Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nick kullananlara

Burda adımı kullandım, ama genelde ''Kukufili'' takma ismini kullanıyorum. Anlamı gayet açık. Pedofili, Zoofili, Nekrofili gibi kelimelerden kendimce bir türemiş isim yarattım :) Anam!
 
Scudo
Ben adımı yazmayı unutmuşum.Abi kusura bakma , kontrol panelinin açılışındaki yazıların ne olduğunu yeni farkettim :):):):):):):):):):):):):):):):)

İsmail (Kata)
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
benimkisi me..
ca..
öz.. die ayrı ayrı 2 tanesi isim alttaki soyad oluyo heryerde de bunu kullanırım(maillerde,counter strıkede ,bu arada nfs de ...)(2 kez undergraund2 /5 kere most wanted /3 kere carbonu bitirdim (ayrıca carbonu kayseriye geldiği gun aksam saat 8 de aldım ve saat 02.00 da bitmişti oyun:D ) orda da bu nizki kullanırdım
 
@Hasan Hakan Koç

geç oldu cevap yeni gördüm kusura bakmayın. necrophagist isimli bir death metal grubunun şarkısı:Skull-175 :D . iki yıl önce izmirde bir festivalde çıkmışlardı..
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
önceleri iLuck'tı nikim, aylak diye okunuyor üstelik baştaki "i" ipod'un "i"si yani modern:D ve luck ingilizce şans anlamına gelir. sonra iLuck yanına mt yazdım ki mt'nin okunuşunu ismim oluyor= mete:) iluck mt yerine ilucky yazdım burda kulağa daha hoş geliyor:rolleyes:
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
İşte size 64 Mb. bir edo: :D

http://shop.burggraaf.nl/images/artikelen/hpd4295a64Mb.jpg
 
benim nickim aslında "wallquano" bir arkadaşla entel birşeyler üretmeye çalışırken buldum.volkan'dan wallquano'ya çağrışım yaptım.arkadaşta kutay dan quaty'ye benzetti:D
 
merhabalar,
nickim "Tuonela" Amorphis adlı grubun güzide bir şarkısı. Fin mitolojisinde ise Tuoni adlı yeraltı hükümdarının mekanı.
 
benim ki de marule, bi anlamı yok bildiğimiz bitki marul :) 5 senedir kullandığım için değiştirmedim. Asıl adım Mert.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
adım gürkan. kas ise amerikada güçlü kuvvetli anlamına geliyor ve birleşince gurkankas oluyor :)
 
Ontario kulandığım bisikletten geliyo(drag ontario)
Ama asıl anlamı Canada da bi eyalet ve dünyanın en sağlam drag yarışları bu eyaletde düzenleiyo yani çok önemli bi yer:)
 
hasan abi benim adım selçuk küçüklüğümden beri her yere "tnt" yazarım gerek bir nick olarak gerek bir imza olarak her zaman sıkça kullanırım mesela nette ismim selçuk soyad tnt olarak geçer :)

uzun lafın kısası "tnt" demek kimyada bir bileşiğin kısaltılmış ismi uzunu ise "trinitrotrotolüen" patlayıcı olduğunuda zaten herkez bilir özellikle çakal vayli uzun bir süre o kuşu alt etmek için kullandı :) kendime yakıştırma sebebime gelince hiç olmadık anlarda her zaman bomba gibi çözümlerim vardır :) bu yüzdende ööle bir nick olarak kullanırım :eek:
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
forumda değil ama msn olsun okulda ve yakın çevrem banada ÇaÇa diyor. ÇaÇa da ÇAğatay ÇAnkaya dan geliyor
 
Gerek msn'de gerekse sanal alemde internet sitelerine üyelikte nink'im sürekli gencizmirli'dir.
Daha önceleri oligosen nick'i kullanırdım.Eski çağlarda yaşamış bir dinazor türünün ismidir.
 
Geri