Scudo Sports

MTB 27.5" yol lastiği taktırmak istiyorum ama?

Scudo
Merhabalar.Arkadaslar bende de salcano ng650 md 27.5 inch bisiklet var ve bende bu islemi uygulamak istiyorum anladigim kadariyla schwalbe uygun ve ayriyeten ic lastik istemiyor ayrica linkten on ve arka icin ayri ayri yani iki lastik siparis etmem gerek dogru muyum?

Link:
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
27.5 mtb jantına tur lastiği almak istiyorum ama yine 27.5 mu yoksa 28 inç dış lastik almam lazım . Normalde Cst Captain C1698N 27.5x1.75 Eps Zırhlı Katlanır Dış Lastiğini alacaktım . Yalnız 27.5 mtb jantına 28 inç tur lastiği olur diyenler var. Bu eskiden 27.5 yok diye mi öyle yapılıyor yoksa bir üstü olması şart mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
Bende 27.5 Bianchi rcx 427 var lastik 2.25 cst. Gevşek araziye çıktığım yok düz yolda sürüyorum traktör lastiği gibi dişli lastik sürmek gereksiz gelmeye başladı. Yorduğunu ve enerji kaybı olduğunu düşünüyorum. Vittoria city randonneur 2.0 ya da maxxis detonator 1.50 gibi bir lastiğe geçsem yol tutuşu düşer mi? Bisiklet hafiflemiş gibi hissedeceğimi biliyorum ama eksilen bir şey olur mu diye merak ediyorum. Fren mesafesi dönüşlerde yol tutuşu falan nasıl değişir?

Son düzenleme:
Bende 27.5 Bianchi rcx 427 var lastik 2.25 cst. Gevşek araziye çıktığım yok düz yolda sürüyorum traktör lastiği gibi dişli lastik sürmek saçma gelmeye başladı. Gereksiz yorduğunu ve enerji kaybı olduğunu düşünüyorum. Vittoria city randonneur 2.0 ya da maxxis detonator 1.50 gibi bir lastiğe geçsem yol tutuşu düşer mi? Bisiklet hafiflemiş gibi hissedeceğimi biliyorum ama eksilen bir şey olur mu diye merak ediyorum. Fren mesafesi dönüşlerde yol tutuşu falan nasıl değişir?
seni yerle bağlayan tek şey lastik.tabi ki senin traktör lastiğin gibi yol tutuşu olmaz kötü yolda ama iyi asfaltta daha iyi tutunur eğer lastikler sıcaksa.fren mesafesi de tekerlek kitlenirse çok fazla değişir bence.yani lastik kitlenirse diğer lastiğine göre daha çok kayar.onun dısında pek bir kayıp olmaz zamanla alışırsın

• Beğen
Tepkiler: Grantou
Bende 27.5 Bianchi rcx 427 var lastik 2.25 cst. Gevşek araziye çıktığım yok düz yolda sürüyorum traktör lastiği gibi dişli lastik sürmek saçma gelmeye başladı. Gereksiz yorduğunu ve enerji kaybı olduğunu düşünüyorum. Vittoria city randonneur 2.0 ya da maxxis detonator 1.50 gibi bir lastiğe geçsem yol tutuşu düşer mi? Bisiklet hafiflemiş gibi hissedeceğimi biliyorum ama eksilen bir şey olur mu diye merak ediyorum. Fren mesafesi dönüşlerde yol tutuşu falan nasıl değişir?
27.5x1.6 Schwalbe marathon Supreme yada 27.5x2.0 Schwalbe marathon Almotion öneririm. Yuvarlanma direnci en düşük tur lastikleri. Yol tutuşu ve patlak koruması da iyi. Pahalı lastikler ama verilen paraya değiyor.

Ben de senin durumundaydım. bir çift eskitmiş yeni bir çift daha almış ve halihazırda kullanan biri olarak şvalbe kojak öneririm hem patlamaya dirençli hem hafif hemde yağışlı havalar dahil müthiş yol tutuşu mevcut ve yuvarlanma direnci düşük. Yalnız bu dediklerim normal asfalt yol için geçerli tozlu topraklı yolda kayma yapabiliyor.senin belirttiğin lastiklerde güzel @gezgin gezer in söylediği lastiklerde iyi bütçe dahilinde hiç birisi üzmez

@undefined ht0 0tps://ww0 0w.ozturkbisiklet.com.tr/urun/27-5x1-75-dis-lastik-siyah-h-481 (linkteki sıfır rakamlarını ve boşlukları silin.) bu lastiği birkaç hafta önce aldım çok sağlam çıktı. Ben aldığımda tanesi 48 liraydı satıcı zam yapmış ama internette bu fiyata emin olun daha iyisi yok. 💀

Son düzenleme:
  • Beğen
Cevap yazanlara ve lastik önerenlere teşekkürler güzel duruyor hepsi. Bütçe olarak 200tlye kadar düşünüyordum aslında, o fiyata kadar önereceğiniz başka model var mıdır acaba?

Son düzenleme:
@undefined Hocam çok çok pardon ben sizi bi an başka birisi ile karıştırdım attığım yazıyı hemen düzeltiyorum.

• Beğen
Geri