Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O güzel bisikletler o güzel jantlarıyla gittiler

Bazı arkadaşlar mesajlarını silmiş ve konunun nerden nereye nasıl geldiğini kestirmek zor ama bir yabancının 100 birime ulaşabildiği mala 500 birim ile ulaşabiliyor olmamız ile ilgili durumdan rahatsız olmayan mı var? Veya bu durumdan değil de bunun dile getirilmesinden rahatsız olanlar tam olarak nasıl bir rahatsızlık yaşıyorlar öğrenmek isterim?
Bunu dillendirmek bir yorum dahi içermiyor arkadaşlar. Bu içinde bulunduğumuz ve yaşadığımız gerçeklik. Yokmuş gibi mi yapalım veya iyi oldu biz artık yurt dışı mallara erişemiyorz ama bu sayede cari açık azalıyor mu diyelim?

Scudo
@KitapSeverYerli malı diye kullandığınız telefon vestel ya da general mobile falan mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
ABD “yaptırım” dedi, dolar yükseldi, AB şunu dedi vs. hepsi bekleniyordu. Milli yerli sisteme geçerek bağımsız hür bir ülke olma mücadelesinin kolay olmasını bekleyen yoktu zaten. Bunu fırsat bilen içerdeki kiralıklar ve eski dinazorlar tabii ki gürültü yapacak. Hepsi normal.

Madem en iyisini almaya gücümüz yetmiyor daha iyisini yapalım(!)
diyecem ama şimdi kim uğraşacak onunla arkadaş

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@KitapSever çok ilginç post kasma yöntemin var.
21 günde 412 mesaj
Bu hızla devam edersen bir yılda 7000 mesajı geçebilirsin...

@salih67
Eee sorun ne hocam? Ayrıca mesaj kasmak nedir? Eline ne geçer yani?

@KitapSever
Deki post kasana ödül olarak sistem mesajı gönderiyorlar. Neyi çekemedin ? Neyi kıskandın. Fazla bakma nazar olur mesaj yaz seninde olur.

Sana çok mesaj yazıyon diyen @salih67 ye iletirsin .

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
"Ağustos 2002: 1 Dolar, 1,6 TL. Türk Telekom, Tüpraş, Petkim, Tekel, Limanlar, Elektrik Dağıtım kamunun + milyarlarca dolarlık hazine arazisi hala cepte. Ağustos 2018: 1 Dolar, 5 TL. Geçiş garantisi verilen köprüler ve hasta garantisi verilen hastaneler hariç hiçbir şey yok..

2001'de Ecevit, "Irak işgaline karşıyım" diyebiliyordu. Bugün bir rahip polemiği ülkenin tokat manyağı olmasına yetiyor. Kamu kaynaklarını müteahhit zenginleştirme için kullanma politikasının vardığı yer bu. He tam bağımsızlık, he evet."

Alıntıdır, yerinde tespittir. Yerli milli dediğiniz şey 80 yıllık emeği 3-30 paraya kırdırıp, 3-5 müteahhit zengin yaratmaktan öteye geçemedi. Bağımsız kasan olmazsa, kasanın direnecek gücü yoksa, böyle şamar oğlanı ederler.

@MAERKEK
Hocam ben anlamıyorum bunları, kimene yahu benim çok mesaj yazmamdan? Biz de iyi niyetle cevap veriyoruz sonrası bildiğiniz gibi oluyor... :)

@KitapSever Ya abi siz Atatürk’e niye tapıyorsunuz ? Hani merak ettiğimden soruyorum. Yada neden tapılıyor ? Niye gökten gelmiş İlahi bir insan muamelesi yapıyorsunuz ? Vallahi çok merak ediyorum.

@mubeac
Tövbe tövbe, yahu saygı duymanın neresi garip geliyor sana?

@mubeac , profil resmindeki sen yada hangi vatan evladı ise, bu yurdun " gökten gelmiş ilahi" değil, insani, devrimci bir " ATA ve YURTSEVERLER" sayesinde bugünleri görebildiğini bilir...
O afyonkeş, sonradan vatan şairi olmuşlar bile bunu bilirler ve kabul ederlerdi...
Vatan ; laf bezirganlarının, saray soytarılarının, hamaset tüccarlarının, hanedan şürekasının, tekke yobazlarının sayesinde kurtulmuş olsaydı bugün ne bayrak olurdu ne de marş...

Geri