Merhaba arkadaşlar, bisiklete gönül veren herkese selam
kötü algılamak istemiyorum ama konu başlığı bile aşağılama içeriyor...öncelikle neden bu model bisikletler fazla üretiliyor onun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum
Güzel ülkemizde kaç adet KADRO üreten ve piyasaya satış yapan firma var? bilginiz var mı? 1 adet - 2 idi biri kepenk kapattı. Büyük firmalar dahi kendileri üretseler de buradan alım yapıyor kısmen. Yani küçük üreticinin pek şansı olmuyor kadro seçiminde, hele söz konusu amortisörlü ise hiç seçim şansın yok. Talep değişmek istese bile arz değişkenlik gösteremiyor. Küçük firmaların ithalat yapma şansları yok fon dolayısıyla. Sözün kısası ucuz bisiklet üreten yerli firmaların KADRO seçeneği olmadığından bu modeli çok görmektesin dostum.
Ayrıca model aynı olsa da üzerindeki kompenentlere bakmanız lazım, kadro aynı olabilir ama özellikler açısından aralarında dağlar kadar fark olan markalar var, Çin malı deyip geçmeyin çünkü aldığınız her şey Çin malı, büyük markaların da parçaları Çin ve Tayvan, çoğu parça zaten aynı fabrikalardan çıkıyor, aradaki 1 dolar farklar ile kalite değişkenlik gösteriyor. Siz aslında o kadar paraları...bazen....sadece isme ödüyorsunuz. İnsanların hevesini böyle konuşmalarla kırmayın...burda birçok genç arkadaş sizden bu sporu ve yaşam biçimini öğrenip örnek almak için okuyor yazdıklarınızı. Bu bisikletler onlar için ve daha birçok heveslisi için başlangıç bisikletidir.
Kalın sağlı