Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O güzel bisikletler o güzel jantlarıyla gittiler

Hayır anlayamıyorum.Siyasiler, hangi parti olduğu önemli değil, koca koca kelli felli adamlar birbirlerine ve halka etmedikleri hakaret yapıştırmadıkları yafta kalmıyor.Gencecik bir delikanlı siyasi ama siyasi değil bir paylaşımda bulundu diye yapılmadık eleştiri kalmıyor.

Scudo
@Mehmet Metin Levent
Hocam kesinlikle siyasi bir niyetim yoktu, yaşım 22 bu zamana kadar 3 veya 4 seçim görmüş olmam lazım yıllık seçim olarak ki daha birkez bile oy kullanmışlığım yoktur. Bizim için canlarını düşünmeden feda eden askerlerimiz varken biz çalışmayı bile onlara çok gördük, şimdi görseler bizi bu halde ne derlerdi acaba? Bu niyetle söylemiştim...

benimkide 105 set ultrag mı ne öyle bir ön aktarıcım var ne olduğunu bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: faruk13
@Bigpatron
Hocam herşeyi anlarımda ülkemizin kurucusuna düşman olmak nedir yahu? :(

Sanırım grup setlerden siyasi kavgaya gecilebilen bir ülke daha yoktur dünyada.
Varsayalım 1 YTL 4 dolar olsaydı, herkez dureyslerle, karbonlarla gezsseydi yine birsey değişmeyip yine tartisacaklar olacaktı.
Sebeb net;
Bizim insanimiz kendi dogrularini başkalarına dayatarak tatmin oluyor.
Bakın camiadan örnek verirsem dureysli karbonculardaki egonun aynından tourneyliler de de mevcud.
Herkes bunların bir önemi olmadığını bir anlasa,hayatin ölümden ibaret olduğunu kabullense ortada ne kavga kalacak, nede hava
Farkındalık - Farkım Danalık

Yeni jant seti düşüncem ve tubular setlere olan yakın ilgimi an itibariyle askıya almış bulunuyorum dolar 2 tl ye düşünce bakarız :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Atatürk siyaset üstüdür. Burada ayrıca tartışma açmaya gerek yok.

" O güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler.
Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık "
demişti Yaşar Kemal usta, "Demirciler Çarşısı Cinayeti" adlı romanında...
Konu başlığı tornistan da olsa çok şey anlatıyor...:harika:

@hamlet2006
Hocam gerçekten şoktayım şuan, biz ne ara bu kadar kutuplaştık? :( Herhangi bir tartışma vs. olmamasına rağmen bana salak vs. çeşitli hakaret cümleleri yazdı konuya, diğerini zaten söylememe bile gerek yok. :acpsnr: Geçmiş mesajlarımdada herhangi bir siyasi partiden iyi veya kötü diye bahsetmedim. Benim tek görüşüm 'TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR'. Partiler falan umrumda olmaz, ben kendi milletimin iyiliğini düşünürüm. Ve kendi milletimin son yıllardaki maddi sıkıntısını Nasrettin Hoca misalı taraf tutmadan tatlı bir eleştiri yaptım. Cinayet mi işledim naptım ben?

@KitapSever

Adam hakli

Dosyalar

• 39C18A3E-A0EA-4016-B0D3-DEFCEDD246D1.jpeg
    39C18A3E-A0EA-4016-B0D3-DEFCEDD246D1.jpeg
    45,4 KB · Okunma: 72
Kitapsever, Atatürk, dehadır. Allah vergisi. Herkes bir atatürk olamıyor maalesef. Ben-i adem. Ölümlü ama ölümsüzlüğe de erişmiş şanslı insanlardan. Tarihten burda silseler, dünya tarihinden silemezler. Adını yasaklasalar da, 2 yaşlarında çocuklar görüyorum, resmini gösterip yarim ağız atatüü diyor. Demek ki kalplere sirayet etmiş. Duygusal olarak anmak ihtiyacı hissetmiş olabilirsiniz ancak bisiklet forumda her türden insan var. O nedenle, art niyetiniz olmasa da, bu hassaslaştırılagelen bir konu. Günümüz siyasetini belirliyor hala. Kıyaslanıyor. Taklit ediliyor. Yok edilmek isteniyor. Tabulaştırılıyor. Ucuzlaştırılmaya çalışılıyor. Ölümden 80 yıl sonra bile hala öldürmeye çalışılmak her kula nasip olmaz. Anadolu türklere bırakılmayacak kadar kıymetlidir diyen memed ali birand mesela tarihin çöplüğünde yerini aldı. Asmayalım da besleyelim mı diyen kenan evren. Herkes korkardı ve herkes terörü bitirdi diye ikinci atatürk dedi. Hatırlayan yok. Kaç cumhurbaşkanı geçti çoğunun adını bilmem mesela ben. Bir iz bırakmamışlar ki ülkede. Kaç tarihi şahsiyet sayabilirsin ki türk tarihinden. Dene bak 50 sayısına erişemeyeceksin. Daha kaç tane? Mimar sinan deha mesela ama devşirme. Bu konu önemli ama hassas. Çünkü istismar ediliyor. 22 yaş ne güzel yaş.

@Tolga Çelebi
Hocam artık sevmemeyi de geçmiş SİYASİ RAKİP olarak görüyor atamızı. Şaka gibi yahu şaka gibi...

@Kovalski
Fotoğraf atarsanız yardımcı olabilirim hocam, üzerinde yazıyordur zaten. :)

bugün bu topraklarda nefes alabiliyor isek,adımız yorgo,dimitri değil ise,bunu önce Allahü tealaya sonra onun elçisi hz Muhammede ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz bunu inkar edenin aklından ya zoru vardır yada katıksız haindir.Ayrıca Atatürk ve silah arkadaşları bu vatan evlatları için siyasi bir simge olmak bitarafa yatıp kalkıp şükredilmesi gereken gerçek bir kahramandır.kim ne derse desin ne yaparsa yapsın,gerçek türk kanı taşıyan her vatan evladında kuvai milliye ruhu asla bitmez...not:bu temenni ve düşüncelerim kesinlikle siyasi değildir,hiçbir parti destekçisi değil sadece vatanı için gazi olmuş sade bir vatandaşım.teşekkürler

@CaRviLLE
Hocam jant setleri zaten pahalıydı, tubular setlere hiçbir zaman ısınamadım. Aklıma insanı yolda bırakabileceği hissi geliyor nedense?. :)

@KitapSever[Arkadaşlar lütfen konuyu gerecek yerlere taşımayalım jantlar ve donanım fiyatlarına odaklanalım :)] evet bende öyle düşünüyordum birol Çakırabimiz 5000 km dir kullanıyorum çok memnunum bir kere patladı onda da lastik içi sıvı deliği kapattı ve yoluma devam ettim dedi hem daha hafif hem de daha konforlu olduğundan bahsediliyor araştırmaya devam :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@CaRviLLE bende yardımcı olayımda jant mant bilmem ben :D motor falan anlatırım yada geçen gün yaptığım kazayı :(

Bunlara zaten seven! yaranır neyine bunların rahat demokratik ülke adam ülkesini kurtarıp onu en kötü hallerinden geliştirip bizlere bırakan ülkenin kurucusuna siyasi gözle bakıyor tartışma başlatıcı konu olarak görüyor defol git ozaman bu ülkeden hangi yüzle kurucusuna bile taammül edemediğin ülkede yaşıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri