historiyst
Pedalşör ;)
- Tepki
- 994
- İsim
- Murat Hoca
- Bisiklet
- Giant
Sen selenin ortasına oturma Çünkü hiç bir olumsuzluktan bahsetmiyorsun. Ama en çok yazdığın şey ise selenin ortasına oturuyorum. O yüzden ortasına değil daha gerisine oturmalısın. Yada kendini bu yönde zorlamalısın. Alışmalısın kısacası.Yeni bir konu açmak istemedim. Umarım yardımcı olabilecek birilerini bulurum. Kemik ölçümü yaptığımda 133,5mm olarak bir sonuç aldım. Önceleri Selle İtalia x3 kullanıyordum. 100km sonrasında oturmak eziyet oluyordu. Ki bu sele 145mm idi. 10 gün önce Fizik Arione R5 aldım, 135mm bir sele. Sonuç bu selede daha vahim oldu ki 100leri göremedim bile. Benim sorunum şu, selenin en geniş kısmına değil de orta daralan kısımlarına oturuyor oluşum. Selemi ne kadar raydan ileri götürsem de (ayrıca sele borumda da ray sistemi var) hala selenin ortasına oturuyorum. Kadrom bana %100 uygun. Boğaz, gidon gibi uyumsuz durumlarımda söz konusu değil...
😂 selenin burnunu gökyüzüne doğru dikmeyi deneyeceğim artık (!)Sen selenin ortasına oturma Çünkü hiç bir olumsuzluktan bahsetmiyorsun. Ama en çok yazdığın şey ise selenin ortasına oturuyorum. O yüzden ortasına değil daha gerisine oturmalısın. Yada kendini bu yönde zorlamalısın. Alışmalısın kısacası.
Oda bir çözüm olabilir😂 selenin burnunu gökyüzüne doğru dikmeyi deneyeceğim artık (!)
Burnunu yukarı kaldırmayın. sele borusunu az indirin yaklaşık 1-2 cm kadar.Yeni bir konu açmak istemedim. Umarım yardımcı olabilecek birilerini bulurum. Kemik ölçümü yaptığımda 133,5mm olarak bir sonuç aldım. Önceleri Selle İtalia x3 kullanıyordum. 100km sonrasında oturmak eziyet oluyordu. Ki bu sele 145mm idi. 10 gün önce Fizik Arione R5 aldım, 135mm bir sele. Sonuç bu selede daha vahim oldu ki 100leri göremedim bile. Benim sorunum şu, selenin en geniş kısmına değil de orta daralan kısımlarına oturuyor oluşum. Selemi ne kadar raydan ileri götürsem de (ayrıca sele borumda da ray sistemi var) hala selenin ortasına oturuyorum. Kadrom bana %100 uygun. Boğaz, gidon gibi uyumsuz durumlarımda söz konusu değil...
deneyeceğim teşekkür ederim... (kaldırma işini kinaye yapmıştım 😂)Burnunu yukarı kaldırmayın. sele borusunu az indirin yaklaşık 1-2 cm kadar.
Pişman eder adamı.deneyeceğim teşekkür ederim... (kaldırma işini kinaye yapmıştım 😂)
Bana da power tavsiyesinde bulunuldu. Stock bir Specialized sele ile deneyip durumu değerlendirip son çare olarak Power sele bulmaya çalışacağım...@ozkanburak
Benzer bir sıkıntıyı Cannondale Synapse sele ile yaşayıp çeşitli denemelerden sonra Pro Stealth sele ile rahata erdim. Deneyemediğim Specialized Power sele ile daha da iyi netice alabileceğim söylense de mevcut durumdan gayet memnunum. Öyle ki yol bisikletinden gravel'a geçtiğimde seleyi de taşıdım.
2bin lira bir sele ediyor mu ya?Bana da power tavsiyesinde bulunuldu. Stock bir Specialized sele ile deneyip durumu değerlendirip son çare olarak Power sele bulmaya çalışacağım...
Çıktığım her sürüşte pişmanlık yaşamak 2bin liradan daha çok yoruyor2bin lira bir sele ediyor mu ya?
2bin lira bir sele ediyor mu ya?
Benim nazicene fikrim kullandığınız iki selede kemik yapınıza uymuyor,bu zamana kadar onlarca seleyi test etmiş olarak iki sele de memnun oldum 1-prologo kappa evo 2-selle italia kit carbon flow s2Yeni bir konu açmak istemedim. Umarım yardımcı olabilecek birilerini bulurum. Kemik ölçümü yaptığımda 133,5mm olarak bir sonuç aldım. Önceleri Selle İtalia x3 kullanıyordum. 100km sonrasında oturmak eziyet oluyordu. Ki bu sele 145mm idi. 10 gün önce Fizik Arione R5 aldım, 135mm bir sele. Sonuç bu selede daha vahim oldu ki 100leri göremedim bile. Benim sorunum şu, selenin en geniş kısmına değil de orta daralan kısımlarına oturuyor oluşum. Selemi ne kadar raydan ileri götürsem de (ayrıca sele borumda da ray sistemi var) hala selenin ortasına oturuyorum. Kadrom bana %100 uygun. Boğaz, gidon gibi uyumsuz durumlarımda söz konusu değil...
Yeni bir konu açmak istemedim. Umarım yardımcı olabilecek birilerini bulurum. Kemik ölçümü yaptığımda 133,5mm olarak bir sonuç aldım. Önceleri Selle İtalia x3 kullanıyordum. 100km sonrasında oturmak eziyet oluyordu. Ki bu sele 145mm idi. 10 gün önce Fizik Arione R5 aldım, 135mm bir sele. Sonuç bu selede daha vahim oldu ki 100leri göremedim bile. Benim sorunum şu, selenin en geniş kısmına değil de orta daralan kısımlarına oturuyor oluşum. Selemi ne kadar raydan ileri götürsem de (ayrıca sele borumda da ray sistemi var) hala selenin ortasına oturuyorum. Kadrom bana %100 uygun. Boğaz, gidon gibi uyumsuz durumlarımda söz konusu değil...
Yeni bir konu açmak istemedim. Umarım yardımcı olabilecek birilerini bulurum. Kemik ölçümü yaptığımda 133,5mm olarak bir sonuç aldım. Önceleri Selle İtalia x3 kullanıyordum. 100km sonrasında oturmak eziyet oluyordu. Ki bu sele 145mm idi. 10 gün önce Fizik Arione R5 aldım, 135mm bir sele. Sonuç bu selede daha vahim oldu ki 100leri göremedim bile. Benim sorunum şu, selenin en geniş kısmına değil de orta daralan kısımlarına oturuyor oluşum. Selemi ne kadar raydan ileri götürsem de (ayrıca sele borumda da ray sistemi var) hala selenin ortasına oturuyorum. Kadrom bana %100 uygun. Boğaz, gidon gibi uyumsuz durumlarımda söz konusu değil...