Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O güzel bisikletler o güzel jantlarıyla gittiler

Bisiklet forum kurucularının bu konu basligini kaldirmasini arz ediyorum Atatürke siyasete gelmesinden ve konun başka yerlere çekilmesinden sonucu kavga ve güzel bir goruntu olusmuyor bu konunun daha fazla uzaması hiç ve hiç gerekli degildir :) kavga dedigim laf atışması

Scudo
ben anlamadim, bu konu ekonomik durumumuz ile ilgili yazilmis nasilda siyasi diyerek elestirip bu elestiriyi yaparkende ataturku de icine katabildiniz

Well-that-escalated-quickly.jpg

Ne dura-ace aradım ne de ultegra. 105 bile bir kere sahip oldum sonra sattım. Bence bu kavramlar takıntılı olanlar için geçerli. Bi sora set neyinize yetmiyor...

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Atatürk siyasi değil tarihi karakter. Daha bunu bile bilmiyorsunuz. Tabii ki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı durmak zorundasınız.

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
Kurtuluş savaşı siyasetle mi kazanıldı ? Ülke referandum la mı kuruldu ? Siyasi karakter Adnan Menderes tir Ecevit tir Özaldır. Atatürk e siyasi karakter diyerek kendisini ve yaptıklarını basitleştirmeye çalışıyorsunuz. Bunu da anlayabilecek kadar farkındalığa sahibiz

• Beğen
Tepkiler: Wberlin
@Kamış Tornavida

Yazmayacağım diyorum kendimi alamıyorum. Pardon da sizin karşınızda salak mı var ? Atatürk'ün adı geçmiyormuş da bilmemle de. Bakın bu sizin ilk mesajınızdan bir bölüm ;

"CHP siyasi bir parti olduğuna göre kurucusu da aynı zaman da bir siyasetçidir. Seveni kadar sevmeyeni de var"

Pardon da CHP'nin kurucusu sarı çizmeli mehmet ağa mı ?? hmm yoksa Lincoln mü ? o da değilse Kemal sunal mı ??

Seveni kadar sevmeyeni varmış. Bu lafınızı şu anlık görmezden gelmek durumundayım maalesef, bir şeyler yazarsam ağır olacak çünkü. En iyisi konudan uzaklaşın bence, çünkü bu ülke hala Atatürk'ün Türkiyesi, başka hiç kimsenin değil olamaz da.

@Kamış Tornavida
Atatürk ülkeyi kurduktan hemen sonra bahçivanlık yapsa size göre Atatürk bahçivandan ibaret olacaktı. Müthiş bir mantık. ;) Ben sizde tarafsız bir bakış görmüyorum. Atatürk ü sevmiyorum yaptıklarını taktir etmiyorum o helde Atatürk siyasetçi. Siyasetçi olduğu için de heryerde resmini, heykelini görmek istemiyorum çünkü siyaset yapılmış oluyor. Sizin istemenizle olmuyor maalesef.
Bu arada mesajlarını kaldırmış benim mesajlar da havada kaldı. Atatürkü sevmemek yaptıklarını inkar etmenizi gerektirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
dardışma var didiler geldik.
Atatürk'ü severim de sayarım da. siyasi midir siyasidir tabii ki siyasi olmasa yeni bir ülke kurulamazdı. Her yaptığı doğru mudur değildir ama ne olursa olsun Osmanlı'nın içine düştüğü bataklıktan büyük kayıplarla da olsa çıkılmasına önderlik etmiştir. Sevmeyene lafım yok sevmeyebilir hatta bunu dile getirebilir kimse kusura bakmasın ama Atatürk'ü sevmiyor diye kimseye git bu memleketten denilemez ama saygı konusu farklı Atatürk tıpkı bayrağımız gibi kutsaldır bizim için tıpkı bayrağımıza saygı duyulduğu gibi saygı duyulmak zorundadır. Doğrusuyla yanlışıyla yaptığı her şeyi Türkiye için yapmıştır Mustafa Kemal Atatürk buna saygı duymayan Türkiye'ye saygı duymuyordur ve Türkiye'ye saygı duymayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamaz olmamalı gitsin asgardia vatandaşı olsun bir zahmet.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A ve umutntm
@mariokaldato
Çay ocağı getirecem

• Beğen
Tepkiler: hsynzltn
Eskiden bu forumda dünya çapında pro bisikletlerin tanıtımı yapılırdı, muhteşem gezi yazıları olurdu, nerdeyse simano mühendisleri kadar bilgiye sahip kişilerce teknik bilgiler verilirdi, klasik bisikletler üzerine yazılar yazılır, bisiklet tasarlayanların workshoplarını ilgiyle takip ederdik. Şimdi bir yığın bilgiden, beceriden yoksun kitle, hasbike türü bisiklet sürmekten başka bir meziyeti olmayan bir topluluk çenelerine vurmuş kocakarılar gibi habire boş boş laflıyorlar.
Ha bu arada Almanlar hitlere bile hakaret etmiyor, ülkenin kurucu babalarına bu kadar rahat hakaret eden bir başka ülke insanı varmıdır bilemiyorum.

Atatürk'ü siyasi bulan ya da sevmeyen arkadaşlara faydası olması açısından; forumun arapça, farsça ve hatta franısızca yapılmasını, sadece moderatörlerin konu açmasını, moderatöre herhangi bir konuda itiraz edenin forumdan atılmasını öneriyorum..

Arkadaşlar bugünde dahil evimde kullandığım eşyalar bütün YERLİ VE MİLLİ, ve bundan sonrada böyle olacak. Ben mesela ne alman malı araba, ne amerikan malı bisiklet ne de fransız malı televizyon kullanıyorum. Kullanmıyorum kardeşim yerli malı dışında bu kadar basit.

BÖYLE ÜLKESİNİ DÜŞÜNEN BİR İNSANA;

-Altında alman, fransız malı araba ile hava atmaya çalışan insanların,
-Elinde saatlerce sıra beklediği iphone x, ayrıca kılıfında elma logosu görünsün diye açık kılıf alan insanların,
-Masaya amerikan malı telefonunu bırakanların,
-Forumlarda bmw, mercedes savunuculuğu yapan tiplerin,
-5 yıl kredi ile yine bmw, mercedes almak için yani geliri az olmasına rağmen sıraya giren insanların,

BU BAŞLIKTA BİLE BANA SIRF KENDİ GÖRÜŞÜNDE OLMADIĞIM İÇİN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKANLAR OLDU. BENİM TEK GÖRÜŞÜM TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR. :)

Bunun parti olarak AKP-MHP-CHP-SP-VP-İYİP-HEPAR hiçbir alakası yok, birçok insan geçmişte bugünkü CHP'ye destek vermediğim içinde bana düşman gözüyle baktı, bugünki AKP'ye destek verediğim içinde bana düşman gözüyle baktı.

Elindeki iphone model telefonu, altındaki alman arabasını, altındaki amerikan markası bisikletini, bmw-mercedes savunuculuğunu bırakıp gel bana düşman olma.

Güzel kardeşim malum terör örgütü partisi ve destekçileri dışındaki herkes benim KARDEŞİMDİR, DOSTUMDUR, YOLDAŞIMDIR, VATANDAŞIMDIR.

Umarım anlatabilmişimdir, ben işin sadece halkımızı ilgilendiren kısmındayım. Biraz samimi olalım lütfen. :)

Geri