Tutmosis89
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.733
- İsim
- Mehmet D.
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Estağfurullah üstadım. Ben de meramımı tam anlatamadım. Çünkü uzun yazmıyayım kimse okumaz diye kısa yazdım o zaman da anlaşılmadı. Benim anlatmak istediğim Mtb ile arazide,dağda yapılan sürüşün yol bisikleti ile asfaltta yapılan sürüşten daha zor olduğu idi. Şahsen dağ bisikletini asfaltta kullanmıyorum ve 150km sürüşe ulaşamadım.(arazide) Yapan varsa tebrik ederim. Sonuç olarak yol bisikleti ile ıslık çala çala yapılan km mtb ile arazide yapılması zordur diye düşünüyorum. Mtb ile asfaltta uzun sürüşler için konuşmamıştım ben.Yanlis anlasilmis galiba, o haksiz sayilmaz dedigiiniz kisiler 150km'yi arazi icin dememis yada ben öyle anladim. Tabiki arazide 150km kullanmak zor ve hatta imkansiz.
Asayida da bir iki kiside senin bisikletini kötülüyormusum gibi laf sokmuslar. Asla senin bisikletine kötü demedim dememde, onlarin maksati tartismak ama benim suan ne durumum, ne imkanim nede zamanim var o kisilerle tartismaya.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Bisikletin ucuz olması konusu ile arkadaşlar latife yapmışlar. Kesinlikle alınmadım. 🙂