@anti panik
bugüne kadar bisikletten yalnızca 1 kez düştüm, çok güvendiğiniz mtb ile, geyikli'de feribota giderken kötü yolda.
bugüne kadar en şiddetli yağmurumu yol bisikletiyle geçirdim, fotoğrafı şurada:
![IMG_9741.JPG IMG_9741.JPG](https://www.bisikletforum.com/data/attachments/86/86026-6f33d5e3c370b815f1744c83cf3c2f8b.jpg)
telefon kamerasının sensörü yeterli olmadığı için yağmurun şiddeti hakkında fikir sahibi olamıyorsunuz ama boğaz sahili kaldırıma kadar suyla dolmuştu.
istanbul'da çamurlu yol, en azından yaşadığım hiçbir yerde yok. çamurlu yollar karşıma çıkarsa zaten günlük bisiklet sürmekten çekinirim, ama bisiklet sürmem gerekirse kesinlikle engel olmaz.
bu atacağım fotoğraf da bolayır civarı. malkara'ya gelmeden köy yollarından evreşe'ye kırmıştık kestirme olsun diye. yağmura yakalandık ve evreşe civarında 2-3 cm çamur üzerinde sürdük. bisiklette izleri var, üstüm başım berbat olmuştu, bir sorun yaşamadım.
hocam yol bisikleti parke taşında da gider, stabilize yolda da, çamurda da. kullanmayı bildiğin sürece hiçbir problem yok. lastik basıncı yeterli seviyede olduğu sürece de çivi vs. ile karşılaşmadığı sürece patlak da olmuyor. uludağ'da, yol çalışması nedeniyle 2 km'lik toprak yolda gittim, 3. köprü nedeniyle idareten yapılan bozuk, rezil yolda da.
yanlış anlaşılmasın, mtb de kullanıyorum, hem de tur lastiğiyle. sadece yol bisikletinin bu kadar gömülmesine karşıyım.