Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, kolay anlaşılır bir kitap. Yavaş yavaş okuyorum. Son 1 haftadır sakinleşmemi, daha hoşgörülü ve dolaylı olarak daha mutlu olmamı sağladı. Çocukluğumdan itibaren genel olarak duygudan yoksun ve fazla mantıksal bir düşünce biçimine sahip olmamın ve varoluşsal sorgulamalar yapmamın etkisini de yok sayamam. Mantıklı olan çoğu şeyi kolayca benimseyebiliyorum. Ama üzerimdeki üzerimdeki dinginliği hissedebiliyorum. Sanki ben bunu yapacam dedim ve oldu gibi. Bu kadar kısa sürede olması gerçekten çok tatmin edici.
Bisiklet yolunda dikkatli olmasam 4-5 kere küçük çocuklara ve birkaç yayaya çarpacaktım, sayısız yaya durmamı sağladı, bir tanesi yolun kendi hakkı olduğunu iddia eden bir bakış bile attı hatta. Ve o yoldan sinirlenmeden çıkabildim 😁
Aslında tam olarak bir kitap değil, kendisine hatırlaması için yazdığı düşüncelerinden oluşuyor. Kısa 140 sayfalık bir kitap. Ben herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Okuyamam derseniz bu kanaldaki podcastler de aynı konuları işliyorlar ve çok güzeller. Ben kanalı dinledikten sonra kitabı aldım.
(link)