Scudo Sports

Müzisyenler Kulübü

@Sabih Bağcı 12. Sınıfsı. Galiba :D işin zor babuş çalış benimkiler bitti bende 80 aldım :D çalışmamama rağmen hemde :D

@CandanC yardımcı olabilirim gitar konusunda teknik notalar filan elimde belgede olması lazım

Scudo
@mehmet ulaş evet 12. Sınıfım ve ygs lys derken ne bisiklet ne gitar bi tırt yapamadım :) geçen senelere göre ineklemekle geçti bu sene :)

@Sabih Bağcı ben şimdilik rahatım bakalım seneye ne olucak nereyi düşünüyorsun ygsde ne oldu ? :Dü

Ya o kadar çalışmama rağmen pek istediğim gibi olmadı sayısalcıyım ve mühendislik istiyorum ygs1 280 bin ygs2 220 bindeyim aslında ortalama bi değer ama daha iyisini yapabilirdim :) lys de yükselteceğim esas sıralamamı :) valla ilk yazılı o kadar yüksek olunca hiç çalışasım gelmiyor :)

ben hocamın verdiği notalara yetişemiyorum henüz :)
olur da kendimi aşarsam, sizden de nota alırım.... şimdiden teşekkürler @mehmet ulaş

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@mehmet ulaş akşama çalışacağım bu işler aç karna olmuyor :) yemeğe kadar buralardayım :)

• Beğen
Beni de ekleyin lütfen. 3.5 aydır keman öğrenmek için gayret gösteriyorum. İmza için başka resimler de şetseniz iyi olur bence. Ben keman resmi koymak isterim mesela :) 3-5 seçenek olsa fevkalade olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Mesut Ağgez kemanınızın marka ve modelide eklerseniz sevinirim :)

@Mesut Ağgez kemancıları severim :) bi ara rock parçalarını kulaktan dolma deniyordum kemancı arkadaşların kemanlarıyla :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
E beni eklememişsiniz[emoji15]

Metalci yok mu loo metallica dinleyen judas priest dinleyen gelin kankalar birlikte paylaşalım :D

• Beğen
@CandanC

Benim gitarla olan vaziyetim de tastamam bu şekilde özetlenebilir :) Benim farkım son bıraktıktan sonra artık başlayamadım. Piyano kursuna giden kızımla piyanoya başlayayım dedim ama nota okuma sorunu orada da beni alaşağı etti maalesef. Ama umut var, belki bir zaman yeniden başlarım.

@Sabih Bağcı burada çalış çalış nereya kadar üni bitsin kısmet olursa almanyaya veya amerikaya veya yüksek lisansını orada yaparım

• Beğen
Orada bisiklet sürmek nasip olur inşallah ne diyeyim gavur daha çok önem veriyor bu işe :)@mehmet ulaş

• Beğen
@Sabih Bağcı hem onun için ayrıca bu konulara düşkünüm aerodinamik gibi onun eğitimini alıp orda bisiklet motorsiklet tasarlamak çok hoş olur burda bisan oturup çelik kadrolu bisiklet yapadursum tamam kendi memleketim canım feda ama bana uymuyor arkadaş özgür değil rahat değil burası ilk fırsatta giderim ben ama önce bi uyumam lazım :D hadi Allaha emanet :D

• Beğen
Geri