Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mywhoosh Kullanıcıları

Maalesef günden güne programa olan güven ve istek azalıyor. Aslında grafik ve rotalar anlamında program güzel bir başlangıç yaptı ama en iyi sistemlerde bile programın takılma yapması ve sürüşten atması dezajantaj. Son 2 sürüşümde durmaksızın tekleyerek ekledi program ve sürüşü eksik datalarla attı. Bir sonraki sürüşte düzgün çalışacağının garantisinin olmadığı bir programın geleceği de çok uzun sürmeyecektir uci onayı almış olmalarına rağmen...

Bir çok platforma (Amazon, youtube, netflix vs) ülke şartlarında ödeme yaparken zwift'e bu parayı ödemek bana mantıklı gelmiyor.

Scudo
Roller kullanırken tranier lastiği kullanılması gerekir mi?

Yeni bir guncelleme maili geldi.. Iste "sizi dinliyoruz, hatalari duzeltiyoruz" vs demisler..

Indirdim, yine haritalar duzgun olarak geri gelmis gozukuyor (bazi yerler icin gun kisitlanmasi konmus, sanirim az olan toplulugu da bir arada tutmak istiyorlar ki Zwift'in de baslardaki taktigi buydu, yerinde olmus). Ama daha deneme sansim olmadi.

Deneyenler izlenimlerini yazarsa guzel olur, en azindan hata ile karsilasirsak bizim ortamimizdan mi genel sorunlar mi bilmis oluruz..

Iyi gunler herkese..

Yeni bir guncelleme maili geldi.. Iste "sizi dinliyoruz, hatalari duzeltiyoruz" vs demisler..

Indirdim, yine haritalar duzgun olarak geri gelmis gozukuyor (bazi yerler icin gun kisitlanmasi konmus, sanirim az olan toplulugu da bir arada tutmak istiyorlar ki Zwift'in de baslardaki taktigi buydu, yerinde olmus). Ama daha deneme sansim olmadi.

Deneyenler izlenimlerini yazarsa guzel olur, en azindan hata ile karsilasirsak bizim ortamimizdan mi genel sorunlar mi bilmis oluruz..

Iyi gunler herkese..

bu akşam antremanım var deneyelim bi bakalım düzeltmişler mi anlarız

Güncellemeyi yaptım bende ama gel görki değişen bişey yok daha antrenmanın başında 3 kere attı kapandı kendi kendine düzenli sürmek eziyet oldu resmen

Benim anlamadığım bu program ya da uygulama emirates takımının sponsoru. Sürekli tepelerde gezinen bir takımın sponsor olduğu uygulamanın bu denli sorun yaratması sakıncalı. Sponsorluğun tek sebebi kendi ülkelerinden çıkma bir uygulama olduğunu sanıyorum. Takım indoor antrenmanlarını mywhoosla mı yapıyor ? Sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
güya mail attılar yeni güncelleme ile ilgili hepi topu 50mblik bi güncelleme oldu neyi düzelttiler anlamadım yani...bağlanırken ayrı sorun kullanırken ayrı sorun işimiz var gibi görünüyor

ben de dün bi sürüş yaptım ama girişte güncelleme falan yapmadı. hani nerde güncelleme derken tek fark haritalar kısmında olmuş gibi geldi bana. belki o bile olmamış olabilir. açık haritalar ve içindeki rotalar sürekli değişiyo gibi sanki. eğer yaptıysa da değişen birşey yok.
hala iyi bir oyun bilgisayarında olmasına rağmen ve mid. grafik olmasına rağmen kasma donma yapıyor arada. son 3 sürüşümde atma sorunu olmadı ama ölçüm konusunda düzenli olarak 1.5-2km civarında eksik ölçüm yapıyor. ortalama hız ve elevation kısmında da hatalar var. gittikçe inancımı yitiriyorum bu uygulamaya sanırım herkeste öyle...

Merhaba. Mywhoosh uygulaması 3.5.2 versiyon güncellemesi almış. 1700 mb boyutundaki güncelleme içeriğinde daha detaylı görüntü ayarı yapma seçeneği, tırmanış etabı ve Zwift'teki gibi virtual steering denen olaydan gelmiş. Güncellemeyi indirip birazdan test edeceğim. Zwift üyeliğimi biraz askıya alıp Mywhoosh'a tekrardan şans vermek istiyorum. Deneyimlerimi paylaşırım.

(link)

Test ettim. Oyundaki kasma sorunu büyük oranda çözülmüş diyebilirim. Ultra ayarlarda 10 fps göremeyen bilgisayarımda şimdi 20-25 arası fps alıyorum ve akıcı oyun deneyimi için gayet yeterli. Başka da gözüme çarpan bir değişiklik yok. Uygulama daha oynanabilir hale gelmiş.

Lolo yokuş çıkarken %8-9 vardı o an yanımdan bir geçti sanki motor kullanıyordu.Sonra bir baktım 2500 watt basıyor.Nasıl oluyor ??? 😂

IMG_0808.jpeg

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Lolo yokuş çıkarken %8-9 vardı o an yanımdan bir geçti sanki motor kullanıyordu.Sonra bir baktım 2500 watt basıyor.Nasıl oluyor ??? 😂

314098 dosyayı görüntüle
Ya oyunun bir açığıdır yada powermetresi hata vermiştir. Kranktan powermetre kullanırken kapaktan içine su kaçmasından sonra 2 km %8 lik eğimi 1600 watt ortalama ile çıkmış göstermişti. Sürüş sonunda FTP'mi 15,7 w/kg olarak göstermişti. 😂😂

Smart olmayanlarda böyle mi oluyor bilemedim.Bana da bir arkadaş söyledi.Smart değildir o dedi.

Smart olmayanlarda böyle mi oluyor bilemedim.Bana da bir arkadaş söyledi.Smart değildir o dedi.
ben 2 yıldır akılsız ama rubleli bir trainer kullanıyorum. hiç böyle olmadı.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Trainera motosiklet bağlamıştır :D

Mywhoosh yaklasik 10 dakika once apple tv beta programini duyurdu.Beta sinirli sayida olduğu icin acele ederseniz dahil olabilirsiniz.

Mac versiyonu da cikmis.. Windows'umda kaldirmadigi icin calismamisti, Mac'te hic calismaz muhtemelen ama indiriyorum bakalim bir umit :)

Geri