@Yigit Yazicioglu
önceklikle güvenlik olmalı ,yerel yönetimler güvenliği sağlayacak başta belediye ,kasisler kanalizasyon kapakları bunlar tek tek irdelenecek ,yol bal dök yala olacak yok alternatifi bu işin ,kısa ve uzun etapda olanlar aynı anda verilmedi nerde ,2016 ve 2017 marmarada ve böylelikle kısa ve uzun karışmadı ,birbirinden uzak yerlerden çıkış oldu ,çok az uzundan yarışçı bizim etapta bize yetişmiş idi,,kısa ve uzun etapların ayrı olması mümkünse aynı güzergahta olmaması bence iyi olacakta bunu göz önüne alırlarmı şüpheliyim,zati yolun belli bir süreliğine kapatılması zaman barajını getirmekte hal böyle oluncada kaza riski beraberinde gelmekte malesef bu ülkede 8 saatliğine kapatılacak güzergah azdır,olursa iyi olur tabi,,orada bir yanlış var lisans zorunluluğu getirildi artık,
lisans çıkarmak mecburidir,bu ağaçların kaplanması yerine riski az olan güzergahların seçilmesi uygundur,
marmara böyle idi ,altınova osman gazi köprüsü yarışı keza orhangazi bursa nilüfer yarışı,on numara asfalt idi,
tekirdağ şarköy birkez yapıldı son derece riskli etap idi bir dahada yapılmadı
@mertgulkokan
eşi tufan sağnak ile konuştum kendisi pelotonistanbulun takım kaptanıdır ,arkadan biri genç bir sürücüyü sıkıştırınca çocukta arkadan arzunun tekerine girmiş, sonrası malum, ,arzu şu an iyileşti sayılır,kartepe yarışına gelir, peloton ekip olarak kartepede olacak
@mehmetsunu
60 (şu anda 59 yaşında yanlız )dediğin aynen ali rıza fırıncı mete taşkının oğlu kürsü gördü biliyorsun ,onu bile geçmiş yahu ,,,adam acaip ,tanıştık eski milli 4 kez forma giymiş ,valla ben bu adamlardan çok şey kaptım, özellikle eski milli feridun tebaşarandan ,feridun internet düşmanı yahu sen ne diyorsun

1950 doğumlu ,ali rıza 1958 doğumlu valla 2019 'da 60 mastır rakipleri 3 kişi , oldu ,üçüncü sonra gelecek ismail iltır oda milli , ikinci mustafa sevinçel alaydan benim gibi,,,birinci şimşek ali ,
zafer yalın milli 51 yaşında ona 9 yıl var tabi:islik::islik::islik::islik::islik:
bir de ali rıza face' i hiç kullanmıyor