Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB'den YOL pisletine geçen çok, neden tersi hiç yok?

@lealtad
Hmm anladim usta haklisin

Scudo
@Morningstar
Hhahaha pek mutevaziyiz

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Aynen abi benimde garajda 2 biskelet var 3ncuyu topluyom simdi aile genisliyo ehehe

Bende acaba yola mi gelsem triblerindeydim bi ara ama artik gecti bu hevesim :D Asla konforumdan ve rahatimdan ödün veremem. Onu anladim haha

Reis MTB ler insanlara çok alımlı geliyor ama o dağı bayiri görünce pes ediyorlar bu bizim işimiz değil diyorlar. MTBcilik insanın ruhunda olan bişey. Boşuna dememişler zirve tek kişiliktir diye. Şehirdeki çoğu bisiklet tutkunu MTB ile başlıyor fakat zirveye pek azı çıkıyor. Bu biraz potansiyel biraz heves biraz da hırs istek süreklilik meselesi. Her iki bisiklet tarzı da kendine özgü heyecan adrenalin barındırıyor fakat kuşkusuz MTB her sporcunun harcı olmuyor. Yol bisikletini tarz edindiği halde dağda MTB yi kusursuz kullananlarda var tabi :)

Metebe hakkini verebilmesi zor bir biskelet türü . Oyle bakkala giderken kaldirimdan atlamayla olmaz bu isler hahahah :D

Fast and furious..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bir aralar yolluydum, hala içimde bir uktedir. çok seviyorum yol bisikletini. mecburen mtb çünkü boş vaktimde şehirden ayrılıyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
En guzeli salkano ng 450 me bi dropbar takip egomu tatmin edeyim ben ehehhe :D

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Valla ben de 1993 ten beri mtb vardı..
Gene yeni mtb aldım.
Bundan sonrası da yaş 55 vs olursa mtb nin elektriklisini alırım belki.
Türkiyedeki bisiklet yollarına cip gibi bisiklet uyar.
Mezara kadar metebe..:D:D

Parmak ucu kalınlığında lastikler bana uymaz.:p
Yol bisikleti alsaydım da kesin daha kalın lastik takardım..:)

Yoldan mtb'ye geçiş, tabiata dönüs ile baglantili olan onermedir.
Malum cogumuz asfalt yollarin oldugu sehirlerde yasiyoruz. Buralarda da mtb kullanmak zaten mantiksiz. Mtb alan da bu nedenle bir sure sonra city veya yola geciyor. Cunku asfalt yollarin oldugu yerletde hizli olmak zorundasinizdir. Cunku asfaltta diger araclar daha hizlidir.
Ona ragmen hala israrla mtb kullananlar ise, bilmiyorum, araştırılmali...

Geri