Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden çoğu başlık altında tartışma var?

Hakaret edenlere site de ne yapılsın ?

• Süreli Engellenmeli

• Süresiz Engellenmeli

• Allah'a havale edilmeli

• İfşa edilmeli

• Egosunu tatmin edilmeli

• Toplam katılım
    145
Scudo
Road biker ist hoş da Türkçe nanay olmuş. Neyse ki millet kiraathaneleri imdada yetişiyor. @roadbikerist

• Beğen
Tepkiler: CaGe
@Rip
Evet en azından çayınızı kahvenizi yudumlarken sessiz huzurlu bir ortamda kitap okuyabileceksiniz. Şu anki kıraathane mantığını da biliyoruz okey taşı sesinden pis küfürlerden dedikodudan geçilmiyor. Ama yenileri güzel olacak inşallah

Hakaretlerinizi özelden yazın özel kalsın
Forum amacından sapmasın güzel kalsın

• Beğen
Tepkiler: mavi albatros
Herkes evine bir kum torbası alsa hiç böyle şeyler yaşanmaz aslında :) Mesela kırk yılın başı dart falan oynarsam dart tahtasında sevmediğim hocamın yüzünü getirip oynuyorum pamuk gibi oluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

(link)
Eğitim şart. Okullar zaten ticarethane olmuş. Aynen devam. Bir ara da süt muhabbeti vardı. Onu da siz araştırın.

afrikada ruanda'da insanları bölmek için,insanların boyunu kullanmışlar,uzun boylular ile kısa boyluları birbirine düşman ederek 1.000.000 kişi ölmüştür.bizim aklımız afrikalılardan daha gelişmiş olduğundan, farklı kategoriler yaratılarak ötekileştirmişlerdir.sağolsun bizim siyasetçilerimiz,oy kaygısıyla buna çanak tutmuşlardır.
afrikalılar gibi olmak istemiyorsak düşünmeyi öğrenmemiz lazım.ancak o zaman tartışma diye birşey kalmaz.
Çağdaş Düşünme 1. Bölüm - Prof. Dr. Niyazi Kahveci

@Fixie Cem
afrikalılar tarım toplumu olması nedeniyle (üretim ilişkileri bilinci belirler) geri kalmışlardır.emperyalizm işte böyle ülkeleri seçerek onların kaynaklarını sömürürler.bu asya toplumları için de geçerlidir.bu konuda afrikayı seçmemin nedeni ordaki iç savaş katliamının büyük boyutudur.üstelik bunu en basit bir çelişki üzerine inşa etmeleri(boy) benim aklımı zorlamaktadır.

• Beğen
@mariokaldato
Bak bu İzmir Göztepe'de idi diye hatırlıyorum. Görmüştüm, 2006 olması lazım.
Soğüş iyidir. Protein iyidir. Beyoğlu'nda balık pazarının sonunda Muharrem Abi vardır. İyi adamdır.

• Beğen
Yahu bekledim ne zaman bu başlık altında tartışma doğar diye fazla beklemek gerekmedi. İronik bir durum "hakaret edene ne yapalım ve neden tartışıyoruz" diye soran başlık altında tartışmamız.

Şimdi tepeden bakar gibi sorun şurada sorun orada demek bana düşmez ama sanki sorun saygıda gibi...
Karşımızda bulunan kişiye gereken saygıyı vermiyoruz. Evet bazen karşımızdaki saygıdeğer davranmıyor ama bu durumda kendimize duyduğumuz saygı durdurmalı bizi.
Gelin aynı konuları aynı insanlarla yüz-yüze konuşalım. Görürsünüz ki uslubunu bozan kişi sayısı bir hayli azalacak çünkü onu durduracak olan kendini koruma içgüdüsü durduracak ve gerçekleşebilecek olan bir şiddet olayından uzak tutacaktır. Kimse kafası gözü kırılsın istemez.
Burada bir ceza yok. O sebeple de otokontrol sistemi devreye girmiyor doğal olarak. İşte bu noktada saygı olmalı kendimize ve karşımızdakine

• Beğen
@roadbikerist
hahaha bak şurdan... ;)
Beni tartacak teraziside varmis haspanin :D

1.Öncelikle en başta edepli sabırlı mülayim takılmaya çalışan biri olduğumu,
Ama kiskirtildiginda herkesin patladığıni belirttim.
2. Herkesten sarfedecegim kelimeler için önceden ozur Diledim
3. Küfür tabiki tercih etmiyoruz, ama yerinde edildiğinde iyidir arkadaşlar.
İçinizde, ruhunuzda pislik tutmamanizi sağlar
Caydırıcidir,
Duyan, gören kişi aynı davranışı bende yaparsam bu küfru bende yiyebilirim, sorun buyuyebilir.
Bu davranışı ben yapmayayım diye düşünür

Ayrıca arkadaş Troll :)
Hiç gerek yokken siyasi tercih belirtmesi
Ve bana edepsiz demesi kiskirtmak için.
Oyuna gelmeyin

Ama canın eğlence istiyorsa edebiyatım iyidir :)
Kişiyi layık olduğu yere mutlulukla sokarim ;)

@trattataa
işinize gelmeyince herkes troll. Neden troll oluyormuşum siyasi görüşümü belirttiğim için mi? Edepsizsin evet her ne koşulda olursa olsun küfürün savunulacak yeri yok. Ayrıca küfür caydırıcı değil nasıl birisi olduğunu ortaya çıkarıcı birşeydir. Siz zaten ancak küfürden karalamadan anlarsınız tek bildiğiniz o. Troll falan değilim Ak Parti ve Sayın Erdoğan ın ölümüne destekçisiyim. Kanımın son damlası ona feda olsun. O şu anda başımızda olmasaydı sizin gibiler yüzünden ne hale gelmiştik. Baksanıza saldırılarınız bitmiyor. Ama merak etmeyin bir hafta sonra hepiniz sus pus olacaksınız inşAllah..

Edebiyatın iyiymiş kişiyi layık olduğu yere sokarmışsın. Peh. Seni daha soktukları yerden çıkamamışsın edepsiz.. Seninle anladığın dilden konuşmayı bilirim de işte mübarek günde senin pis günahını almak istemiyorum. Var git yoluna. Sen ve senin gibilerle işim olmaz. Ben Hakkın yanındayım. Bu hakaretleriniz zulmleriniz yıllarca hep vardı hep de var olacak. Ama biz Hakkın yanında oldukça vız gelir tırz gider.

Ozelden mesajını yolladim. Yiyorsa tek basina alet edevatsiz cik karşıma.

• Beğen
Tepkiler: maksim
@roadbikerist

Sevgili arkadaşım,
Kimse sana burda sayın cumhurbaşkanımızı desteklediğin için bir şey demedi. Canın kanın da feda olabilir bizi ne ilgilendirir ne de kimsenin haddine. Ancak yazdıkların seni ele veriyor,yani cümlelerin.
Kimse sana durduk yere bir şey demedi,kendi kendine saldırılarınız bitmiyor vs diyorsun bak alakası yok. Yapma,gerek yok mübarek gün. Bir türlü mağdur olamayan A haber spikeri gibisin

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Konunun etiketinde yer alanları hatırlayalım "ego - hakaret- küfür- siyaset - tartışma - tatmin- yokyok"

@roadbikerist

Arkadaşın diğer konularda ki yazıları çok ta farklı değil dilerseniz bir göz gezdirin...

Konu tam olarak Çoğu başlık altında neden tartışma var ? sorusunun cevabı olmuş!

Tam benlik arkadaşlar varmış burda :) SevgiLi Ogrenciler, BasarıLar ve İYİ TATİLLER :)

Muhatap alinmayacak insanlarda yazi yazmis. Goruslerine sonuna kadar katildigim ve saygi duydugum insanlarda.
Sinir cizgileri vardir her kisinin. Ve sinirlar asildigi zaman sinirler gerilir hemen. Goz gore gorede bu sinirlari asmak master yapmis kisiler icin bile CAHİLLİKTİR.
1 SİYASET
2 DİN
3 YASAYİS TARZİ
4 EKONOMİK DURUM
5 BİLGİ
Bu konularda karsidaki insani kirmayacak uzmeyecek sinirlerini deprestirip icinden hulk cikarmayacak seyler konusmak gerekir. Bu cizgileri asanlar ve kendilerini bir cok kisiden İQ seviseyi yuksek gorenler SADECE KONUSAN HAYVAN NİTELİGİ TASİR. KONUSUR KONUSUR AMA ADAM YERİNE KONULMAMALİDİR...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri