BerkEvren
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.865
- İsim
- Berk Evren
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
seni yerle bağlayan tek şey lastik.tabi ki senin traktör lastiğin gibi yol tutuşu olmaz kötü yolda ama iyi asfaltta daha iyi tutunur eğer lastikler sıcaksa.fren mesafesi de tekerlek kitlenirse çok fazla değişir bence.yani lastik kitlenirse diğer lastiğine göre daha çok kayar.onun dısında pek bir kayıp olmaz zamanla alışırsınYeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
Bende 27.5 Bianchi rcx 427 var lastik 2.25 cst. Gevşek araziye çıktığım yok düz yolda sürüyorum traktör lastiği gibi dişli lastik sürmek saçma gelmeye başladı. Gereksiz yorduğunu ve enerji kaybı olduğunu düşünüyorum. Vittoria city randonneur 2.0 ya da maxxis detonator 1.50 gibi bir lastiğe geçsem yol tutuşu düşer mi? Bisiklet hafiflemiş gibi hissedeceğimi biliyorum ama eksilen bir şey olur mu diye merak ediyorum. Fren mesafesi dönüşlerde yol tutuşu falan nasıl değişir?
27.5x1.6 Schwalbe marathon Supreme yada 27.5x2.0 Schwalbe marathon Almotion öneririm. Yuvarlanma direnci en düşük tur lastikleri. Yol tutuşu ve patlak koruması da iyi. Pahalı lastikler ama verilen paraya değiyor.Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
Bende 27.5 Bianchi rcx 427 var lastik 2.25 cst. Gevşek araziye çıktığım yok düz yolda sürüyorum traktör lastiği gibi dişli lastik sürmek saçma gelmeye başladı. Gereksiz yorduğunu ve enerji kaybı olduğunu düşünüyorum. Vittoria city randonneur 2.0 ya da maxxis detonator 1.50 gibi bir lastiğe geçsem yol tutuşu düşer mi? Bisiklet hafiflemiş gibi hissedeceğimi biliyorum ama eksilen bir şey olur mu diye merak ediyorum. Fren mesafesi dönüşlerde yol tutuşu falan nasıl değişir?