Scudo Sports

Neden bu kadar çok apaçi bisikleti satılıyor?

Scudo
ucuzluk bilinçsizlik halbuki 500 tl daha verip daha hafif ve daha sağlam bisiklet alacaklarını kestiremedikleri için satın alıyorlar ve bunun en büyük etkeni ucuz olmaları

• Beğen
Tepkiler: Helen ve poet
Genellikle çocuklar tercih ediyor bu tip bisikletleri. Sebebi çift amortisorlu olması çünkü çocuk için daha cezbedici geliyor. Bu modeli asfaltta kullanan büyük insanlarda görüyorum. Bunlarda bilgisizlikten, ucuz fiyattan veya satıcının yanlış yönlendirmesinden dolayı bu bisikleti alıyorlar.

@Burak_Cakir Aynen abi :DD Ben öğretmenime bisikletimin fiyatını söyledim halbuki çok amatör bir bisiklet yuh ben o paraya motor alırım dedi :D

• Beğen
Tepkiler: poet
Fiyatı gayet uygun neden kıl oluyorsunuz ki ? Herkes bisiklete binerken biraz daha iyisini ve özelini almayı düşünmeyebilir. İnsanlar işini görebilmek için veya çocuklarını eğlendirmek için uygun fiyatlı bisikletler alabilirler. Herkes sınırlarını zorlamak veya bir bisiklete çok para vermek istemeyebilir. Bu bir arz-talep dengesidir. Buna saygı duymak gerekli.

Bence siz kendinize kıl oluyorsunuz. Tek taraflı düşünceleriniz sizi kıl etmiş. Bırakın insanlar elinden geleni yapsın ve elinden gelebileni sahiplensin. Böyle ayırıcı olmayın. Değmez çünkü.

Hocam insanların düşüncelerini hareketlerini kabul etmemiz gerekmez ama saygı duymamız şarttır.
Ben aldığım Trek 7.0ı arkadaşlara gösterince "abi bu bildiğin bisiklet 300 400 lira işte ne cacığı var?" dediler. Beğenmediler fiyatına göre bisikleti
Olabilir,gayet doğal. Onlara; abi bunun ömür boyu garantisi var kadrosu alüminyum bak özel isimlendirilmiş alpha silver alüminyum da diyorlar. 130 kiloya kadar garanti veriyor adamlar ön aynakol 28/38/48 dişli oranına sahip arka ruble 14\34... deseydim ne değişecekti :D
Herkes sevdiğini bildiğin yapar

bilmeyen için amortisör, kesik kadro vs. havalı duruyor işte. bizim arkadaş da ucuzundan bisiklet ararken bunlara yönelmişti ben de kendisne dede işi bisklet al diye yönlendirmiştim. bu tür bisikletlerden kat be kat iyidir.

dede.jpg

Açtığınız konuyu hiç hoş bulmadım. Kendimden örnek vermek isterim. Benim bütçem kısıtlı. 400 anca verebilirim. Ümit 2601 colorado bisiklet düşünüyorum mesela. Market ve apaçi bisikleti deniyor. Halbuki ben okuluma giderim, derslerime çalışırım. Normal biriyim. Ankara içindeyseniz turlayalım hatta. Önyargı kötü.

Kesinlikle abiler doğru söylüyorsunuz herkes bütçesi neye yetiyorsa onu almalı ulrta zengin olmadığımız için 5.000 tl lik bisikletler hayal belkide lakin 1.000tl'ide gözden çıkarmak gerek diye düşnüüyorum abiler yani sabredipte daha iyisini almak daha mantıklı değilmi yani 300 400 tl'lik market bisikletine vereceğimiz parayı saklasak 2. el bir şey alsak daha karlı değilmiyiz aslında sabretsek üstüne para eklesek falan bence bu daha mantıklı ben böyle yaptım şahsen mutluyum

@poet
Ben de almıştım zamanında...yavaş yavaş gidersen rahat bir şey ama yoruyor tabi:confused::confused:
Ümit Goldstar vardı hemde:D

• Beğen
@hamzaurun amartüsörden dolayı genelde çocuklar tercih ediyor demişsiniz. Tabi büyükleri de ilave etmişsiniz ama bişey söylemek istedim bu konuda;
İş yerinde 40+ yaşında arkadaşlara bile anlatamıyoruz o arkadaki amortisör olayını. Ne kadar amortisör o kadar üyü mantığı iyi yer etmiş millette.
Zevk için veya bütçe için onu alana birşey demem ama bilgi kirliliği çok fazla bisiklet konusunda. İyi zannedip almak ve 400 tl lik bisiklet 1000 tl lik arkasında amortisörü olmayan bisikletten sırf arkasında amortisörü var diye daha iyi tatrtışması yapmak biraz sıkıntı bence.

@YigitOzturk O fiyata ikinci el güzel bir çelik bisiklet alın. Bu bisiklet 2 yılda kırılır kadrosundan. Daha ucuz değil aslında.

Edit: 2 yılı bulmayabilir de

• Beğen
@Atilla G.
ne alakası var ben alana değil parasına değil tipine kılım olayı nerelere çekiyorsunuz amacınız ne? eski bisanlar bile daha mantıklıdır tipe bak bisikletteki

Geri