Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
Adrenalin
Spor
Anti sitres
Aykırılık
EDS ye yakalanmamak bunlarda benim sevdiğim trafları

Scudo
EDS iyiymiş :) Geçenlerde E5 ten Bostancıya giderken altından geçmek hoşuma gitmişti benim de..

• Beğen
Tepkiler: observer
@Recepcal

''Araba sevende paranın verdiği gücün müptelası olanlardır.. '' Buna asla katılmıyorum. Ben arabayı doğuştan AŞIRI olarak seviyorum , mesleğim , okulum , işim , gücüm hep bu yönde ama 20 yaşıma geldim bu güne kadar cebimde 50 lira param olmadı. Ben şimdi paranın verdiği gücün müptelası sonucu mu arabaları seviyorum ? Açıklar mısın ?

yürümekten daha iyi, motosiklet ya da arabadan daha hesaplı, şuan için bana yeterli.

bisiklete binip pedal cevirmeye baslayınca baska bir dünyaya giriyorum sanki. etrafımdaki manzara yavas yavas degişirken bendeki bitmiş moral depoları şarj oluyor. rüzgarı yüzümde hissetmek lastiğin yerle temasını gidonda hissetmek hayata temas etmek gibi. bisiklet benim için spor dan önce resetlenme aracı yenilenme istasyonu.

@GökhanSemiz

Burada haddim olmayarak Recepcal ın izni ile demek istediğini düzelteyim.

Salt araba sevgisi değil söz edilen sahip olduğu (yada olmadığı) şey ile kendini bir yere gelmiş zanneden insanlara sözümüz
Bisiklet konusunda da meselenin bisiklet sevgisini geçip gösterişe dönüştüğü çok örnek var.

Geçen gün yaşadığım bir olay yüzünden eklenen sebep;

Minibüs caddesinde trafik durdu, bir bisiklet geçecek kadar bile yer yok bir belediye otobüsü sayesinde. Tam yanında durdum. Camları çamurdan kirlenmiş, içeriden bir çocuk
bana bakıyor. Tabii heryerim ışık uzaylı gibiyim. Cama dışarıdan bir bisiklet birde gülen surat çizdim. Ufaklık bayıldı gülmeye başladı annesini haberdar edip göstermeye çalıştı.

Bu arada trafik açıldı herkes yoluna devam etti.,

İşte burada bir güzel sebep daha çıktı ortaya ; :in:gelecek kuşaklara bisikletin ne güzel birşey olduğunu anlatma görevi..

Harikaymış bu pedaldaş Çetin :)

Ben aynını yapmaya kalksam boyum yetmezdi ama :))))) Başka yollar bulurum anlatmaya.... Apartmandaki çocukları harekete geçireyim havalar ısınınca..

Benim için sele üstünde olmak özgürlük. Bisikleti sevme nedenim; mutlu oluyorum ve huzur buluyorum....

Ekleme yapıyorum: beni farkettiklerinde duraklarda otobüs bekleyen bazı bayanların "aaaa ne güzel ya" deyişlerini de çok seviyorum. Çünki o anda onların yerimde olmak istediklerini biliyorum. Bende onlara cesaret veriyorum. Bisikletimi seviyorum :)

Harikaymış bu pedaldaş Çetin

Ben aynını yapmaya kalksam boyum yetmezdi ama )))) Başka yollar bulurum anlatmaya.... Apartmandaki çocukları harekete geçireyim havalar ısınınca..

Benim için sele üstünde olmak özgürlük. Bisikleti sevme nedenim; mutlu oluyorum ve huzur buluyorum....

BUGÜN İŞ YOĞUNLUĞUNDAN ARADA BİR BF Yİ DÜZGÜN KULLANAMADIM. ÖZÜR DİLERİM.

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Ne demek Nevres Hn., Varlığınız yeterli:alkis:

özgürlük demek isterdim ama diyemiyorum. bisiklet benim için bağımsızlık anlamına geliyor, kendi yağında kavrulmak gibi.

Herkes için kendine münhasır birçok sebebi var bisiklete binmenin. Şu onbeşmilyonluk şehirde ve bu trafik yoğunluğunda bisiklete bindiğim günlerde bisikletin üzerindeyken yalnız başıma kalabildiğimi bile düşünüp kendimi dinliyor olduğumun farkına varabiliyorum. Bisikleti seviyorum.....

Gerçekten de şu ana kadar yazılanların arasında en önemlilerinden, ama en akla gelmeyenlerinden bence.

Kendimizle baş başa kalabilmenin de harika bir yolu bisiklete binmek..

@Burçin Çoban

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
Bisiklet üstündeyken yüzümü okşayan rüzgar annemi hatırlatır bana. Soğuk havada haylazlık yapan Gökhan'ın annesinden yediği fırçaları anımsatır, oğlum üşüteceksin der gibi. Sıcak havalarda bir şevkat gösterisi gibi okşar yüzüm. Sonra yollar aşarım kendi emeğimle. Gittiğim her rotanın sonu bir vuslatı hatırlatır, aynı eşimle evlenmeden önce verdiğimiz emekleri hatırlatır bana. O selenin üstünde özgürümdür ve attığım her pedal beni hayatımda yeni bir sayfaya götürür. Çünkü gezdikçe, gördükçe eski ben değilimdir artık. Ne benzine ihtiyacım vardır, ne de bir istasyona. Bisiklet hayattır bu yüzden. Yaşanması gereken ne varsa seni oraya götüren bir hayat...

Günün yorgunluğu üzerine, saat 17 den sonra çabucak geçsin istiyorum zaman. Çünkü zaman bisiklete kavuşma zamanı benim için. Asansörde o bitkin yüzler, bir an önce serviste yerimizi alsak eve kadar uyusak modundakilerin yanında, nazara gelmekten korkar oldum. Hele servislerin arasından bir geçişim varkiiii :) Işıklarım bar bar yanarken. Ertesi günü yemek sonrası 10 dk yerime geç kalma nedenim ise akşam görenlerin meraklı sorularını cevaplamaktan tabiki ;)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Biz bu aşkı çalıştığımız yerde öyle bir yaydık ki, ben bisiklet almadan önce üç sıra araba parkedilen helikopter pistinde şimdi iki sıra zor doluyor. Bisiklet sayısını saymak zorlaştı. Personel kendi arasında kısa turlar düzenler oldu. :)

yeni yerler keşfediyorum yeni yüzler tanıyorum ,kollarımı açıp rüzgara teslim olabiliyorum ,paraşütle atlamak gibi ,ama trafikte hor görülüyor umrumda mı .

Geri