Merhabalar,bende yeni uyeyim ve ilk mesajimi atiorm buraya..astro 243sd kullanicisiyim,istanbulda yasiyorum,teknik servis sikintisi cekiyordum evet ama fabrikanin o kadar da ilgisiz oldugunu dusunmuyorum yada bana iyi denk geldi, ilk ay baya bir km gittikten sonra disk fren uzerindeki vidalr atmisti ve ben hic farketmedim daha dogrusu bilmiyordum cunku ilk defa disk fren kullaniyorum bisiklete de 10 yildan fazla suredir binmemistim ve vidalari gonderdiler fabrikadan=)hangi servis olduklarini soylemeden bende tecrubemi aktarayim gittigim servisteki ustanin kulaklari agir isitiodu bu problem degil tabiki ama duydugum surtunme sesini duymuyordu mesela yalanci gibi oluyordum ve icime sinmiyordu sonra yakin bi yere gideyim dedim oto lastikciden cevirme garip bi yer adamlar biz biraktik salcanoyu isin basindaki abimiz vuruldu vefat etti fln dediler bisikleti birakmislar ama yapalim fln dediler tesekkur ettim ciktim ama cok sinir oldum fabrikayi aradim zira adamlarin adresi tel.lari servis listesinde vardi..aradim bana adam gibi bi servis soyleyin at hirsizi gibi adamlarla calisiosnz hatta birakmislra ama listeyi guncellememissiniz seklinde samimi bi yakaristan sonra sikinitinin farkinda olduklarini belirterek bi servis tavsiye etti evime cok yakin olmasada oraya gidiyorum artik ve sagolsun cidden memnunum, lakin usta abimiz artik salcano nun sacma sapan ince arizalarindan bikmis ucuz arayislarindan baya bir dolmus saagolsun geri cevirmio hic ama gitmeyede yuzum kalmadi adama =D yani diyecegim fabrikayi aramaktan hatta kizmaktan cekinmemek lazim birde gene sagolsun fabrika lastikle alakali priblemim vardi yenilerini de gonderdiler kisa bir surede .. Acikcasi ben simdilik memnunum salcanomdan ve firmadan Allah utandirmaz ins,uzun oldu biraz k.bakmayin iyi forumlar iyi pedallar..