Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Silmarillion - J.R.R. Tolkien

Scudo
http://s10.postimg.org/cirk29gc5/11889431_707979642679737_2275462468918570859_n.jpg

ihsan oktay anar ın tüm kitapları güzeldir. yakından takip ederim. yayınlanmamış 1, yayında olan 7 kitabını da okudum. yayınlanan son 2 kitabı diğerlerine göre vasat yalnız. yabancı olarak da özellikle Charles Dickens ı öneririm. Oliver Twist diye bir kitabı var ki akıllara zarar.

Madame bovary - flaubertin mükemmel eseri, ben yapımcı olsam dizisini kesin çekerdim .

Paris düşerken, ilya ehrenburg..
Ve durgun akardı don, şolohov...
Puslu kıtalar atlası, ihsan oktay anar...

• Beğen
Tepkiler: bua
Zülfü Livaneli'nin Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm. Farklı bir yazım tarzı, güzel konu ve analizleriyle okumanızı öneririm.

Ferhan Şensoy'un "Kalemimin Sapını Gülle Donattım", "Başkaldıran Kurşunkalem", "Kedittin Direniş" kitapları ve Nikos Kazancakis "Zorba"

Hüseyin Nihal Atsız-Bozkurtlar Fikret Topallı-Seri Katiller

• Beğen
Tepkiler: CaGe
John Stainbeck- The grapes of wrath(gazap uzumleri)
Dostoyevski- beyaz geceler
ahmet umit- istanbul hatirasi
Atabetul hakayik (yalniz orjinal kaynagindan okuyun:D)

Adam Fawer - Olasılıksız
Adam Fawer - Empati

Bilimle ilgili kitaplar, roman tarzı bir anlatım var ve bilgileri karakterler sohbet ederken veriyor. Sıkılmayacağınız iki kitap, zaten Olasılıksız'ın kapağında da yazıyor: "Bitirmek için yarını, anlatmak için bitirmeyi bekleyemeyeceksiniz."

'' Zeytindağı '' okumayanınız varsa tavsiye ederim.
Falih rıfkı atayın eseri.Türk edebiyatının başyapıtlarından biri olarak kabul ediliyor.
Falih rıfkı atay birinci dünya savaşında, bugünkü kudüs'e osmanlı ordu karargahına görevli olarak gider.Orada yaşanılanları,gözlemlediklerini anlatmış.
Osmanlının son dönemlerini günümüze yansıtan güzel bir roman.Severek okuyacağınızı umarım.

arkadaşlar konudışı belki ama tam da değil... acaba aranızda kindle kullanan var mı? memnun mu? youtube videolarında hep övücü sözler var ama benim içim bir türlü ısınamadı.
mağazalarda deneme fırsatım da olmadı. gerçek kullanıcı deneyimi duymak isterim.

amazon kindle paperwhite2 kullanıyorum. yaklaşık 1 yıldır. memnunum. biraz uğraş ve beceri gerekiyor kitapların bulunup kindle'a atılıp okunabilmesi konusunda. bazı kitapları iyi taranmış halde bulamayabiliyorum. bu söylediklerim kindle hariç beş parasız işler. arzu edersek net üzerinden e-kitap satın alarak okuyabiliriz.
yaklaşık 120 kitabın aynı anda elimin altında olması harika birşey. en mutlu olduğum kısmı söylemiş oldum.

Zamanın kısa tarihini 2. kez okuyorum şu anda. Bilmediğim/Yanlış bildiğim onlarca bilgi içeriyor. Astronomi, kuantum fiziği, izafiyet teorisi ilgi alanınızda ise bu kitap defalarca hatmedilir.

Gazap Üzümleri- John steinbeck
Şu çılgın Türkler- Turgut Özakman
Meleklerin İsyanı- Anatole France
Tanrılar Susamışlardı- Erich Maria Remarque
Böyle Buyurdu Zerdüşt- Niçe :)
Yaban- Yakup Kadri K.
Küçük Prens- Antoine de Saint-Exupéry

Hepsini nasıl sıralarım ki bilemedim ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

metal fırtına serisi, tüm kitapları

Evrenden torpilim var -Aykut oğut

Geri