Scudo Sports

Neden bu kadar çok apaçi bisikleti satılıyor?

@Cem Unden

ne içiyosun arkadaşım sen? ne insan sınıflandırması? bisikletin tipine kılım hayret yaa

@Atilla G.

hocam olayı nerelere çektiniz hiç hoş değil yazdığımı okuyun sonra yazdığınızı lütfen

Scudo
Biz rahatına düşkün milletiz öyle düz maşa filan iş görmez..Bisiklet dediğin yayım yayım yaylanmalı:)K.ç rahat etmeli bacak önemli değil.
Birde düz bisiklet olmamalı biraz karmaşık ve alengirli olmalıki albenisi olsun :)
Bir başka sebebpte ucuz olması o fiyata düz bisiklet yapsan milletimiz pahalı bulup almaz..

@poet Bisikletin satılmasına kıl oluyorsunuz. Doğal olarak bunu alıp binen insanları eleştirmiş oluyorsunuz. Bu forumda bu bisikletlere binen insanlar var. Rencide olmaları ihtimali hiç düşündünüz mü ? Biraz düşünün bakalım şimdi.

@Aldora Road Team

Haklısın bende 2.dönemden beri (okul açısından) para biriktiriyorum. Y
@Şükrü Güllüoğlu

2.el olarak hangi model tavsiye edersiniz?

O fiyata da anca o kadar oluyor arkadaşlar, herkes FOX maşa kullanacak değil.

Yinede çoğu kişi imkanı olduğu halde market bisikletine yöneliyor, ben bunu onaylamıyorum yalnızca. 1 sene kullanamayacağın bisiklete 1 kuruş vermektense 3 sene adam akıllı kullanacağın bisiklete 2 kuruş ver.

@YigitOzturk Salcano'nun ikinci el modellerine bakabilirsin. Kesinlikle amortisörsüz (özellikle gövde amortisörü olmamalı) ve V frenli tavsiye ederim. Bu eklentiler ucuz bisikletlerde felakete yol açıyor. Basit ve düz olsun.

Şu foruma dilbilgisi kuralı getirin.

Bisikletlerin tipinden ya da satıldığı yerlerden çok daha önemli bir konu bu. Kimseden edebiyat parçalamasını beklemiyoruz. Cümle sonlarına nokta koyun yeter.

@poet

Merhaba,

öyleyse müsaadenizle iyi niyetle düşünerek ve niyetinizi sorgulamadan şöyle diyelim; başlıkla içerik örtüşmemiş. Konu başlığında kullandığınız "apaçi" kelimesi ırkçı/ayrımcı bir yaklaşımla toplumun belirli bir kesimini tanımlamak için yine toplumun belirli bir kesimi tarafından argoda kullanılıyor maalesef. Sizin konu başlığınız da ilk bakışta rahatlıkla ayrımcılık olarak algılanabilir, bisiklete dikkat çekmek isterken keşke bisiklete dair başka bir tanımlama kullanmayı tercih etseymişsiniz. Sanırım ve umarım bu noktadaki hassasiyetlerimiz daha da artacaktır ve artar, selamlar.

Not: Konuya dair bu bisikletlerin tipinden ziyade kullanıcı güvenliği açısından müthiş tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Mutlu oluyor o bisikletlerin sahipleri . Lutfen uyandirmayin . 15 yildir ayni bu tip bsey kullanip en ufak degisim yapmayan bi kalabalik cogunluk var guzel kardesim
Ama yuksek model pahali bisiklet sahiplerine bi sorun bakalim son 1 senede kullandiklari donanimdan eser kalmis mi kadro ustunde?

@ÖmerMurat bakış açısı demek ki öyle düşünerek yazmadım bisiklet bana aşırı nahoş geliyor ve düz amortisözsüz modeller varken neden bu alınır soruma da candanbiberci cevap verdi zira.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçen yaz yazlıkta işten eve gidip gelmek, kız arkadaşımın yanına gidip gelmek için bisiklet ihtiyacı doğdu. Bi arkadaşımın boşta duran çift amortisör ocean marka bisikletini aldım yaz boyu kullanmak için. En uzun kullandığım mesafe 3 km gidiş 3 km dönüştür. Evet yoruyor ama sahil yolundaki çökmüş Arnavut kaldırımlarında o kadar rahat ettiriyor ki anlatamam.
Apaçilik kısmına gelirsek bu bisikletlerin arka amortisörlerini söküp yere yaklastırıyorlar. Arka tekerin üzerine iniyor koltuk, pedal çevirilemeyecek kadar aşağıya iniyor. Böyle turlayan ortaokullu liseli çocuklar görüyorum. Sonrasında yere basık motor ondan sonra da yere basık şahin sürücü adayları olduklarını düşünüyorum her gördüğümde :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meseleyi yine gariban halkın ancak parası buna yetiyora getirmeye çalışan arkadaşlar var oysa ki burada yapılmak istenen halka ucuz bisiklet satmak değil bilinçsiz insanlara bu bisikletleri kakalamak, şimdi ortadaki o amortisör olmasa o bisiklet daha mı pahalı olacak aksine maliyeti daha da düşer, burada bu konunun paylaşılması da hiç kimseyi rencide etmesin aksine böyle bir bisiklet almayı düşünen bir nebze de olsa bilinçlenebilir belki forumun amacı da bu değil mi zaten, ben de mesela şehir bisikleti almayı düşünüyordum ama forum sayfalarında dolaştıktan sonra yol bisikleti aldım ve hayatım değişti iyi ki beni etkileyen insanlar yazıp çizmiş foruma bir şeyler de ben de fikrimi değiştirmişim

@Aldora Road Team Bende öğrencime bisikletimin fiyatını söyledim. Hocam az daha para verin size bir şahin alalım dediler. :)

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
Herkes profesyonel olmadığı için.

Ben bu duruma pek de bir şey demiyorum. İnsanlar en azından bisiklet kullanıyorlar diyorum gördüğüm zaman. Modelleri güzel bulmuyorum keşke şöyle şehir bisikleti tarzında yapsalar daha iyi olurdu.

Geri