Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mtb mezarlığı

@seffahcabbar

Ben senin durumunu anliyorum. Yardim edeyim diyorum ama bu seviyede oldukca güç. Cevap olarak yazdiklarimi tekrar oku. Baska bir seyler yazacaksin yine, o zamanda dön yine oku. Kullandigin kelimeler ortada. Yok kisilerin bisiklet seçimi ile alay edermissin, yok mtb ye ince lastik takanlari allaha havale edermissin, sehirde mtb kullanmak amelelikmis vb ifadeler var. benden baska cevap bekleme dön tekrar bunlari oku. Kendi tarzinda sarkastik yazida bekleme, o seviye ile isim yok.

Scudo
@Speker

Yine edep öğretme çabaları, yine ahlak şövalyeliği, yine tribünlere oynama sefaleti. Yazdıklarıma yönelik tek bir somut bilimsel itiraz yok. Ama böbürlenme had safhada. Bu sizin yetersizliğinizin ürünüdür.

Bizde cahile, cahil denir. Sizde ne denir bilmiyorum ama bizde laf dolandırmadan mertçe söylenir. Burada benim de yazdıklarım ortada sizin de yazdıklarınız ortada. Bırakalım, okur bunun muhasebesini yapsın.

@seffahcabbar Kaba davrandığın belli ve hâlâ karşındakini haksız çıkartmaya çalışıyorsun. Belli ki sana yol bisikleti kullandığın için amele diyen olmamış! Sözlerne dikkat et!!!

@seffahcabbar

Kime amele dediğim mesajda açık ve net bir biçimde ortadadır. Ben mtb kullananlara değil "şehir içinde mtb kullananlar" için amele demişim ki bu amelelik şehir içinde 14 kg.lik bir bisikleti taşımakla ilgilidir, amele sözcüğü hakaret olarak kullanılmamıştır. İnatla meseleyi saptırmaya çalışıyorsunuz.

@seffahcabbar

Şehir içinde MTB kullananlar insan değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Speker
"Allaha havale ettiklerim" de mtb ye yol lastiği takanlardır. Mtb kullananlar değil. Onu da saptırdınız. Tebrik ederim.

Nereye saptırdığmızı anlayamadım. Açıklar mısınız?

"Şehir içinde mtb kullananlar insan değil" ifadesi hangi mesajımda var? Meseleyi saptırma. Yalan söyleme. Ben kimseye şunlar insandır şunlar değildir demedim. Siz de provakatörden başka bir şey değilsiniz. Burada benim söylemediğim ve hiçbir zaman da söylemeyeceğim şeyleri sanki ben söylemişim gibi propaganda yapıyorsunuz. Ahlaksızca bir taktik uyguluyorsunuz. Bu sizin karakteriniz. Benim değil.

Açık oldu mu?

Ben de size "şehir içinde MTB kullananlar insan değil" dediniz diye bir şey söylemedim. Onlara "amele" dediğiniz ve edepli olduğunuzu düşündüğünüz için bunu söyledim.

Bakınız "amele" ifadesini ne anlamda kullandığımı yukarıda bir mesajda açıkladım.
Ne yazsam yanlış anlaşılıyor. Ben de kendi söylediklerimi açıklamak zorunda kalıyorum. Oysa ki yazdıklarım gayet açık ve anlaşılır. İnatla ifadelerim kullanılış maksadı dışında mecralara çekilmeye çalışılıyor. Bazı forum kullanıcıları mtb kullanıcılarını aleyhimë provake ediyor. Bunu reddediyorum. Ne dediğim bellidir. Dediklerimin de anlamları bellidir. Hangi kelimenin ne anlama geldiğinin piri benim. Kimse bana Türkçe öğretmeye kalkmasın. Kendi Türkçe anlama bilgisini sorgulasın.

Milleti aleyhime provake etmeye kalkmayın. Özellikle mtbci- yolcu çatışmasında beni bir taraf olarak yaftalamaya çalışarak ahlaksızca bir mücadele taktiği izleyenlere karşı boyun eğecek değilim. Buradan size ekmek çıkmaz. Beni bilen biliyor. Bu konu başlığı altındaki tüm mesajlar okunsun. Kimin ne olduğu ortaya çıkıyor zaten. Bu mecrada mutlaka söylenecek bir sözümüz vardır. Fikirlerimin arkasındayım. Bir değil bin tane provakatör aleyhime çalışsa da susacak da değilim.

Birileri benim söylemediğim ifadeleri bana mal etmeye çalışıyor burada ve ben olara karşı mücadele edince "inatçı" ve "kaba" oluyorum öyle mi? Yok böyle bir şey!

Peki, benim söylemediğim şeyleri sanki ben söylemişim gibi mesaj yazarak mtb kullanıcılarını benim aleyhime kışkırtanlar ne oluyor?

İki tane provakatör aleyhime laf söylüyor ve daha benim yazdığım mesajları okumamış onlarca mtbci bunların gazına gelip bana saldırıyor, beni linç etmeye kalkıyor.

ben kaba ifadesini hakaret -size göre ağır eleştiri- etmenizden dolayı dolayı söyledim. Ve siz hakaret edip bana provokatör diyemezsiniz, ben kendimi savunuyorum!

Arkadaşım Hakaretin kelime anlamına ve benim kendi mesajlarım ile ilgili açıklamalarıma bak. Yok yine benim derdimi anlayamadıysan bi Dilbilimci ya da anlambilimciden profesyonel yardım al. Benim ne dediğim belli. Saptırma.

Evet, senin ne dediğin belli; küçümseme, aşağılama. Hakaretin anlamı da pek farklı değil zaten.

• Beğen
Tepkiler: Speker
Demagoji Demagoji Demagoji!!!
Laf oyunlarından size ekmek çıkmaz.
Git anlambilimsel yardım al.
Yanlış anlamakta ve anlambilimsel yardım almamakta ısrar ederek kuru bir cahil cesareti ile sen kendi kendini küçültüyorsun. Benim seni küçümsememe ne gerek var ki?

Al sana bilim

(link)

bak hakaretin anlamına

Arkadaş linki bile yanlış atmışsın. Daha da inatla benimle laf yarıştırıyorsun. :) :) :)
O linkin doğrusunu ben yukarıda atmıştım zaten.
Ki sen linki bile doğru düzgün atmayı becerememişsin.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol!!!

Kimlerle uğraşıyoruz burada?

Ben diyanet işleri başkanlığı açılıyor mu dedim.

Oradaki arama motoru hanesine "hakaret" yaz bakalım ne çıkıyor?

Geri