@Guney1907 kendine güven bence bende sein gibi ilk başka hep böyleydim 1 kere gittikten sonra alıştım artık yaz kış demenden 2 senedir gidiyorum hemde avatar daki demir yığınıyla
@suleymanozgun33 okul önünü düşündüm bitane u kilit alırım malum sadece inşaat makasıyla kesiliyo okula inşaat makasıyla kimse girmez ama zarar veren olabilir arka taraf da çalınabilir gibi gözden uzak olduğu için bide derste aklım orada kalmasın diye denicem ama cesaret edemiyorum
Merhaba, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde okuyorum ve çoğu zaman bisikletle okula gidiyorum. Okulun etrafında bir kaç bisiklet görüyorum, o arkadaşlar da buradaysa tanışmayı isterim.
@suleymanozgun33 zaten akbilim kırıldı okulun arka tarafında öğretmenlerin otoparkı var oraya bağlayabilirim oraya giden gelen olmuyo ama gözden uzak
çanta olayını nasıl hallediyosunuz
@uzunyoladamı bisikletim triban 500 yol bisikleti sorun olmaz
@suleymanozgun33 izmirde ataz çok oluyo bide daha yeniyim yol bisikletinde biraz tecrübe kazanıyım
Bendede u kilit var ama okulun iç kapısının önüne kitliyoruz her tenefüs kantinr giderken falan görebildiyorum o yüzden biraz kalın bir spiral iş görür u kilidi başka yerde kullanırım
Ona gerek yok okulun içinde her tenefüs görebiliryoeum bisikleti dış kapıda güvenlik kitlediğim yerde nöbetçiler var ve ayrıca 3 tanr daha bisiklet var