Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mywhoosh Kullanıcıları

Mac versiyonu da cikmis.. Windows'umda kaldirmadigi icin calismamisti, Mac'te hic calismaz muhtemelen ama indiriyorum bakalim bir umit :)

Goruntuler cok kotu bir sekilde calisti, minecraft evreninde surmek icin benimki gibi eski bir Mac'iniz varsa yeterli olacaktir :p :)

• Hahaha
Tepkiler: batikanunver
Scudo
10 dk dır belçika ardennes haritasında %16 lık bir yerde kalıverdim sağlamda kadans yapmama rağmen hızım 1

Son dönemde programla ilgili sorun yaşayan var mı? Hangi rotayı açarsam açayım, 2-2,5 dk sonrasında program çöküyor. 2-3 defa tekrar başlattıktan sonra kısa bir rotayı ancak yapabiliyorum. Böyle giderse zwift yolları görünüyor yine...

Makina kaldirmiyordur.. Ben indieVelo'ya gectim memnunum haftalardir..

Makina kaldirmiyordur.. Ben indieVelo'ya gectim memnunum haftalardir..
Maalesef sorun makina değil. İstediği özelliklerin üstünde bir cihaz çünkü. 1-2 rotayı düzgün yaptırtıyor. Aynı etapta dönüp duruyorum. Diğerlerinde sorun devam ediyor. indieVelo'yu inceleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
lanet olsun bunun gibi uygulamaya! bir de utanmadan hergün dünden daha iyiye gibi bir motto kullanıyorlar. hergün daha kötüye giden lanet bir uygulama. an itibariyle sildim ve parasını verip efendi gibi zwift kullanmaya devam edeceğim. bu rezillikle nasıl bir pro team sponsorluğu alabiliyorlar anlayabilmiş değilim gerçekten.
az önce sürüş için girdiğimde 475mb güncelleme yaptı sonrasında oyuna girdiğimde 2 farklı haritada yaklaşık 6-7km bitirdikten sonra crash report ile oyundan attı ve sürüş yalan oldu. kan ter içinde küfür kıyamet sildim uygulamayı. mesele pc yeterliliği ile ilgili de değil. canavar gibi bir gaming laptop üzerinden kullanıyorum.

henüz kullanmayıp acaba nasıl diye yorumlara bakacak olan olursa. rezil olmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın. ucuz etin yahnisi bukadar oluyor, hatta olmuyor...

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
bu rezillikle nasıl bir pro team sponsorluğu alabiliyorlar anlayabilmiş değilim gerçekten.

Tamamen duygusal, araplar var arkasında para sağlam yani. 2019 yılında kuruldu yani yaklaşık 5 sene oldu. Halen düzeltme yapamadılar ise bir 5 sene daha beklemek gerekir adam gibi kullanılabilir olması için.

lanet olsun bunun gibi uygulamaya! bir de utanmadan hergün dünden daha iyiye gibi bir motto kullanıyorlar. hergün daha kötüye giden lanet bir uygulama. an itibariyle sildim ve parasını verip efendi gibi zwift kullanmaya devam edeceğim. bu rezillikle nasıl bir pro team sponsorluğu alabiliyorlar anlayabilmiş değilim gerçekten.
az önce sürüş için girdiğimde 475mb güncelleme yaptı sonrasında oyuna girdiğimde 2 farklı haritada yaklaşık 6-7km bitirdikten sonra crash report ile oyundan attı ve sürüş yalan oldu. kan ter içinde küfür kıyamet sildim uygulamayı. mesele pc yeterliliği ile ilgili de değil. canavar gibi bir gaming laptop üzerinden kullanıyorum.

henüz kullanmayıp acaba nasıl diye yorumlara bakacak olan olursa. rezil olmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın. ucuz etin yahnisi bukadar oluyor, hatta olmuyor...

Aynı hatayı ben de alıyorum. 3km uzunluğunda bir rota hariç diğer tüm rotalarda crash report hatası veriyor. Rapor bölümüne bi güzel döşüyorum ama kimin umurunda bilemiyorum. Telefon üzerinden bir şans daha verip, ben de zwift'e geçeceğim gibi görünüyor. Bu hatayı benden başkalarının da yaşıyor olması bu uygulama için büyük rezalet.

gerçekten büyük rezalet. 5 senedir bu şekilde olduğunu da bilmiyordum daha da büyüdü rezillikleri. harita veya uzunluğu ile alakası olduğunu da sanmıyorum bu arada
hayır sponsorun olan pro takıma da bu rezil hizmeti mi sunuyorsun yoksa adımız görünsün yeter bizim uygulamyı kullanmasanız da olur mantığıyla sporcuların farklı uygulama kullanmasına göz mü yumuyorsun. nerden tutsan elinde kalıyor.

1 değil 2 değil kaçıncı defa aynı problemle tüm sürüş çöpe gidiyor. zaten hatalı ölçüm yapıyor ne km tutuyor ne ortalama hız tutuyor strava verilerinde.
internet bağlantısı kopmasına bileçözüm getiremeyen bir yapımcı. yaklaşık 40km lik sürüş internet koptuğu için kaydedilmeden çöp oldu. 2024 yılında dandik internet sağlayıcılarına dünya kadar para verirken muhteşem altyapıları yüzünden bazen anlık kopmalar yaşanabiliyor. aynı durumu zwift de yaşadığında ekrandaki kullanıcı olduğu yerde pedal çevirerek bug da kalıyor gibi bir durum oluyor ve tekrar bağlantı sağlandığında kaldığı yerden devam ediyor. sen sürüşü manuel bitirmediğin sürece deveri kaybı gibi durumlar yaşanmazken bu adamlar bu dandik uygulamasında bunu bile sağlayamıyor üstüne üstlük çok iyi birşey veriyomuş gibi ciddi sistem gereksinimleri istiyor.

yaz sezonunu atlatalım tekrar zwifte dönüş vakti geldi orası belli. kullanmaya devam edenlere de allah sabır versin

Aynı hatayı ben de alıyorum. 3km uzunluğunda bir rota hariç diğer tüm rotalarda crash report hatası veriyor. Rapor bölümüne bi güzel döşüyorum ama kimin umurunda bilemiyorum. Telefon üzerinden bir şans daha verip, ben de zwift'e geçeceğim gibi görünüyor. Bu hatayı benden başkalarının da yaşıyor olması bu uygulama için büyük rezalet.

Bugun mail geldi, windows icin 'Whoosh Go' diye dusuk makinalarda da calisacak birsey cikarmislar ama henuz denemedim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bugun mail geldi, windows icin 'Whoosh Go' diye dusuk makinalarda da calisacak birsey cikarmislar ama henuz denemedim.
Umarım bir çözüm olur. Deneyeceğim. Dün daha önce çökmeyen kısa sürüşte de defalarca çöktü. Hatta şöyle bir saçmalıkta oldu; sürüş başlıyor, pedal çeviriyorum, ekrandaki eleman pedal çeviriyor ama bisiklet hareket etmiyor :) Tam komediydi, 2 defa kapattım programı, düzeldi...

Mywhoosh go'yu kurdum. Aslında cihazım istenen sistem gereksinimlerinin üstünde ama muhtemelen başka bir sorun vardı ve böyle bir alternatif sundular. Farklı günlerde 3 ayrı rotada sürüş yaptım ve bir sorun yaşamadım. Umarım bu şekilde devam eder.

Ben de geleceğim sanırım buraya. Bizim zwift aylık 19,99 $/€ oldu, sürekli zam geliyor :)

• İnanılmaz
Tepkiler: erman karabaş
My whoosh son 2 sürüşümde ERG modunu açmadı rampalarda düz yolda gidiyor gibi sürdüm ayarlarımda bir sıkıntı yok 100%de acaba free ride sürdüğüm için mi böle oldu bilemiyorum.
Ben de geleceğim sanırım buraya. Bizim zwift aylık 19,99 $/€ oldu, sürekli zam geliyor :)

zwift artık ortalama bir bisikletçi için pahallı olmaya başladı o yüzden my whoosh'a geçenlerdenim Antalya'da yaşadığım için yılın en fazla 2 ayı ihtiyacım oluyor die devam etmedim my whoosh la idare ediyoruz :) eğer onda da bir sorun çıkarsa şöle bir çözüm buldum; garmine yapmak istediğim rotayı yükluyorum antrenman modunda açıyorum sürüyorum youtubedan da yarış videoları fln demokraside çareler tükenmez demişler :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
My whoosh son 2 sürüşümde ERG modunu açmadı rampalarda düz yolda gidiyor gibi sürdüm ayarlarımda bir sıkıntı yok 100%de acaba free ride sürdüğüm için mi böle oldu bilemiyorum.

zwift artık ortalama bir bisikletçi için pahallı olmaya başladı o yüzden my whoosh'a geçenlerdenim Antalya'da yaşadığım için yılın en fazla 2 ayı ihtiyacım oluyor die devam etmedim my whoosh la idare ediyoruz :) eğer onda da bir sorun çıkarsa şöle bir çözüm buldum; garmine yapmak istediğim rotayı yükluyorum antrenman modunda açıyorum sürüyorum youtubedan da yarış videoları fln demokraside çareler tükenmez demişler :)

Pc'de kullanan biri olarak yakın zamana kadar çökme sorununu çözememişlerdi ama son gelen my whoosh go uygulaması ile 6 sürüştür sorunsuz kullanıyorum. Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz?

Pc'de kullanan biri olarak yakın zamana kadar çökme sorununu çözememişlerdi ama son gelen my whoosh go uygulaması ile 6 sürüştür sorunsuz kullanıyorum. Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz?

honor pad x9 var bende android uygulaması üzerinden kullanıyorum bu go sadece windows için sanırım son 2 sürüştür yaptı bağlantı sorunu ara ara oluyor bazen traineri görmediği oldu ancak garmin hemen bağlanıyor her seferinde hatta karışmasın die tüm BT cihazları kapatıyodum ama nafile

honor pad x9 var bende android uygulaması üzerinden kullanıyorum bu go sadece windows için sanırım son 2 sürüştür yaptı bağlantı sorunu ara ara oluyor bazen traineri görmediği oldu ancak garmin hemen bağlanıyor her seferinde hatta karışmasın die tüm BT cihazları kapatıyodum ama nafile

Android cihazlarda da sistem gereksinimini 3gb'ye kadar düşürdüler ama maalesef mywhoosh hala eksikleri olan, bu kadar süre geçmesine, takım sponsorluklarına rağmen belli bir stabilite'ye ulaşmış değil. Şu aşamada evet windows sürümleri için sorun çözülmüş gibi görünüyor. Belki yeni bir güncelleme beklemek lazım sizin cihazlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Zwift kullaniyorum , apple hesabimla 400 lira oduyorum ama bu dolar guncellemesi ile artarsa farkli bir arayisa girebilirim. Bu basligi trainer aldigimdan beri takip ediyorum , devamli farkli sorunlar cikiyor. Trainer aldigimda cikan kuponda rouvy uygulamasi vardi. Aranizda onu deneyen oldu mu , app storedan baktim aylik 110 lira gibi bir ucreti var. Acikcasi suan icin ekonomik diyebilirim. Forumda pek kullanicisi yok sanirim pek bilgi bulamadim. Sorunsuz calisiyorsa alternatif olabilir belki

Zwift kullaniyorum , apple hesabimla 400 lira oduyorum ama bu dolar guncellemesi ile artarsa farkli bir arayisa girebilirim. Bu basligi trainer aldigimdan beri takip ediyorum , devamli farkli sorunlar cikiyor. Trainer aldigimda cikan kuponda rouvy uygulamasi vardi. Aranizda onu deneyen oldu mu , app storedan baktim aylik 110 lira gibi bir ucreti var. Acikcasi suan icin ekonomik diyebilirim. Forumda pek kullanicisi yok sanirim pek bilgi bulamadim. Sorunsuz calisiyorsa alternatif olabilir belki
rouvy başarılı bir uygulama kullanan tanıdıklarım var ve memnunlar. ama baktığımda 12.42€ gibi bir aylık ücreti görünüyor. aylık 110tl kupona özel bir fiyat mı yoksa app store özel fiyatı mı? oldukça uygun çünkü eğer 100 bandında bir fiyatı varsa hiç düşünmeden üyelik alırım

ben uzun zamandır rouvy kullanıyorum. arada zwift e kayıyorum ama grup sürüşleri haricinde zwift bana hitap etmiyor. zaten zamdan sonra hiç kullanmadım zwifti. rouvy sprunsuz çalışıyor ama grup sürüşü ve yarışlardan çok bir şey bekleme.

• Beğen
Tepkiler: berk92
Geri