Kitapsever, Atatürk, dehadır. Allah vergisi. Herkes bir atatürk olamıyor maalesef. Ben-i adem. Ölümlü ama ölümsüzlüğe de erişmiş şanslı insanlardan. Tarihten burda silseler, dünya tarihinden silemezler. Adını yasaklasalar da, 2 yaşlarında çocuklar görüyorum, resmini gösterip yarim ağız atatüü diyor. Demek ki kalplere sirayet etmiş. Duygusal olarak anmak ihtiyacı hissetmiş olabilirsiniz ancak bisiklet forumda her türden insan var. O nedenle, art niyetiniz olmasa da, bu hassaslaştırılagelen bir konu. Günümüz siyasetini belirliyor hala. Kıyaslanıyor. Taklit ediliyor. Yok edilmek isteniyor. Tabulaştırılıyor. Ucuzlaştırılmaya çalışılıyor. Ölümden 80 yıl sonra bile hala öldürmeye çalışılmak her kula nasip olmaz. Anadolu türklere bırakılmayacak kadar kıymetlidir diyen memed ali birand mesela tarihin çöplüğünde yerini aldı. Asmayalım da besleyelim mı diyen kenan evren. Herkes korkardı ve herkes terörü bitirdi diye ikinci atatürk dedi. Hatırlayan yok. Kaç cumhurbaşkanı geçti çoğunun adını bilmem mesela ben. Bir iz bırakmamışlar ki ülkede. Kaç tarihi şahsiyet sayabilirsin ki türk tarihinden. Dene bak 50 sayısına erişemeyeceksin. Daha kaç tane? Mimar sinan deha mesela ama devşirme. Bu konu önemli ama hassas. Çünkü istismar ediliyor. 22 yaş ne güzel yaş.