bilyac
Üye
- Tepki
- 43
- İsim
- Barış
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Ümit
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu başlık artık tavsamış ve zamana yenik düşmüştür. Çevremde gözlediğim kadarıyla şehir içinde mtb kullanan kalmadı. Hatta şehir bisikletini de geçelim pek çok gencin altında yarış bisikleti var. Zaman hızlı ilerliyor ve her şey zamanla değişiyor.
BMX bisiklet gibiler, jant eğriltme dertleri yok. Aslında mantıklı gelmeye başladı bana da. Tek korkutan şey çeliğinin paslanmazlık kalitesi.Katlanırlar da çok gözüme çarpıyor bu sene
BMX bisiklet gibiler, jant eğriltme dertleri yok. Aslında mantıklı gelmeye başladı bana da. Tek korkutan şey çeliğinin paslanmazlık kalitesi.
Helal valla, ben şehir bisikletiyle zor çıkıyordum ama zaten benim geleneksel Ankara turu mevsimim Ocak'tır. Sıcaklarla derdim var komşu.Alüminyum gövdeli olanları var, korkunuzu aşmanıza yardımı dokunabilir
Şehirde mtb sürme işine ben de çok karşıydım, şimdi el mahkum mtb sürmek zorundayım sanırım ben de sakatlığım sonrası ufak ufak sürüşlere başlamak istiyorum ama yol bisikletimin dişli oranları agresif, yokuşlarda zorlayacağını düşünüyorum. mtb sürerken böyle bir dert yok tek bacakla dahi Cinnah'ı tırmanabilirim sanırım yalnızca vakit alır biraz
Bu mesajı yazalı neredeyse 2 sene olmuş. Şu an ise bir tene yol bisikletim var ve sabahları 04:30'da kalkıp, sahilde 30-35 km sürüp öyle işe gidiyorumÇatur çutur hunharca sürmeyi,kaldırımdan,oradan buradan atlamayı,yeri gelince dağda,bayırda kullanmayı sevdiğim için...
Sen mtb yi savundunBu mesajı yazalı neredeyse 2 sene olmuş. Şu an ise bir tene yol bisikletim var ve sabahları 04:30'da kalkıp, sahilde 30-35 km sürüp öyle işe gidiyorum
😁Bu mesajı yazalı neredeyse 2 sene olmuş. Şu an ise bir tene yol bisikletim var ve sabahları 04:30'da kalkıp, sahilde 30-35 km sürüp öyle işe gidiyorum
Yakın zamanda yol bisikleti aldım. Kaldırımda gitmek zulüm, 700/35 lastik olmasına rağmen. Yola inince de en ufak çizgi bile elimin altında hisseder oldum. Yaklaşık 28 yıldır mtb bindiğim için bana çok ama çok konforsuz geldi. Daha ince lastikleri düşünmek dahi istemiyorum. Gene de sahilde biniş vs yapmak için yol bisikletine binmeye devam edeceğim. Sadece karşılaştırmak için yazıyorum, yıl bisikletinin de olayı başka, duruş pozisyonu olsun akıcılığı olsun ama şehirde de olsa rahat rahat gezmek in kesinlikle mtb derim. Kasis, kaldırım, çukur ve daha bir sürü şey sayabilirim yol bisikletine göre çok daha konforlu yol sürmek için gerekçe.
Sadece dümdüz yollar olsa kusursuz derecede o zaman yol bisikleti çok daha kullanılabilir olur bana göre. Benim görüşüm bu biraz Ferrari ile şehir içinde gazlamaya benziyor.
Sonuna kadar 4.0 lik lastiklerimle size katılıyorum tamamen zevk meselesi FATBIKE.😉Bilmiyorum, dağ bisikletinin garip bir albenisi var. Daha önce yol bisikleti de kullandım ama dağ bisikleti zevki vermediği için sattım. 2.20 lastikle asfaltta gitmek bana herhangi bir olumsuzluk yansıtmıyor ama 23 lastikle gitmek sıkıntılı bir durumdu.
Tamamen zevk meselesi, bir yere yetişmek gibi bir acelem de yok. O yüzden dağ bisikleti sürüyorum, herkesin zevki ve rengi farklıdır. Ben bunu seviyorum.