Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okula bisikletle gidenler

Ben aoğukta ve yağmurda güvenemdim kendime 18 km gidiş olduğu için ama bi havalar güzelleşsin ilk işim o.

Scudo
18km yol düzse gidilir ama yokuşsa :kötü: ve bisikletiniz ng650gibiyse :D zorlanırısnız

• Beğen
Tepkiler: Naberland
@Guney1907 kendine güven bence bende sein gibi ilk başka hep böyleydim 1 kere gittikten sonra alıştım artık yaz kış demenden 2 senedir gidiyorum hemde avatar daki demir yığınıyla :)

@m.klcts park yeri diyosan okulun arkasına koyuyorum ben sıkıntı olmuyo kimsede zarar vermiyor öneririm :)

@suleymanozgun33 okul önünü düşündüm bitane u kilit alırım malum sadece inşaat makasıyla kesiliyo okula inşaat makasıyla kimse girmez ama zarar veren olabilir arka taraf da çalınabilir gibi gözden uzak olduğu için bide derste aklım orada kalmasın diye denicem ama cesaret edemiyorum

valla bende ilk başlarda her tenefüs kontrol ediyordum :) ben u kilit yerine sedonanın spiral kilit denilenden kulanıyorum sıkıntı yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Merhaba, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde okuyorum ve çoğu zaman bisikletle okula gidiyorum. Okulun etrafında bir kaç bisiklet görüyorum, o arkadaşlar da buradaysa tanışmayı isterim. :D

tabikide u kilit. Benim bisikletim market bisikleti tarzı olduğu için spiral kullanıyorum

• Beğen
aynen öyle oluyor sadece 1 kere git gerisi geliyor ben ilk başta nefes nefese kalıyodum okulun yolları yokuştu

@suleymanozgun33 zaten akbilim kırıldı okulun arka tarafında öğretmenlerin otoparkı var oraya bağlayabilirim oraya giden gelen olmuyo ama gözden uzak
çanta olayını nasıl hallediyosunuz

@suleymanozgun33 izinsiz gidemem mutlaka izin almam gerek. Tecrübesizsin diyorlar. Uzakmış birde. 4 km altı üstü

@OsmanAltuntekin ben 6 km gidiyorum dikkat edersen bişey olmaz.

@m.klcts forumdan biriydi galiba ama hergün 1 lira verip otoparka bırakıyordu bisikleti okulun arka tarafına kitleyebilirsin veya bahçesine

@suleymanozgun33 otopark paralı değil zaten okuldan çıkış saati gelmeden bisikleti götüremezler ki

@suleymanozgun33 başka karşılaştığın sorunlar nedir

@m.klcts karşılaştığım sorun olmuyor genellikle bazen arabalar sıkıştırıyor dikkat et :)

• Beğen
@uzunyoladamı bisikletim triban 500 yol bisikleti sorun olmaz

@suleymanozgun33 izmirde ataz çok oluyo bide daha yeniyim yol bisikletinde biraz tecrübe kazanıyım
Bendede u kilit var ama okulun iç kapısının önüne kitliyoruz her tenefüs kantinr giderken falan görebildiyorum o yüzden biraz kalın bir spiral iş görür u kilidi başka yerde kullanırım

@Guney1907 hazır u kilit varsa arka çatal jant ve direk diğer kilidi de kadro ile ön janta bağla

url.jpg

Ona gerek yok okulun içinde her tenefüs görebiliryoeum bisikleti dış kapıda güvenlik kitlediğim yerde nöbetçiler var ve ayrıca 3 tanr daha bisiklet var

Geri