Scudo Sports

Murat Çömez Kalp Krizi geçirmiştir.

Ameliyat sonrası iyi haberlerinizi bekliyoruz Murat bey, acil şifalar dilerim.

Scudo
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Allah acil şifalar versin

• Beğen
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Tekrardan kendisine acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

En kısa sürede iyileşmen dileğiyle arkadaşım.

Sevgili arkadaşlar az önce Murat'la telefonda görüştüm. Gayet iyi olduğunu söyledi. Kalbine yapılan İkinci operasyondan sonra saglıgındaki düzelmenin çok iyi düzeyde olduğunu belirtti. Kendisini merak eden, arayan, iyi dilekte bulunan bütün forum yazarlarına selamlarını ve sevgilerini iletmemi söyledi.

Sevgili arkadaşlar az önce Murat'la telefonda görüştüm. Gayet iyi olduğunu söyledi. Kalbine yapılan İkinci operasyondan sonra saglıgındaki düzelmenin çok iyi düzeyde olduğunu belirtti. Kendisini merak eden, arayan, iyi dilekte bulunan bütün forum yazarlarına selamlarını ve sevgilerini iletmemi söyledi.
Çok şükür.

Güzel haber. Sağol Mehmet abi.

Abi güzel haberlerini bekliyoruz ALLAH tan şifalar diliyorum

• Beğen
Hayatın biricik anlamı onun kıymetini bilmek ise @Murat Cömez için bu yeniden ve daha da önem kazandı...
Aramızda olacağına sevindim, esenliğin daim olsun gurbetçi kardeşim..

Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede sağlıklı olarak aramıza döner.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olarak, yaşamınıza kaldığınız yerden devam etmenizi dilerim:)

Geri