Selamlar,ben bu yaz dağ bisikletçiliğine başladım,bildiğim profosyonel marka olarak Trek vardı sadece.İlk bisikletimi almaya karar verdiğimde Trek bisikletlerine bakmıştım fiyatları bütçeme uymayınca Bianchi ve Salcano'ya baktım ,bütçeme uygun,isteklerim ölçüsünde f/p olarak Salcano'nun İgman modelini almaya karar verdim ve satın aldım.
İgman model bisikletimin üzerinde Revo Shift vites kolları vardı,kollar bozulduğunda bir salcano servisine gittim.Tamircinin bana ilk sorduğu soru şuydı: "Sen mi bozdun yoksa kendiliğinden mi bozuldu?" .Kendiliğinden bozulduğunu soyledim ve şöyle bir baktı ,ganatiye girmediğini soyledi ve 75TL 'ye değiştirceğini söyledi,bildiğimiz gibi bu kollar nette 20tlye satılıyor ve biz 75tl ye Deore vites kolları alıyoruz ;bu yüzden taktırmadım ve servisten çıktım.Ve o an anladımki ne kadar kötü bir seçim yapmışım Salcano'yu tercih etmekle.
(Bu arada merak ettiğimden soruyorum,Bu başlık altında yazılan Salcano'nun açıları hatalı fakat 2010 modellerinde az da olsa ilerleme kaydedilmiş yazılarını okudum.Acaba benim İgman modeli bisikletimin açıları hatalımı yoksa az da olsa ilerlem kaydedilmiş 2010 model bir kadroyamı sahip?)
Teşekkürler,herkese iyi forumlar...