Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Hocam bu areo kadrolar yandan kalın olduğu için yanal rüzgarda tehlikeli diye bir şey duymuştum. Sıkıntı yaşadınız mı?

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
@Aspirin
Çok teşekkür ederim saolun. Seleden dolayi bir miktar oynanan yer var inu yazida belirttim. En uzun 110 km surdum tek seferde 1600 m tırmandım bu turda. Hic bir sikinti yasamadim aksine bi 50 daha rahat gldebilirdim. O derece rahattim. Strava kayitlarim mevcut. Ben sizin ölçülerinize göre bir sorayim ama yine 49 kadro üst boru 51.5 olacaktır sanırım. Net öğrenince yazayım size inşallah.:harika:

@Harun.
Ya hocam herkes birşey söylüyor inanin. Boşverin gitsin :) aşırı rüzgarda sürmedim. Ama rüzgarlı havada kullandım. Bir problem yaşamadım çok şükür. Yine bindikçe yazarım durumları. Burada kullanacağınız jantlar da önemli tutar 80 lik profil kullanırsanız kadroya laf atmaya gerek yok bi alt borudan birşey olmaz diye düşünüyorum. Genel olarak bakmak lazım.

Güle güle kullanın parlıyor valla salcano kalite olarak fena değil ben 2 salccano kullandım çok memnun kaldım hatta şuanda da salcanoya devam:)

• Beğen
@Berkgmsy
çok teşekkür ederim. Evet fiyatına göre performans bekliyoruz artık. :harika:

IMG_20190531_164014347.jpgIMG_20190531_181952366.jpgIMG_20190531_181943781.jpgIMG-20190601-WA0066.jpgIMG-20190601-WA0012.jpgIMG-20190601-WA0069.jpgIMG_20190601_102922715.jpgIMG_20190601_103025780.jpg

Kayseri' den Konya' ya değerli hocam "Ustaların ustası " bisiklete gönlünü fazlasıyla vermiş Aziz Ay üstadıma ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 52 kadro TIAGRA setli alüminyum kadro/karbon maşadan ULTEGRA komple karbon kadroya geçmiş olmak benim için muhteşem duygu, harika bir keyf.
Bu gün sabah ufak antrenman ile test ettim fakat 2 saatlik sürüş beni hiç mi hiç doyurmadı, hiç inmek istemedim iş sebebiyle kalan hevesimi yarın 150 km' lik antrenmanla tamamlamak üzere işime koyuldum. Aklımda Salcano markası birkaç hafta öncesine kadar yoktu. Araştırmalarım, kullanan arkadaşlarımın olumlu eleştirileri özellikle sürekli irtibatta kaldığım ve kendisinin de yakın zamanda ultegra setli Salcano aldığı isosel kardeşim bana tecrübelerini aktardı. Ben de tereddütsüz sevgili hocam Aziz Ağabey'i arayarak dün sabah Kayseri' den Konya' ya eşimle birlikte yol aldım. Ustalığıyla, tecrübesiyle olduğu kadar misafirperverliği ve mütevazılığı ile bizi ağırladılar, kendi evimiz gibi hissettik; BIKE FIT uygulamasını profesyonel düzeyde uygulayarak bir kaç saat içerisinde yol arkadaşımı bana teslim etti. Bu gün söylediğim gibi çok fazla kullanamadım, 62 km yaptım ama kendimi çok zorlamadan, bisikletimi tanımak amaçlı.. Yarın itibariyle antrenmanlara yeni makinemle son sürat devam. Son olarak şunu ekleyim ; kesinlikle Salcano alın derim!! harika tasarım, oldukça rijit kadro, emin olun pişman olmazsınız.IMG_20190601_123522387.jpgIMG_20190601_123459853.jpg

Son düzenleme:
Salcano ya verilen paraya yazık ultegralı karbon salcano yerine alüminyum tourney li BİLİNDİK markalardan tercih ederim

Dermişim. Güle güle kazasız belasız güzel günler de kullanın

@karanbatu

Yeni Salcano kadrolar Miracle marka. Aliexpres sitesinde bayağı var. Eski kadrolar Axman marka idi. Daha büyük ve kaliteli bir firmaydı. Büyük markalara da üretim yapıyor.
Şimdiki salcanolar eski kadrolara göre daha zayıf ve dayanıksıZ.

@air28-3
Hayırlı olsun abi kazasız belasız bin inşallah
@tersderyar
Evet haklı sayılırsınız ama bu fiyat performans araligindaki binicilere ne kaybettirecek ya da siz hiç xrs001 kadroya bindiniz mi? Ya da yılda 30000 bin km üzeri mi biniyor ve 5000 kez 1400 watt mi görüyorsunuz. Inanın çok iyi niyet ve tüm samimî duygularımla yazıyorum.

Son düzenleme:
Güle güle kullanın bisiklet çok hoş duruyor, markaya karşı nedense önyargı mevcut, kendi çapımda 1 yıldır Salcano cs 30 kullanıcısıyım Continental lastiklerin çatlaması dışında problem yaşamadım ve çok memnunum sizde iyi günlerde kullanın.

Bi de tasarımlarını daha albenili hale getirseler ne güzel olacak.

• Beğen
Olumsuz yorumlara kulaginizi tikayin derim. Bir iki marka dışında insanlar diger markaları yok sayiyor nedense!
Güzel, kaliteli tercih hayırlı uğurlu olsun?

Son düzenleme:
@AlperYZ
Ön yargının ana nedeni 500₺'lik bisiklette yapıyor olmalarıdır bence. Her bütçeye uygun bisiklet anlayışından vazgeçip, belli bir standartın altına inmeseler çok daha iyi imajları olabilir. Ha bir de renk/desen seçimleri fazla göz yorucu. Şöyle simsiyah tek renk bi kadro ve gümüş reklerle abartılmamış boyutlarda salcano yazısı olsa... bu işlerde marka imajı önemli bence

Kontrollü testler ne senin ne de benim işim. Böyle bir durum varsa kapattır konuyu gitsin. Çünkü kimse burada bahsettiğin kontrollü testlerle konuşmuyor burada. Hissiyatla bahsettiğimi düşünüyorsan olumlu yorum yapan da hissiyatla konuşuyor. Ama üretim yapmayan ve gitgide kalitesini düşüren dandirik bir markanın bisikletinin her modelini kullandım, kullandırttım, tamirini yaptım, binen sporcuyu da yetiştirip yönlendirdim. Yaşım 42, akademik Eğitimim spor, yüksek lisansım biyomekanik. Yıllarca milli takımlarda sporcu, mekanisyenlik, antrenörlük ve idarecilik yaptım. Hali hazırda en üst marka ve bisikletlere de sahibim. Bilmem anlatabiliyor muyum.
Piyasaya göre ucuz olsa da, yerli marka olsa da, alternatifi olmasa da uyduruk kadrolar. Bence bunu sindirin.

@tersderyar
Abi aklıma getirdiniz şimdi geçen hafta da canyon başlığında canyonu gömen üst düzey bir forumdas vardı çok zengindi çok iyi kariyeri vardı çok acaip bisikletlere biniyordu bi okuyun çok benzerdi :koptum: canyon kullanıcılar kulübü 161. Sayfadan itibaren...
bu arada biyomekanige bayilirim.

@tersderyar
Sizin zaten genel tavrınız her mesajınız atarlı giderli, salcano en azından iyi/kötü bisiklet yapıyor seversiniz sevmezsiniz adamlar işini yapıyor, ama siz ve sizin gibi antrenörler, idareciler yüzünden bu ülkede bisiklet sporu gelişmiyormuş nedenini sayenizde öğrenmiş olduk, siz amacı bilgi paylaşmak olan bir forumda bile insanlarla bu ve benzeri tavırlarla konuşuyorsanız, Allah herkesin evladını sizin gibi eğitimcilerden korusun ...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
@tersderyar

Malzeme ve makine alanına giren bir konuyu biyomekanik bilginizle açıklamaya mı çalışıyorsunuz yani ben anlamadım şimdi... O kadar net konuşuyorsunuz ki duyan da bu kadroların üretim/QC sürecinde başındaydınız sanır. ...

Son düzenleme:
Geri