@seffahcabbar
Bilimsel makaleler elbetteki dogru ve aksini ispatlayan gelisme olmadikca konuya dair otorite.
Dergilerde yazilanlar ve yonlendirmeler dogru!
Forum uzerinde pek cok konuda fikir alisverisi ve dogru bilgi aktarimlari da guzel ve faydali.
Merakli olan zaten arastiriyor, sorusturuyor, hatasi varsa ve butcesi uygunsa dogru yola kanalize oluyor.
Muhabbetimiz olan veya hasbel kader yolumuz kesisen kisilere dogru bildiklerimizi, neyin ne oldugunu anlatmamiz boynumuzun borcu! Bunlar olması gerekenler.
Benim kastettigim onumuze gelene atarlanmak, yermek yerine bilgi aktarmak. Kisi sonrasinda ne istiyorsa yapar. Bize gore hatali seciminden memnundur ''tarzim bu'' der devam eder. Butcesi yeni bisiklete musait degildir, elindekinin lastigiyle freniyle gidonuyla oynayip idare etmeye calisir. Ister yanlislikla yol bisikleti almistir, ister yanlislikla MTB, ister yanlislikla tur bisikleti, isterse de yanlislikla market bisikleti denen bisikletimsilerden
Biz bize duseni yaparak lisan-ı munasiple anlatiyorsak, alacak olana veya almis olani egriyi dogruyu objektif olarak aktarip, bunu yaparken kendi dogrumuzu veya hatamizi kabul ettirmeye calismiyorsak olay tamamdir bana gore.
Butun bunlardan sonra kisi neyi tercih etmisse ''bize ne demek'' gerek. Kavga cikarircasina veya asagilarcasina karsi cikmak yerine ilimli olmak gerek.
Sonucta egri veya dogru pedal basan kardestir. Ise isinip bilgilendikce daha dogru tercihlere yonelip bisikleti sevecek ve sevdirecektir
Benim konu geneline dair aktarmaya calistiklarim bunlardi.
Yoksa single speed, bmx, trial tarz vb. bisikletler ve kullanicilari da var. Onları hep beraber toplanip dovmeye mi gidelim