Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Scudo
Her ideoloji ideal bir niyet ile çıkıyor ancak varış noktası ideal olamıyor.. Severim böyle kitapları.. Kapak nasıl ama 😅

images.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Uçurtma Avcısı okuyorum, az kaldı. Öncesinde de 1984, Hayvan Çiftliği, Dönüşüm vs. okumuştum. Uçurtma Avcısı beni çok duygulandırdı ve sonunu çok merak ediyorum, bitirme heyecanı var :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bisikletimle rotalayıp kitap okumaktan keyif aldığım bir yer; Düden Park..

Alıntı: "Doğrudur; kitap okumak karın doyurmuyor. Ancak karnı tok, beyni boş adamlardan çektiğimiz kadar hiç kimseden çekmedik."
286886 dosyayı görüntüle

images (11).jpeg

"Nasıl oluyor da dünyanın sayısız coğrafyasında aynı mit anlatılabiliyor?" sorusu zihninizi meşgul ediyorsa okuyabileceğiniz bir kitap. İncelemesini de şöyle bıraktım:
(link)

(Silinebilir.)

Son düzenleme:
Tabii ki hem okuyor hem geziyoruz. Yoksa dünya çekilmez bir hal alıyor. Bu da ofiste bana eşlik edenler. Okuduktan sonra eve kitaplığa geçiyorlar. Şu an Roberto Bolano - 2666 okuyorum. Vahşi Hafiyeler kitabını oldukça beğenmiştim.

IMG_20220624_141454_0.jpg

BEST CYCLING BOOKS FOR 2022: 11 INSPIRATIONAL READS
From autobiographies and memoires to bikepacking adventure books, make sure your bookshelf is brimming with the best cycling books around.

(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, kolay anlaşılır bir kitap. Yavaş yavaş okuyorum. Son 1 haftadır sakinleşmemi, daha hoşgörülü ve dolaylı olarak daha mutlu olmamı sağladı. Çocukluğumdan itibaren genel olarak duygudan yoksun ve fazla mantıksal bir düşünce biçimine sahip olmamın ve varoluşsal sorgulamalar yapmamın etkisini de yok sayamam. Mantıklı olan çoğu şeyi kolayca benimseyebiliyorum. Ama üzerimdeki üzerimdeki dinginliği hissedebiliyorum. Sanki ben bunu yapacam dedim ve oldu gibi. Bu kadar kısa sürede olması gerçekten çok tatmin edici.

Bisiklet yolunda dikkatli olmasam 4-5 kere küçük çocuklara ve birkaç yayaya çarpacaktım, sayısız yaya durmamı sağladı, bir tanesi yolun kendi hakkı olduğunu iddia eden bir bakış bile attı hatta. Ve o yoldan sinirlenmeden çıkabildim 😁

Aslında tam olarak bir kitap değil, kendisine hatırlaması için yazdığı düşüncelerinden oluşuyor. Kısa 140 sayfalık bir kitap. Ben herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Okuyamam derseniz bu kanaldaki podcastler de aynı konuları işliyorlar ve çok güzeller. Ben kanalı dinledikten sonra kitabı aldım.
(link)

Dosyalar

• IMG_20220625_211916.jpg
    IMG_20220625_211916.jpg
    47,3 KB · Okunma: 39
Geri