Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso Wizart 7.8 Carbon

Arkadaş arayınca sorun ümit bisiklete. Ne kasıyorsunuz.

Scudo
Benimkinin seri kodu MU12069172. İşin içinde bir enayilik var anlamadım gitti...

Benimkinin seri kodu MU12069172. İşin içinde bir enayilik var anlamadım gitti...

Diğer mosso sahibi arkadaşlardan da yorum bekliyorum...

Berke göstermiş, orta göbeğin altında yazıyor...

Bisikletin altında vidalı plastik parça kapatıyo gibi seri numarasını benim bisiklette de kabartma şeklinde ama kadroda cavailer yazıyo mossonun orjinal sitesinde cavailer diye bi model yok

Aldığım yer ümit mosso sedona fuji carraro vs bayiisi mehmet bisiklet google a yazınca çıkıyo gitsem vermeye kalksam haklımıyım ?

Sıkıntı o zaten bazı kadrolar sitede mevcut değil...Mosso da wizart için direk fake deyince...

Türkiye'de satılan accell'in getirdiği bisiklet markalarının zaten yurtdışı ile hiçbir alakası yok resmen.(Lapierre hariç, tüm modeller aynen yurtdışında var) En basitinden Bianchi.Buradaki modelleri internette bulmanız mümkün değil diğer sitelerde.Carraro da aynı şekilde.Mosso da öyledir muhtemelen.Bence çok takılmayın, memnunsanız sürün gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Arayıp sormak lazım. Bence bunlar Fason üretiyorlar. Hem Ümit bisikleti hem Mosso Merkezi.

Sitede ben de görmedim. Ama telaş yapmayın Fason üretimdir bence. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi model yapılır bir ülke ve ya marka içim anlaşılır satılır. Fakat direk fabrika adı kullanılmasının kuşku verdiği doğru.

@uguryilmaz144 şaşırmana pek gerek yok çoğu bisiklet markasının yaptığı bir durum bu salcano , carraro , kron gibi markaların büyük bir kısımı uzak doğuda axman tarzı kadro üreticilere kadrolarını ürettirirler.Axman vb firmalar kadroyu yapar gerisi alan firmaya kalmıştır kendi ismini boyasını vb eklerler.Mosso da geçmişi olan büyük bir firma olmadığı için kendi argesi yok kanımca aynı bizim Salcano gibi :)El yapımı kadrolar ve uzak doğuda üretilmeyen kadrolar dışında çoğu bisiklet böyledir.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Mosso yetkilisinin yazdığı cevabın altındaki türkilizce teşekkür yazısına bayıldım :D

@Ersin savaş aldığım mehmet bisiklete faceden yazdım bakalım ne diyecekler... Olmadı gidip iade talep etmeyi düşünüyorum..

İade edecek bir durum yok benim için, çünkü bisikletimden çok memmunum. Hatta 2-3 hafta sonra yeni modeller geldiğinde 2016 735 tca almayı düşünüyorum, hatta o model sitede mevcut. Benim aklımı karıştıran şu ki bu işi salcano yapıyor olsa anlarım, neticede kadro üreticisi değil. Fakat mosso kalkıp da wizart için fake deyince huylandım açıkçası. Yani mosso'nun kadroları neden başkasına fason yaptırılsın ki? Mosso zaten hali hazırda geniş bir kadro üretim yelpazesi olan bir firma. Adamlar scandium,titanyum, karbonfiber ve alüminyumun her çeşidi kadroyu üretiyor. Adamlar neden başkasına yaptırsın ki? Mosso'nun başkasına fason karbon kadro yaptırıp üstüne "mosso" yazdıracağını hiç sanmıyorum...

Geri