Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
Scudo
Kafa dinlemek en önemli sebep bence.

Kafa nereye ben oraya.;)
Bu arada spor da yapıyorum.
Sürerken içimdeki ben le konuşuyorum (deli demeyin) içimde ki benin muhabbeti iyiymiş.:krsn:
0 emisyon :harika:
sebep çok

@1dost Başarılı olma ihtimalin zayıf. Biz farkında değiliz belki ama ter kokusu insanları bizden uzak tutma etkisine sahip. Özellikle turcular.

Özgürlük hissiyle beraber insanın limitlerini zorlaması bisiklet sürmemin başlıca nedenleri.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
ulaşım amacıyla aldım. otobüse dolmuşa binmekten vakit kaybından bıktığım için seçeneği de koyalım 15-20 dakikalık bi mesafe var ama 2 aktarmadan dolayı neredeyse 1 saati buluyor misal eşimle bir yere gidiyoruz ya aynı anda ya da ben ondan önce varıyorum gideceğim yere

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Ankete seçenek ekleyebiliriz arkadaşlar güzel öneriler geliyor, böylece hepimizin bir şekilde bisiklet sürmedeki asıl maksadını öğrenmiş oluyoruz.

İlk zaman (Eylül 2013)sadece spor amaçlı başlamıştım ama zamanla bisiklet konusundaki bilgi birikimim arttıkça aynı zamanda bir hobi haline dönüştüğünü fark ettim.

Spor ve hobiyi daha fazla icra edebilmenin neticesi olarak ulaşımda kullanmaya başladım.

Bu arada çocukluğumdaki "bisiklete binme mutluluğum" da tekrardan depreşti.

Ve şuan ömrüm boyu bisikletin hayatımda olması için Allah'a dua ediyorum vesselam.

Bunlarin yanisira bisiklete binme sbeplerimden birkaci da:
Ekonomik ve saglikli bir ulaşım aracı olması.
Huyunu suyunu arizasini kolayca buldugum ve kendi basima giderebildigim bir arac olmasi.
Uzerindeki beygirin (yani benim) o anki gucume, kondisyonuma, ruh halime gore farkli suruslerime imkan taniyip sikayet etmemesi :p

Bisiklet yaşamanın kendisi gibi gelir bana. Bir amaca ulaşmaktan çok o amaca giden yolu yaşamaktır hayat gibi acıyı tatlıyı yaşıyor olmak. Bir yere varmak değil, herhangi bir yere gidiyor olmak.. :)

Bazen toplu taşımaların nezaketsizliğinden, şehrin kaosundan uzaklaşmak bazense o ışık kirliliğinden uzaklaşıp semayı perdesiz izleyebilmek için yoldaştır :)

cevabım HEPSİ :) özgür olabilmek , ekonomik sürüş , sağlıklı yaşam , trafikten uzak , bazen doğa ile iç içe bazen şehir ayakların altında , kaslı bacaklar , sağlam vücut daha ne olsun :)

Ana amacım iş/ev/spor salonu arasındaki mesafeyi birbirine bağlamak, ama insanları motorsuz taşıta özendirebiliyorsak, yakıt tüketmeyerek çevreyi kirletmiyorsak ki kirletmiyoruz zaten ve bu ülkenin geleceğinin bisiklet olduğunun farkındalığını oluşturabiliyorsak eğer, ne mutlu bizlere...

Yazacak birşey bulamadım. :)

(Bu soruya cevap aramak için anket iyi bir yöntemmiş, iyi kötü işaretledim birşeyler.)

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
Geri