Arkadaşlar bugünde dahil evimde kullandığım eşyalar bütün YERLİ VE MİLLİ, ve bundan sonrada böyle olacak. Ben mesela ne alman malı araba, ne amerikan malı bisiklet ne de fransız malı televizyon kullanıyorum. Kullanmıyorum kardeşim yerli malı dışında bu kadar basit.
BÖYLE ÜLKESİNİ DÜŞÜNEN BİR İNSANA;
-Altında alman, fransız malı araba ile hava atmaya çalışan insanların,
-Elinde saatlerce sıra beklediği iphone x, ayrıca kılıfında elma logosu görünsün diye açık kılıf alan insanların,
-Masaya amerikan malı telefonunu bırakanların,
-Forumlarda bmw, mercedes savunuculuğu yapan tiplerin,
-5 yıl kredi ile yine bmw, mercedes almak için yani geliri az olmasına rağmen sıraya giren insanların,
BU BAŞLIKTA BİLE BANA SIRF KENDİ GÖRÜŞÜNDE OLMADIĞIM İÇİN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKANLAR OLDU. BENİM TEK GÖRÜŞÜM TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR.
Bunun parti olarak AKP-MHP-CHP-SP-VP-İYİP-HEPAR hiçbir alakası yok, birçok insan geçmişte bugünkü CHP'ye destek vermediğim içinde bana düşman gözüyle baktı, bugünki AKP'ye destek verediğim içinde bana düşman gözüyle baktı.
Elindeki iphone model telefonu, altındaki alman arabasını, altındaki amerikan markası bisikletini, bmw-mercedes savunuculuğunu bırakıp gel bana düşman olma.
Güzel kardeşim malum terör örgütü partisi ve destekçileri dışındaki herkes benim KARDEŞİMDİR, DOSTUMDUR, YOLDAŞIMDIR, VATANDAŞIMDIR.
Umarım anlatabilmişimdir, ben işin sadece halkımızı ilgilendiren kısmındayım. Biraz samimi olalım lütfen.