@Edip Dinçer
dinçer dostum
malum ev yıkılma safhasına girince üstelik avans parayı alınca beni bir telaş aldı artık wireless sistem benimki, anteni yere düşürünce aynen bozuldu yeni wireless aldım, ama çekmiyor eskisi daha güçlü idi üstelik hediye idi..evet kafeden hafta iki gün girerek durumu götürüyorum bazen 3 gün giriyorum 1.5 liradan eder 4.5 ayda eder 4.5 x4 =18 lira
18 liraya internet varmı ayda yok tabi bu nedenle interneti sponsör eden tüm şirketleri bisiklet forum nezdinde protesto ediyorum,bu ülkede internet ucuzlatılmadığı müddetçe internet kullanmayacağım .
2 albüm dönüyor youtube .da bu arada kafayı kırarak 1180 lira verdim, 250 dolar jantlar 160 dolar teker toplamı bi arkadaşın ama hiç kullanmamış 28 jant 27 hacim teker ayrıca arka disk değişti ve arka aktarıcının iki adet küçük tekerleri değişti.
bisiklete 30 dolarlık yeni sele aldım bu bisiklet hak ediyor bunu
30 mart 2008 aldığım carbon scott scale 30 mtb aynen bir yol canavarına dönüştü.bu jantları pek stabil yollarda kullanacağımı zannetmiyorum
ayrıca tekerler silik su oluklar var ve 27 hacim ,
müzik ikinci plan ,
birinci plan kesinlikle amatör anlayışta bisiklet sporu bunun hakkını vermeye yeni jant ve tekerim ile vereceğim .
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.13551/
evet son hali 50.000 km yi çoktan geçmiş karbon scott scale 30 -2008 model...mtb 'den bu hale geldi ve acaip süratlendi bu iş resmen paraya bakıyor çok para veren çok verecek hakkını tabi sele üstünde ...