Bilgisizlik mi? Estağfurullah hocam. Belki de göz zevkinize uymamıştır. Çünkü uygulamalar her zaman işlevleriyle tanınmıyor bazen onu tasarımı için bile kullanabiliyoruz. Şu an kullandığınız program gayet iyi ondan devam etmelisiniz👍🏼Büyük ihtimalle benim bilgisizliğimden kaynaklı bir durum olmakla birlikte strava isimli programı ben çok beğenmedim. Onun yerine Samsung healt programı çok hoşuma gitmişti, şimdi ise mi band 4 kullandığım için telefonda mi fit programını kullanıyorum.
Büyük ihtimalle benim bilgisizliğimden kaynaklı bir durum olmakla birlikte strava isimli programı ben çok beğenmedim. Onun yerine Samsung healt programı çok hoşuma gitmişti, şimdi ise mi band 4 kullandığım için telefonda mi fit programını kullanıyorum.
Detayları görmek istemeyen için bir sakınca yok. Free user yine kullanabiliyor. Sonuçta firmanın geliri üyelerden, reklam almıyorlar. Firmanın amacı zaten para kazanmak 275 kişiyi üyelere amme hizmeti yapsın diye çalıştırmıyorlar.. Ülkemizin gelir durumu belli, her nekadar yabancılara aylık ücreti dokunmasada Türkiyedeki kullanıcılar için ekstra gider olacaktır.Son güncellemeden sonra sadece para tuzağı olarak görüyorum. Yakında kayıt tuşuna basmayada para isterler.
Stravaya bende çok geç alıştım yeni yeni kullanıyorum eğer segment gibi bir derdin yoksa Samsung healt bana da daha kullanışlı geliyor hala daha da yüklü program ama maalesef sadece 10 antrenman hafızası var bu da verilerin kaybına neden oluyor o yüzden şu anda bisikletim kaç km bilmiyorum strava kullanmaya başladım sadece km takibi yapabilmek içinSamsung healt programı çok hoşuma gitmişti,
runtastic kullanan dünya üzerinde tek bisikletçi benim herhalde.
Gerçekleştirdiğiniz bir antreman sonrası rotayı düzeltmeden bahsediyorsanız, webden girdiğinizde yapılan mesafenin altındaki "distance" 'ı tıklayın. AÇılan kutucukta "correct distance" 'ı seçince düzeltme yapıyor...Selam arkadaşlar bir konu hortlatması değildir yeni başlık açmamak için buradan soruyorum.
Stravada haritada rotanı düzeltme yeri vardı eskiden, bu özellik kaldırıldı mı preminum a mı alındı?? bilgisi olan varmı?
premium'a alındı.Selam arkadaşlar bir konu hortlatması değildir yeni başlık açmamak için buradan soruyorum.
Stravada haritada rotanı düzeltme yeri vardı eskiden, bu özellik kaldırıldı mı preminum a mı alındı?? bilgisi olan varmı?