiklik daha getiriyim mossonun bütün sitelerine baktim resmi olan ve hiç birinde wizart bölümü yok. Bende biraz araştirma yaptim ve bu kadronun türkiyede üretildiğine dair duyumlar aldim. Kadronun üzerindeki yazilara bakarsanız ümit bisikletin internet sayfasinin adı var hatta. Hangi kadroda gördünüz böyle bir şeyi sonucta yurt disindan gelen kadroyu kutusundan cikartip damga basıcak halleri yok. Ve bu sene gelen yeni model mossoların kadrolari resmi sitesinde yol kadrosu zaten fiyattanda belli olduğu gibi baya uçuk (geçen seneye göre) bunu söyledim diye sakın diğer kadronun kötü olduğunu düşünmeyin hala öneriyorumm ;) aralarındaki tek fark biri mossonun kendi fabrikasinda ürettiği ürün diğeride türkiyede üretilen bir ürün benim araştırmalarim bunları gösteriyor. Daha çok bilgisi olan bizimle paylasıp bizide aydınlatabilir:D Saygılar

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Fake diye birşey yok. TR de olan bağzı oto. modelleri başka bir yerde yok onun gibi düşünün. Adamlar fabrikaya özellikleri verip model de bu olacak diye ürettirmişler. Olay bundan ibaret.

Arkadaşlar, gidon boğazını değiştireceğim fakat maşa şaftı karbon mu wizartta bulamadım herhangi bir bilgi? Tork anahtarı falan lazım mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Volks
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/7b9e2f71039af9368c71f2a2fdcc2daf.jpg

Anlayamadım ki:)http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/b0f50f9c2107f28fffca34c96fab4f42.jpg

Geri