Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bu kadar çok apaçi bisikleti satılıyor?

@Sercan Sözer Hayır değilsiniz fakat dağ bayır gezmeyeceksiniz aynı fiyattaki excel i alsanız daha rahat ederdiniz.

Scudo
Benim hic amortisorum yoktu kucukken, arkadaslarimda iki tane vardi onlarin bisikleti cok guzeldi benimki cok kotuydu. Apaci olamadim ama hep olmak istedim :(

eğer bu bisiklete biraz baktıktan sonra o kada da fena değil aslında diye düşünüyorsanız, sizin de içinizde bi apaçi yatıyor olabiilr

http://forums.mtbr.com/attachments/general-discussion/46750d1104293550-sexiest-bike-ugly-bike.jpg

Mesela bende o gömdüğünüz bisiklet ile başladım. Arkadaş a bakıyorduk hiç hesapta yokken hoşuma gitti aldım. Bindim bakımını yaptım sonra kask aldım derken kaskı satan kişiyle laf arası forum var dedi gir güzel ortam. Akşam bi bakayım dedim inceledim hoşmuş üye oldum ve sonra kendi elimdekinin ne olduğunu öğrendim.Sattım başka aldım derken bi tane daha derken farklı türler derken yol, ee şimdi 2-3 tane bisikletim var. Apaçi de değilim, sadece geçiş süreci o bisikletler. İnsanda bisiklet sevdası varsa ortaya çıkartıyor daha iyi bisikletlere yöneltiyor, yoksa işini görene kadar sonrasında bi kenara atılıyorlar. Ama ben o bisikletler ile 30+ km tura gelen 50 yaşında abi ler ile de sürdüm. Yani bakış açısı önemli olan.

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
valla apaçi bisikletide olsa üstündeki sürücü canavar gibi ise ,bu iş bisikletin ağırlığınada bakmıyor,
apaçiden kasıt ortadan amortisörlü 26 jant bisiklet ise,apartman görevlisi ciyuvvvvv erdal bu konuda acaipti,konu fazla baskı yaptı biliyorum çok yazdım bunu.ama ibretlik bir olayı yaşadım ,olayı bilmeyen dostlara anlatayım..
ben ,ciyuvvvvv erdal ve n........ birlikte polineze gittik,n...... erdalın bisikletini aşaladı,bunlamı gelecen dedi,benim altımda gıant atx 840 vardı ,n..... 'in altında cannondale mtb -y- jantlar ile makine 8 kilo idi.3000 dolar masraf yaptı,günün sonunda hezimete uğrayan n........ oldu.ve bisikleti 1200 dolara sattı,hiç kimsenin bisikletini aşalamam,yoksa ummadık taş baş yarar....

@Tasogare

Bu bisikleti bu hale getiren gercekten apaci olabilir. Bu bisiklete bu apaciligi nasil yapmis anlamiyorum.
Marka: Intense
Model: UZZI SLX
Donanim: Shimano XT
Arka amortisör: ise FOX.
Arka/Ön Camurlugu cikarinca, Sele ve seleborusu ile masayi degistirince bambaska üst seviye bir bisiklet cikabilir ortaya.
Intensen cok eski retro bisikleti oldugu icin bugünün beyaz esyacidaki satilan cift amortisörlü bisikletlere benziyor olabilir ama yeni modelleri ise bugünün en güzel DH bisikletlerinden birisi.

Bunlarda normal halinden bir kac görüntü....

2.jpg
3.JPG
4.jpg
5.JPG

Buda bugünün Intese UZZIsi... Fiyati Ortalama 4500$
2015-Intense-4.jpg

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    35,9 KB · Okunma: 187
  • Beğen
Tepkiler: mahmut koç
Benim 3 bisikleti var,bunlardan biride Apaçi denilenlerden.Bianchi grizzly (boz ayi).ben bu bisikleti stabilize ve bozuk yollarda kullanıyorum, yaylanması hoşuma gidiyor.10 senedir arıza yapmadı. Bu bisikleti bozuk yollarda arka göbek dagilmasindan biktigim için almıştım.şimdide asfalta kondisyon bisikleti olarak,30 km gidiş 30 km gelis yapıyorum. Arkadaslarla Turlara bu bisikletle katılıyordum, zaten katıldığım turlar,50 km yi gecmiyordu.arkadaşlar,sana birleşelim bisiklet alalım dediler,ben de karşı çıktım, bu da benim işimi görüyor dedim.eski de olsa benim bir yol,bir de şehir bisikletim var,apaciligimden de mutluyum.yalnız şunu da soyleyebilirim diğer kişiler benim gibi bisikletlerini cesitlendiremezler tabiki.bu ağır bisikletleri apartmanlarin üst katlarina zor çıkarırlar, uzun Turlara cikamazlar.başlangıç ve kondisyon bisikleti olarak kullanırlar. Bu bisiklet lerin eskisi hurdaya çıkmakta, diğerleri eski olsa bile binilmekte.en olumsuz yani bu olmaktadir.selamlar saygilar..

Zevklerin tartışılması çok manasız Ada'm seviyordur olay bitmistir. Bir amaçla hizmet etmesi bir marka olması gibi hiçbir sebebe gerek yok Ada'm alır biner. Ayrıca herkesin değindiği gibi ucuzluk ciddi bir kriterdir. Ben belli miktar paramın üstüne 200 tl koyup alamadım istediğim bisikleti Allah vermeyince olmuyor. Bu şekilde 6 Aydan fazla dolandım durdum kimse de çıkarıp 200 vermedi yada 50 kere gittiğim bisikletçi hadi al git duanı alalım demedi. Yanı bu konu kişisel killiktan ileri degil. Katilanlar olacaktir Benim gibi katilmayanlarda

Kişisel görüşüm; fixed bike sahiplerinin büyük bir çoğunluğunun bu yönde olduğu. Pembe yada sarı zincir, yeşil gidon bantları, kırmızı jant şeritleri. Bisiklet cikletten çıkmış gibi.

apaçi deyip geçmeyin bana hediye çıktı bitane kurulumunu kendim yaptım girdim aydos ormanına altını üstüne getirdim abamısın demiyor yeterki üzerindeki adamın kondisyonu olsun gidemiyeceği yer çıkamayacağı yokuş yok arada aydosa girip mtb hevesimi alıyorum çift amartüsor ve kalın lastik sayesinde en bozuk yollardan son sürat iniyorum atlaya zıplaya maşallahı var parasına göre bence fazla bile iyi sen 3000 tlye bu zevki yaşıyorsun bense beleşe

72135 dosyayı görüntüle

Bisiklet sürmekten zevk alan, bisiklet kültürü olan ve az çok maddi güce sahip kişi istediği bisikleti alıp sürüyor. Ama onun haricinde vatandaşın işi güç yok da, bisikletin markası, modeli, donanımı parasıyla mı uğraşacak. Alıyor apaçiyi aslanlar gibi bakkalına, işine gidip geliyor. Apaçinin havası da ayrı bir güzel oluyor!

Olaya şu açıdan bakalım burada kaliteli bisikletleri olan bir grubuz, genel olarak ucuz bisiklet kullanan kişilerin sayısı çok daha fazladır. Bu tarz bisiklet kullananlarda bisiklete 3 bin 5 bin lira para mı verilir anlayışı olabilir. Değer yargıları kişiden kişiye değişir. Çok takılmamak ve kıl olmamak lazım.

Bırakınız alsınlar bırakınız binsinler abi ya. Şu sele borusunun kadroya şu "isviçreli bilim adamlarının geliştirdiği üç açılı diş fırçası" misali bağlantısı düşündürüyor beni. 92 kg olduğum için pek güvenemiyorum. Ama çocuklar gençler pekala binsin. Nasıl olsa gün gelecek iyiyi kötüyü seçmeyi öğrenecek. Selamlar.

Yahu bırakın kim ne bisiklet kullanıyorsa kullansın bir türlü bıkmadınız insanlara karışmaktan...
Yok bu apaçi bisikleti kullanıyor yok şu tayt giyiyor yok o kask kullanmıyor size ne arkadaşım? Takma kafana kimseyi kendine bak sadece...

• Beğen
Tepkiler: Engin Kalkan
bu konu tamamen kişinin bütçesi, seviyesi ve hedefi ile alakalı. kimisi üst kalite ürün alayım sürekli kullanayım der, kimisi düşük kaliteden başlayıp seviye seviye yükseleyim der, kimisi ise ayağımı yerden kessin de ne olursa olsun der.. ben iki hafta önce BİMden tunca atlas mtb aldım. fiyat 220 tl. öğrenci olduğum için gayet uygun geldi. sürüş keyfi mükemmel mi ? tabiki de değil ama idare eder.. iş görüyor mu ? yaklaşık 5 km yol gitmişimdir ve daha yeni yaptım fren lastik bakımını. sonuç olarak başlangıç için iyi denebilir. bisikletleri görünümüne şekline şemaline bakarak markaları yargılamamak lazım diye düşünüyorum. dikkatli sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: YigitOzturk
Apaçiyse apaçi, lordsa lord ne fark eder.
Biraz renkli, genelde olduğundan farklı bir şey görünce neden apaçi.
Ruhunuz huzurlumu, aklınız açık mı, ayağınız pedaldamı, gözünüz ufuktamı bence sorun yok.
Hatta apaçiler hayata renk katıyorlar bence.
Bisiklet almam gerekiyor. Gözüm sırf meraktan ve denemek istediğimden çift amortisörlülere ( apaçi ) kayıyor.
Bırakın insanlar genel ahlaki ve saygı kuralları çerçevesinde neyle mutlularsa onunla yaşasınlar.

Geri