Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

Bu gözlüğü aldığım için bir kez daha mutlu oldum, kaynak işlerinde kullanmak hiç aklıma gelmemişti, kaynak gözlüğüne ekstra ücret ödemek zorunda kalmayacağım. :)

Scudo
Arkadaşlar merhaba.. 20 şubatta verdiğim sipariş bugün elime geçti.

117,49 euro ve 83 lira gümrük vergisi ile 535 liraya işi halletmiş oldum. fotoğrafları akşama atıcam. n11 de 518 liraya teşhir ürünü dışında en ucuz fiyat 635 lira civarlarındaydı. Alışverişten memnunum, kullandıkça yorumumu belirtirim.

3 gün bekleyip 23 şubatta vermiş olsaydım kurun düşüşü ile 10 lira kar edicektim ama varsın olsun. 10 lira bisiklette 1 günlük su masrafı :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Yedek burunluğun olması güzel bir artı, terden ve sıcaktan 2 sezon sonra değişik bir kıvama geliyordu. Şimdi en azından lens alır devam ederim. Yarın çıkıp sürücem bakalım performansı nasıl :)

Dosyalar

• IMG_0013.JPG
    IMG_0013.JPG
    75,5 KB · Okunma: 69
  • IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    63,2 KB · Okunma: 76
  • IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    67,6 KB · Okunma: 71
  • IMG_0016.JPG
    IMG_0016.JPG
    67 KB · Okunma: 73
Hayırlı olsun güzel seçim [emoji106]

@akgulcemal

@hydrocon

Dostlar çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyilerine nasip olursunuz:harika:

gözlükcü.net 50 lira bindirim yapmış modellere. wiggle'den sipariş geçmeyi planlıyorum :ckskc:

(link)

(link)

@Gökhan Akkaya Yaklaşık 3 yıldır gözümdeki lanet bir hastalıkla uğraşıyorum, sağ gözüm o kadar hassaslaştıki en ufak bir temasta hatta temasa bile gerek kalmadan yorgunlukta, hava değişiminde, rüzgarda, anında kızarıyor, sulanıyor ve görmem bulanıklaşıyor. Buna gözlük kullanımıda dahil. 2 gün gözlük kullanayım belirtiler baş gösteriyor.
Geçen hafta antibakteriyel özelliği olan bir çerçeve ve zeiss cam aldım ve 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum. Ne yorgunluk ne kızarıklık. Çok şükür görüyorum artık.
Kısacası o kadar basite indirgemeyin.
Evet üretim maliyeti düşüktür fakat üretimde herşey üretim maliyeti değildir. Böyle firmaların ar-ge haracamalarıyla binlerce fabrika kurulur.

@akgulcemal Ara giriyorum gibi olacak ama aklınızda bulusun diye söylüyorum: Oakley Racing Jacket.Şahsen ikisini de denemiş birisi olarak açık ara Racing Jacket diyorum.Jawbreaker çok daha güzel gözükse de (En azından bence) Racing Jacket özellikle 'fit' konusunda bana çok çok daha iyi geldi.Yüz yapısı herkesin farklı elbette ancak bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
@I am the Uptown R.
Daha ürün elime geçmeden moralimi bozdununuz hocam :p Ya bir de yüze uymaması var değil mi :(

@turac000

Uymaması gibi bir durum olmaz, göz çevresi ve yüzü ufak olanlarda bile bu tarz bir gözlük çok sırıtmıyor. Standart çerçeveli klasik model gözlüklerde, göz altı kısımı açıkta kalıyorsa, gözler alttan ve yanlardan sürüş esnasında rüzgar alıyorsa, geniş çerçeveli gözlük "bence" şart.

Ben jawbreaker alana kadar 2-3 tane gözlük alıp sattım. Benim yüz yapım geniş mesela, bu yüzden Racing Jacket modelleri de bana uymuyor. Olaya yüz yapınızı dikkate alarak yaklaşmakta fayda var. :)

@Erdal Yılmaz

Valla hocam benim yüz biraz dikdörtgenimsi gibi ama tamda değil. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz :(

@I am the Uptown R. Aslında racing jacket'ın modelini de beğeniyorum ama şimdiye kadar hep tek parça camlı gözlük modellerini kullandım onun için yine yekpare camlı modellerle ilgileniyorum.Ayıca deneyerek almak kesinlikle faydalı olacaktır ama ben şahsen birçok yere sormama rağmen halen Radar EV modelini bulabilmiş değilim denemek için.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Bi hayırlı olsun alırım :)
P0oX66.jpg

Yalnız içinden ekstra cam çıkmadı. Ve gözlük kutusu kolinin içinde açık haldeydi. Ayrıca gözlük biraz büyük geldi gibi, kafama tam oturmuyor, sag ve sol taraflarında açıklık kalıyor. Ne diyorsunuz bu duruma :/

@Ozan k. Link verir misiniz aldığınız satıcının? Buğulanma yapıyor mu gece kullanımı için uygun mu?

Bahsettiğiniz video :

Geri