Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden Salcano'ya karşı bir önyargı var?

Salcano telmaşada ondan bizim buradaki cocuklar kullanıyor her gün bir sorun . Gelip bana soruyorlar. aldığınızda böyle cok kaliteli gelir ama bir süre sonra ne kadar telmaşa oldugu ortaya cıkacaktır . benim kuzenimde 15 senelik bianchi vardı çürümesi bile yoktu o kadar iyi bir bisikletti ama çalındı daha çokta yaşardı 20 seneyi bile bulabilirdi dediğim gibi calındı.

Scudo
@ogulcanturuk

Valla ben de Salcano NG 650 alacağım, V-frenli. Alanların %90'ını memnun. %10'u da ben olmam inşallah. Fiyatına göre iyi bisiklet diyorlar. Hevesimi kırdın yaa :agla:

biz de gidip 500 tl lik salcano almıcaz herhalde :)

arka lastikmi çıktı, hahaha gülüyorum ama ciddi bir şey de olabilirdi, geri vermekle iyi etmişsiniz hocam

Salcano insomnia 30 aldım.İlk sürüşümde 58 km yaptım.Beğendim.

hiç salcano kullanmadım, kullanan kimseyi de tanımıyorum ama akla ilk gelen salcano'nun çok üst düzey bisikletlerin yanında dandik çoluk çocuk bisikleti de üretiyor olması. sokaklarda 10 yıllık derbeder salcano'ların ya da berbat motorlarının görülüp durması. bir de en üst düzey bisikletlerinin bile iyi görünmemesi.

sedona ve kron da türk malı ama imajları sağlam çünkü sadece iyi bisikletler üretiyorlar.

Salcano kullanıyorum. Diğer markaları kullanmadığım için bir yorum yapmam çok doğru olmaz.
İyi ya da kötüdür diyemeyeceğim marka için net bir şekilde.
Salcano satışları fiyattan dolayı diğer markalara göre daha çok olduğu ve piyasada Salcano markalı bisiklet çok olduğu için (diğer markalara göre) şikayet sayısı da buna bağlı olarak artıyor olabilir mi?

TÜRKİYE'nin ilk SALCANO ASSOS 50 SLX 2013 kutu açılımı ve incelemesi çok yakında sadece bisikletforum'da :)

Bisiklet hakkında hemen hemen hiç bilgisi olmayanların yaptıkları yorumlar ve her şeyi fazla abartanların...

Bisikletin açılarından dolayı sıkıntı var....Yolda ivmelenmesi zayıf.........Bende Salcanıo kullanıyorum....

Neden mi kötü gözle bakılıyor? Bundan tam olarak 2 yıl önce paramın alabileceği bir bisiklet almak istedim. İnternetten SALCANO NG255 aldım.Garantisinin dolmasına sadece 6 gün kala kadro sele boğazının üstünden çatladı. Biskleti Mersin salcano servisine götürdüm sağ olsunlar gereği gibi ilgilendiler.Salcano çok büyük bir firma! ve bu gidişle dahada büyüyecek mutemelen de dünya markası olacak. Çünki 100 liralık bir kadro için kullanıcı hatası ve sanki çatlama gününü ben belirlemişim gibi üstü kapalı beni sahte bir garanti işlemi yaptırıyormuşum gibi göstermeye çalışıp garanti kapsamına sokmadılar.(parasını vererek giant kadro aldım ve bütün safhalarıda burdan resimlerle anlatacağım).işte bunun için.

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
Geri